Real Time Web Analytics
Начало / ИГРАЛНИ ФИЛМИ / СЛЕДИТЕ (2002)

СЛЕДИТЕ (2002)

signs 3Режисьорът Шаямалан умее да държи публиката в напрежение, населявайки филмите си с удивителни истории за свръхестественото. Този път действието се развива във ферма в Бъгс Каунти, където насред нивята се появяват загадъчни кръгове - следи от вероятно присъствие на извънземни. Когато открива зловещите послания, собственикът на нивата - бившият свещеник Греъм Хес (Мел Гибсън), е разколебан във вярата си. Опитвайки се да разбули мистерията, той открива неща, които завинаги променят живота на семейството му - брат му Мерил (Хоакин Финикс) и децата му Морган и Бо (Рори Кълкин и Абигейл Бреслин).


Режисьорът Шаямалан умее да държи публиката в напрежение, населявайки филмите си с удивителни истории за свръхестественото. Този път действието се развива във ферма в Бъгс Каунти, където насред нивята се появяват загадъчни кръгове - следи от вероятно присъствие на извънземни. Когато открива зловещите послания, собственикът на нивата - бившият свещеник Греъм Хес (Мел Гибсън), е разколебан във вярата си. Опитвайки се да разбули мистерията, той открива неща, които завинаги променят живота на семейството му - брат му Мерил (Хоакин Финикс) и децата му Морган и Бо (Рори Кълкин и Абигейл Бреслин).

РЕЙТИНГ ТАБЛО

рейтинг - 43%

43%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.41 ( 18 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

МРАЧНИ НЕБЕСА

Както винаги, верен на тематиката в сайта ми, вкарвам в действие и възможност за гледане …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.