Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / РАЗСЕКРЕТЕНИ ФАЙЛОВЕ НА ЦРУ ЗА НЛО – Сибирският инцидент

РАЗСЕКРЕТЕНИ ФАЙЛОВЕ НА ЦРУ ЗА НЛО – Сибирският инцидент

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

В тази публикация ще Ви представя един официален документ на ЦРУ, разсекретен съвсем скоро по закона на FOIA. Открих готов видео материал, на който си направих труда да направя български превод. Този инцидент е много интересен. Отново ще напомня, че тук става въпрос за информация директно от ЦРУ, а не от някакъв сайт със съмнителни фантазии и измишльотини по темата за Извънземието. Така че, разследването на този наистина много интересен случай е сериозно проучване на детайли и свидетелски показания. Както сами ще разберете от видеото по-долу, инцидента звучи ужасяващо. Но преди да направите своите изводи, спомнете си поговорката:"Който вади нож, от нож умира."

Всъщност става въпрос за атака на НЛО над военно поделение в Сибир, при която 23-ма руски войници загубват живота си. За мен тази констатация е малко пресилена. Сами ще се убедите след като изгледате видео клипа, че става въпрос повече за злополука, следствие от глупаво действие на един от войниците, което предизвиква и ответна реакция на извънземни биологични същества, които са в опасност вследствие на тази постъпка. А ЦРУ описва това събитие в този документ буквално като "ужасяваща картина на отмъщение от страна на извънземни същества, една картина, която ще накара кръвта ви да замръзне". Този инцидент беше разпространен точно с психологическия похват, че се е случила реална и ужасяваща атака от извънземни, за да се генерира повече посещаемост на интернет сайтове и клипове в  социални видео мрежи, използвайки страха на хората. И все пак чуйте информацията и преценете сами.

CIA UFO Files- The Horrific Revenge of the Extraterrestrial - Siberia

Тук ще поставя линк за смъкване на документа от официалния сайт на ЦРУ:  www.cia.gov

Българският превод можете да включите с белия бутон, най-долу в дясната част на плеъра.


В тази публикация ще Ви представя един официален документ на ЦРУ, разсекретен съвсем скоро по закона на FOIA. Открих готов видео материал, на който си направих труда да направя български превод. Този инцидент е много интересен. Отново ще напомня, че тук става въпрос за информация директно от ЦРУ, а не от някакъв сайт със съмнителни фантазии и измишльотини по темата за Извънземието. Така че, разследването на този наистина много интересен случай е сериозно проучване на детайли и свидетелски показания. Както сами ще разберете от видеото по-долу, инцидента звучи ужасяващо. Но преди да направите своите изводи, спомнете си поговорката:"Който вади нож,…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ резултат

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.78 ( 14 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …