Real Time Web Analytics
Начало / ВИДЕОТЕКА / ТАЙНИ ОБЩЕСТВА / КОДА НА ИЛЮМИНАТИ (1 епизод)

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА / КОДА НА ИЛЮМИНАТИ (1 епизод)

ТАЙНИ ОБЩЕСТВА

КОДА НА ИЛЮМИНАТИ
1 епизод

Тайното братство на илюминатите е на светло само в продължение на десет години. Тяхната цел е била единствено членовете на братството да заемат изключително важни позиции във властта, за да създадат нова, по-справедлива държава. Но дали е така. или обратното? Ордена на Баварските Илюминати е забранен още през 1785, а слуховетe, които не могат да бъдат разсеяни са, че "Просветените" все още съществуват в тайна. "Terra X" разследва легендарното братството, като също така проучва други тайни организации, за които се твърди, че имат своите корени в древността.

"ТАЙНИ ОБЩЕСТВА" е немски документален филм от 2013 г.
Те действат в сянка, те са изключително потайни и те практикуват древни ритуали. Тайни общества играят далеч по-голяма роля в ежедневието ни, отколкото ние сме наясно. Публикации като тези на най-продавания автор Дан Браун са ги върнали в центъра на вниманието. Документалният филм от три части, "Тайни общества", придружава историка д-р Мариан Фюсел в неговото търсене на улики, свързани с най-известните тайни общества в историята и конспиративните теории. Зад затворени врати, клики от най-силните мъже в света формират общества, така тайни и противоречиви, че самите им имена предизвикат страх в сърцата и умовете ни: масоните, илюминатите, Череп и кости. Какви са намеренията на тези тайни общества? Членовете на тези братства са просто невинни жертви на теоретиците на конспирацията или те наистина са недосегаеми елитисти и глобалисти, които контролират света? Един начин да разберете е да се проучат техните загадъчни и тайни истории. Пожелаваме Ви приятно гледане!

 

 


ТАЙНИ ОБЩЕСТВА КОДА НА ИЛЮМИНАТИ 1 епизод Тайното братство на илюминатите е на светло само в продължение на десет години. Тяхната цел е била единствено членовете на братството да заемат изключително важни позиции във властта, за да създадат нова, по-справедлива държава. Но дали е така. или обратното? Ордена на Баварските Илюминати е забранен още през 1785, а слуховетe, които не могат да бъдат разсеяни са, че "Просветените" все още съществуват в тайна. "Terra X" разследва легендарното братството, като също така проучва други тайни организации, за които се твърди, че имат своите корени в древността. "ТАЙНИ ОБЩЕСТВА" е немски документален филм…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 95%

95%

резултат

Можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.49 ( 21 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.