Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на 22 април 2018 година. Появили са се около 60 НЛО. С приблизително 100 очевидци. Удивителни кадри, заснети и коментирани от Робърт Бингам. Някои от тези обекти показват непознати все още за човечеството технологии. Като промяна на формата например. Включително и биологични НЛО. Под този видео материал ще поставя заснемане на подобен вид обекти.

Има ли връзки между това, което виждаме в небето и масоните? Робърт Бингъм изследва възможностите с биологично тяло, което той нарича "Пинки" в Лос Анджелис, Калифорния, заснето на 23 март 2018 год. Подобни биологични НЛО са били заснети и от космическите мисии на НАСА  и Русия извън орбита. Част от тези видео документи бяха представени в документалния филм на Крис Еверард - "Таен космос".
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЛО над Тепостлан

В рубриката на сайта "НЛО във видео" ви представям един много интересен видеозапис, който са …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.