Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ТАЙНСТВЕН КОСМОС

ТАЙНСТВЕН КОСМОС

"ТАЙНСТВЕН КОСМОС" е документален филм на Крис Еверард, в който са вмъкнати изключителни видеозаписи на НАСА на автентични НЛО, базирани в космоса. Странни аномалии, заснети по време на мисиите на космическата совалка на САЩ. Вижте зашеметяващи доказателства за НЛО в космическото пространство, както и необясними аномалии в орбитата на Земята. Освен това открийте подробности за протоколите на НАСА, предназначени да скрият наблюдението и анализа на НЛО в космоса. Открийте шокиращите факти за наблюденията на НЛО в пряк изглед от астронавтите на НАСА, получени чрез частно независимо проучване, съсредоточено върху мониторинга и видеозаписа на активността на необясними космически явления, наблюдавани от камери на космическата совалка по време на орбитални полети високо над Земята, което включва и изследванията на Джеф Чалъндър.

В памет на Джеф Чалърър ( 23 март 1953 г. - 3 октомври 2007 г.) и неговия принос в изследванията на НЛО, завършващ с производството на този филм.

Тази история и последователността на научното откритие, която последва, могат да дадат положително доказателство, че в космоса съществува невероятно присъствие на извънземни.Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЕОБЯСНИМИ ДОСИЕТА / ЕП 1

"От глупост си мислим, че знаем всичко за света в който живеем...но всъщност нищо не …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.