Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на 22 април 2018 година. Появили са се около 60 НЛО. С приблизително 100 очевидци. Удивителни кадри, заснети и коментирани от Робърт Бингам. Някои от тези обекти показват непознати все още за човечеството технологии. Като промяна на формата например. Включително и биологични НЛО. Под този видео материал ще поставя заснемане на подобен вид обекти.

Има ли връзки между това, което виждаме в небето и масоните? Робърт Бингъм изследва възможностите с биологично тяло, което той нарича "Пинки" в Лос Анджелис, Калифорния, заснето на 23 март 2018 год. Подобни биологични НЛО са били заснети и от космическите мисии на НАСА  и Русия извън орбита. Част от тези видео документи бяха представени в документалния филм на Крис Еверард - "Таен космос".
Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ /1939г./

Уинстън Чърчил става известен на световната сцена с ръководството си на Англия по време на …