Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / САМИ ЛИ СМЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА?

САМИ ЛИ СМЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА?

150px-ZechariaSitchin peshakoff studio
Захариа Сътчин

Насладете се на една вечер със Захариа Сътчин, библейски учен и експерт по шумерските епични поеми. В интервю с Джон Ван Аукен (John Van Auken) относно различните древни цивилизации, Сътчин изнася серия от лекции върху теорията си за 12-тата планетата, предоставяща обширни данни и извънредни илюстрации, които подкрепят неговите заключения. Той говори за анунаките, които обитавали Земята в дълбока древност, за техните летателни възможности и къде може да се намират останките от техните летателни апарати днес. Сътчин е един от изследователите, които успяха в рамките на няколко свои изявления, да променят виждането ни за зараждането на човешкaта цивилизация. Той разказва за войни и използването на ядрено оръжие още през 20 024 г. пр.н.е., и как потопа накрая принуждава анунаките да се върнат на собствената си планета. Сътчин уточнява също и деня на Страшния съд и края на времето, преди които ще се случват различни събития. Ако се интересувате от древните мистерии и произхода на Земята, то това е един от документалните филми, който не трябва да пропуснете!
Пожелавам Ви приятно гледане!
  Насладете се на една вечер със Захариа Сътчин, библейски учен и експерт по шумерските епични поеми. В интервю с Джон Ван Аукен (John Van Auken) относно различните древни цивилизации, Сътчин изнася серия от лекции върху теорията си за 12-тата планетата, предоставяща обширни данни и извънредни илюстрации, които подкрепят неговите заключения. Той говори за анунаките, които обитавали Земята в дълбока древност, за техните летателни възможности и къде може да се намират останките от техните летателни апарати днес. Сътчин е един от изследователите, които успяха в рамките на няколко свои изявления, да променят виждането ни за зараждането на човешкaта цивилизация. Той…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ резултат - 98%

98%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.3 ( 49 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Древните извънземни (еп.13, сезон 11)

В този епизод ще видите. ОТВЪД РОЗУЕЛ Розуел вероятно е най-известният случай с НЛО в …