Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / Предстоящата война срещу Китай (2016)

Предстоящата война срещу Китай (2016)

Този шедьовър на големия Джон Пилгър иска да наруши мълчанието относно стремглавото ни спускане към ужасяващата перспектива на ядрена война. Той проследява взаимоотношенията между Китай и САЩ в историята, както и обтегнатите им отношения в наши дни. В Азия  и Тихия океан се  развиват големи  военни сили в  САЩ, за да се справят с  Китай , според журналиста Джон Пилгер, награден с награди. Ядрената война вече не е немислима. Във филма си "Предстоящата война срещу Китай  Пилгер предупреждава, че най-голямата военна сила в света, САЩ и втората световна икономическа сила, Китай, може да са на път към война. Китай изгражда въздушни трасета в Южнокитайско море в оспорвания архипелаг на остров Спретли, създавайки място за война със САЩ.  Възходът на Китай се разглежда във Вашингтон като заплаха за американското господство. За да се противопостави на това, президентът Барак Обама обяви "Опора за Азия", което означава, че почти две трети от всички военноморски сили на САЩ ще бъдат прехвърлени в Азия и Тихия океан, а оръжията им ще са насочени към Китай.

Карта на базите на американските армии, които обикалят Китай. Съединените щати "в Азия" означава, че близо две трети от американските военноморски сили са разположени в Азия и Тихия океан.
Карта на базите на американските армии, които обикалят Китай. Съединените щати "в Азия" означава, че близо две трети от американските военноморски сили са разположени в Азия и Тихия океан.

"Ако застанете на най-високата сграда в Пекин и погледнете Тихия океан, ще видите американски военни кораби, ще видите, че Гуам е на път да потъне от толкова много ракети, насочени към Китай. В Южна Корея ще видите американски въоръжения, сочещи към Китай, ще видите и Япония, като основна боксова ръкавица на американския юмрук ", казва Джеймс Брадли, автор на ¨The China Mirage¨.

Политиката е поета от наследника на Обама, Доналд Тръмп , който по време на предизборната си кампания заяви: "Не можем да продължим да позволяваме на Китай да изнасили нашата страна и това е, което ще направя". Филмирано на пет възможни линии в Азия и Тихия океан в течение на две години, историята се разказва в глави, които свързват едно тайно и забравено минало с грабителските действия на великата сила днес и на съпротива, малко известна в Западът.Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.15, сезон 11)

В този последен епизод от 11 сезон ще видите. ШИВА РАЗРУШИТЕЛЯТ За вярващите индуисти Шива …