Real Time Web Analytics

РУСКИЯТ ЙЕТИ

Peter Simeonov Black & Wite"Днес всички, които казват истината в прав текст ги смятат за луди. Така е по-лесно на "нормалните", да не си признават, че живеят ненормално."
Пешо Симеонов

РУСКИЯТ ЙЕТИ
УБИЕЦЪТ НА ЖИВОТИ (2014)

Резюме към филма:

Инцидентът Дятлов звучи като концепция за доста фантастичен филм на ужасите, но за съжаление това не е така. Мрачната действителност е, че на 2 февруари 1959 г. девет студенти тръгват по склоновете на руския Урал, но никога не не се завръщат живи. Това, разбира се, е достатъчно трагично. Какво е по-обезпокоителното обаче? Телата на студентите са открити разпръснати на километри от къмпинга в три отделни групи, някои частично голи и с наранявания, включително: натрошени ребра, фрактура на черепа, на един от тях, очите са били извадени, а на едно от двете момичета е изтръгнат езика.
Никой не е в състояние напълно да обясни тази ужасяваща история, но сега в това изследоване се впуска професионалния планинар и катерач Майк Либески, който представя още доказателства, и най-вече за версията от нападение на Йети. Скептиците казват, че това е невъзможно, защото такова създание не съществува, а Майк задава следния въпрос: "Добре, може и да не е "Йети", но след фактите, вие имате ли по-добра идея?" За да стигне до този извод, Либески се среща със свидетели от първа ръка, както и от съдебни доказателства и наскоро освободени файлове, за да сглоби събитията от онази нощ. Следователите от далечната 1959 год, са записали в заключението си към доклада, че студентите са убити от "завладяваща природна сила", което е учтив начин да кажат "Hе знаем какво точно се е случило."
ruusian-yeti-malak-banerНа мястото от местопрестъплението (първо е открита палатката с повечето от вещите недокоснати вътре на жертвите) остават все още повече въпроси, отколкото отговори. Защо палатката е прерязана отвътре? Защо жертвите ще оставят дрехите си в палатката при минусови температури (-50 градуса) и ще пробягат километри боси през снега и то в непрогледна тъмнина? Възможно ли е да е имало правителствено строго секретно оръжие, което ги е убило? Може би пък да са станали жертва на местно племе, което брани своята земя от външна намеса? А, ето и още една идея на скептиците, които съвсем не са запознати с фактите - може би един от студентите е полудял и е избил своите приятели, а след това се е самоубил? Ако е така, защо тогава съветското правителство потискат разсекертяването все още на резултатите от аутопсията и други доклади за вече повече от 30 години по този така спорен случай? О, да, това се е случило и не е фантастика, а реална история, която и до днес остава забулена в тайна.
Майк за първи път чува за инцидента "Дятлов" на експедиция по катерене през 2011 г. и от тогава е обсебен от този случай. "Прекарал съм много време сам в планината, където съм имал доста преживявания близки до смъртта," казва той. "Знам, че ако аз изчезна, щях да искам семейството ми да знае какво се е случило с мен." Майк Либески всъщност, наема руски преводач, Мария Кленкова, руски журналист от местна телевизия и заедно заминават на едно от най-отдалечените и негостоприемни места на Земята. По следите на доказателствата, Майк открива, че планинарите всъщност, съвсем не са били сами - снимка, направена от един от студентите ден, преди да умрат, оставя впечатлението, че те са срещнали Йети. Така че Йети съществува, въпрос на време е да се сдобие човечеството с физическо доказателство за това! Филма не се препоръчва за хора със слаби нерви, поради естеството на документалните снимки и видео кадри. Всъщност вижте горе, тази завладяваща със своята тайнственост история на преживяния ужас от девет млади души, чиито живот завършва под сянката на много страховит сценарий!

"Днес всички, които казват истината в прав текст ги смятат за луди. Така е по-лесно на "нормалните", да не си признават, че живеят ненормално." Пешо Симеонов РУСКИЯТ ЙЕТИ УБИЕЦЪТ НА ЖИВОТИ (2014) Резюме към филма: Инцидентът Дятлов звучи като концепция за доста фантастичен филм на ужасите, но за съжаление това не е така. Мрачната действителност е, че на 2 февруари 1959 г. девет студенти тръгват по склоновете на руския Урал, но никога не не се завръщат живи. Това, разбира се, е достатъчно трагично. Какво е по-обезпокоителното обаче? Телата на студентите са открити разпръснати на километри от къмпинга в три отделни групи,…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

вътрешен рейтинг - 74%

74%

общ резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4 ( 6 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.