Real Time Web Analytics
Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / Половината от истината за Извънземни Биологични Същества все още се пази в тайна.

Половината от истината за Извънземни Биологични Същества все още се пази в тайна.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Правителствата на световните развити икономики не дават пълна информация за И.Б.С., а те знаят за съществуването им, според основателя на Strange Phenomena Investigation, Малкълм Робинсън. Както винаги в сайта ми Ви представям реална информация за НЛО и съпътстващите нови абревиатури за извънземното присъствие на планетата ни. Тази информация е с факти и документи, за които ще поставя линк малко по-долу.

Източник, с връзка към Министерството на отбраната (МО) на Великобритания е заявил пред Робинсън, че правителства, включително Великобритания, не казват дори 50 процента от истината свързана с НЛО.

Министерството на отбраната е създало специално бюро за разследване на НЛО още преди три десетилетия, въпреки, че официално то отричаше, че НЛО са обект на специално внимание през всичките тези години, но през 2009 г. е спряно неговото действие, защото се твърди, че не помага на отбраната на страната и отнема ресурси и персонал за по-важни дейности. Обществеността обаче, може да получи достъп до резултатите, събрани през последните години от дейността на МО НЛО в сайта на Националните архиви (Виж тук) , който държи и други досиета за НЛО, които МО ще освободи малко по-късно.

Колекцията от 25 файла, съдържащи 4400 страници включва и писмо, написано от две млади момчета от Стафордшир . Писмото включва разказ за извънземни същества с привидно лимонено-образни глави, които са поканили двете момчета да дойдат с тях. Също така са включени скици от записани наблюдения, като цвета на светлината от неизвестни въздухоплавателни средства, височината на обектите и т.н. Тук ще добавя, че за повече информация, всеки може да си дръпне оригиналните файлове от линка, който поставих малко по-горе.

Малкълм Робинсън, паранормален изследовател в продължение на десетилетия, подкани правителството да проведе сериозно разследване на наблюдения, включително старите случаи с полицейските файлове от Bonnybridge, Шотландия, където са документирани най-малко 300 наблюдения. Той каза още, че Министерството на отбраната бавно спуска и секретни файлове от правителството на САЩ, които също са били декласифицирани и ясно показват, че НСА е имала явно съучастие с правителства от други нации, за да прикриват извънземно присъствие на планетата и участието им в пропагандата за изкривяване на истината по този проблем.

Надявам се на сериозните изследователи да съм бил полезен с тази публикация. Отдолу ви оставям още веднъж линк, към разсекретените документи. За съжаление, за всяко смъкване на файл се изисква заплащане от £3.45, което е нормално за дивия капитализъм в световната социална система на човечеството днес.

Усмивки от мен и напред, разкритието на истината е борба на всички умове, които са над глобализацията и политиката в нея.

25 разсекретени нови файла на МО на Великобританияwww.nationalarchives.gov.uk


Правителствата на световните развити икономики не дават пълна информация за И.Б.С., а те знаят за съществуването им, според основателя на Strange Phenomena Investigation, Малкълм Робинсън. Както винаги в сайта ми Ви представям реална информация за НЛО и съпътстващите нови абревиатури за извънземното присъствие на планетата ни. Тази информация е с факти и документи, за които ще поставя линк малко по-долу. Източник, с връзка към Министерството на отбраната (МО) на Великобритания е заявил пред Робинсън, че правителства, включително Великобритания, не казват дори 50 процента от истината свързана с НЛО. Министерството на отбраната е създало специално бюро за разследване на НЛО още…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

рейтинг - 43%

43%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.43 ( 17 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Странни НЛО, летящи над “Зона 51” в Невада

Много интересни непознати летящи обекти бяха заснети наскоро с камера над пустинята Невада, много близо …