Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / СФЕРА (Орб) заснета на видео, как сменя цветовете си (07.09.2016)

СФЕРА (Орб) заснета на видео, как сменя цветовете си (07.09.2016)

Много интересен видеозапис на така наречените Orbs, или светещи сфери. Реших да го архивирам в сайта ми, защото е наистина показателен за този тип НЛО. Цветовете са наистина пастелни. Както се описват от доста свидетели. Тази сфера е заснета в Северна Калифорния на 7 септември (вчера,сряда). Свидетелите твърдят, че обекта се спуснал от небето, като метеор. Всъщност ето кратък превод на свидетелският коментар: "О, Боже мой, ние нямаме представа какво сме заснели! Що се отнася до"Кълбото", то дойде право надолу от небето като метеор и след това започна да кръжи. Малко след това, просто изчезна! Намирахме се на 30 мили северно от центъра на Сакраменто! Или на 10 мили южно от Мерисвил, Калифорния, САЩ."

По принцип не бива да изключваме възможността, това да е кълбовидна мълния. И все пак, поведението, цветовете и продължителността на явлението е съвсем различно от жалките познания на съвременната физика за кълбовидната мълния. Все още не е обяснен произхода на подобен феномен, но въпреки това, скептиците го използват умело, за да опровергаят извънземният му произход. При всички случаи, науката отхвърля тази версия, за да навлезе в други и наистина по-фантастични обяснения. Всъщност вижте краткото видео и Вие.

Информацията подготви: Пешо Симеонов

Много интересен видеозапис на така наречените Orbs, или светещи сфери. Реших да го архивирам в сайта ми, защото е наистина показателен за този тип НЛО. Цветовете са наистина пастелни. Както се описват от доста свидетели. Тази сфера е заснета в Северна Калифорния на 7 септември (вчера,сряда). Свидетелите твърдят, че обекта се спуснал от небето, като метеор. Всъщност ето кратък превод на свидетелският коментар: "О, Боже мой, ние нямаме представа какво сме заснели! Що се отнася до"Кълбото", то дойде право надолу от небето като метеор и след това започна да кръжи. Малко след това, просто изчезна! Намирахме се на 30 мили…

Рейтинг зона

рейтинг

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.31 ( 14 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …