Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / ТАЙНИТЕ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА

ТАЙНИТЕ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА

ТАЙНИТЕ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА
Mysterious origins of man (1996) NBC Broadcast

MYSTERIOUS-ORIGINS-OF-MANИнтересно е колко малко знаем в действителност за нашата история, и колко различна е от тази описана в официалните учебници. Днес oбаче, редица изследователи започват да използват термина „забранената археология” и дори с неоспорими доказателства оспоравт теорията на Дарвин. Това се случи след като друг учен – Майкъл Кремо, издаде хита си „Забранената археология”, в който открито детронира учението на Дарвин. Той изнася данни за човешки скелет на 300 милиона години. Друг учен пък, Майкъл Бейджънт, разказва за странно откритие от 1880 г., направено от геолог в Калифорния. До нас достига само фамилията му – Уитни. Той публикувал списък с невиждани по-рано каменни съдове и оръжия, намерени в златна мина. В списъка фигурират каменни чуканчета и хаванчета, както и накрайници за копия. Тези инструменти предизвикат истинско изумление, защото възрастта им вероятно надвишава 35 милиона години, а били намерени на голяма дълбочина под слоеве напокътната лава. Самите предмети обаче са изчезнали мистериозно. Седемдесет години по-късно пък канадският археолог Томас Б. Лий прави още едно откритие. По време на разкопи в Шегуянда-хетой намира достатъчно развити оръдия на труда, запазени в ледниковите наноси. Според много професионални геолози най-древните находки вероятно са на възраст между 65 и125 хил. години. При археологически разкопки през 1868 г. са изкопани кости на млекопитаещи в пластовете на средния миоцен, образувани преди около 15 млн. г. Странното тук е, че сред останките - освен повредени от природни явления през вековете, има и кости, счупени от човешки същества! Предположенията са, че костите на животните били натрошени от човеците в процеса на извличане на костен мозък. Но как е могло да се случи това преди толкова време, озадачават учените, а скептиците свиват рамене. В Сибир също са намирани много оръдия на труда, чиято възраст надвишава два милиона години. Например, до Горно-Алтайск през 1961 г. били изровени грубо изработени каменни оръдия. Това се пази в строга тайна в архивите на Кремъл до 1984 г., когато на научното общество се съобщава, че вероятната възраст на находките е между милион и половина и два милиона години. Редица учени от началото на XIX и XXв. многократно разказвали за странни следи по кости от ранния плестоцен, плиоцен и миоцен... Със сигурност е документирано, че тези следи са от човек. И въпреки че за подобни археологически находки е докладвано на научни конгреси, въпреки че са изписани стотици страници трудове, по някакви необясними причини фактите мистериозно потъват в забвение, а някои дори са били унищожени умишлено. Истината обаче, не може да бъде погребана завинаги. Вижте този невероятен документален филм, който представя фактите, такива каквито са!

ТАЙНИТЕ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА

ВИЖТЕ И НЯКОИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ИНТЕРВЮТА НА МАЙКЪЛ КРЕМО
ТАЙНИТЕ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА Mysterious origins of man (1996) NBC Broadcast Интересно е колко малко знаем в действителност за нашата история, и колко различна е от тази описана в официалните учебници. Днес oбаче, редица изследователи започват да използват термина „забранената археология” и дори с неоспорими доказателства оспоравт теорията на Дарвин. Това се случи след като друг учен – Майкъл Кремо, издаде хита си „Забранената археология”, в който открито детронира учението на Дарвин. Той изнася данни за човешки скелет на 300 милиона години. Друг учен пък, Майкъл Бейджънт, разказва за странно откритие от 1880 г., направено от геолог в Калифорния.…
рейтинг - 67%

67%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.31 ( 25 votes)

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.