Real Time Web Analytics
Начало / Артефакти / ТРИ ЗАБРАНЕНИ ОТКРИТИЯ, КОИТО ДОКАЗВАТ, ЧЕ ИСТОРИЯТА НЕ Е НАРЕД

ТРИ ЗАБРАНЕНИ ОТКРИТИЯ, КОИТО ДОКАЗВАТ, ЧЕ ИСТОРИЯТА НЕ Е НАРЕД

Както повтарям в публикациите ми тип "Забранена Археология", съществуват безброй артефакти и факти, които коренно променят историческата картина за произхода на човечеството и цивилизацията, представена от англосаксонската научна клика. Тези многобройни открития са били игнорирани от общообразователните учени. Англосаксонската пропаганда ни учи, че точно те са показали на света, че Земята не е плоска, а кръгла. Че тя не е център, а малка част от безкрайната Вселена. А ние не знаем, откъде имената подписали се под подобни открития са черпели информация и са плагиатствали от древни учения, познати само на тайни общества през вековете. Вече знаем, че Колумб не е открил Америка и въпреки това, името му стои в учебниците по история. Вече знаем, и че безброй цивилизации предхождат древните ацтеки, маи и инки в Америка. Въпреки това, по неясни причини, историческите книги никога не са били коригирани. Това се случва и днес при наличието на толкова много новооткрити археологически доказателства. И не само това. Например името на Никола Тесла, няма да откриете никъде в учебниците по история, въпреки че изобретенията му са донесли на цивилизация ни основата и висока точка на просперитет, на която се намираме днес.
Ние вече дори знаем, че религиозните догми са неверни и че човечеството е било на Земята в продължение на стотици хиляди години, още преди да сме знаели какво изобщо е религия. Ние знаем, че древните цивилизации са били свързани помежду си преди хиляди години и че някои от тях, като древните египтяни например, най-вероятно са били в състояние да извършват междуконтинентални пътувания. В тази публикация, ще разгледаме три открития, които са маркирани като "Забранена Археология" от много влиятелни академични структури на световно ниво. Тези открития, категорично противоречат на нашите учебници по история и масовите археологически възгледи. И така, да започваме.

Купата"Фуенте Магна"

ue53a55921

Едно от най-важните открития което противоречи на многобройните масови теории е Купата "Fuente Magna". Този спорен артефакт е открит близо до Тиахуанако (Тиахуанако е може би най-голямата индианска цивилизация, за която много хора дори не са и чували) и езерото Титикака в Южна Америка от местен фермер през 1950-те години. За този артефакт поставих и информация в трета серия на документалният ми филм "Сериозно за НЛО".

fuentemagna-768x514

Ancient-Code-the-fuente-magna-bowl

Голяма мистерия се оказаха писмените знаци по купата. В нея виждаме шумерски клинопис и прото шумерски йероглифи. Много изследователи възкликнаха, че това е лудост! Защо? Защото според изследователите до тогава, шумерите и древните хора, населявали Тиахуанако и  Пумапунку  никога не са били свързани. Така че как така шумерски клиновиден и прото шумерски йероглифи са навсякъде по тази купа?

546028_325397034250467_1361446598_n-768x231

Днес много млади научни авторитети смятат, че Купата "Fuente Magna", най-вероятно е създадена от шумерите, които се заселили в Боливия някъде след 2500 г. пр.н.е., което напълно противоречи на съвременната археология и история, която все още твърди, че тези древни цивилизации никога не са били свързани. Множество тайни в купата "Фуенте Магна" остават и до днес, и това загадъчно парче от древната история се превърна в един от най-спорните артефакти, сред изследователите днес.

Пръст дълъг 38 сантиметра.

Египет пръст 38 см peshakoff

Този загадъчен обект е бил открит в Египет, и в съответствие с докладите е напълно реален, като дори има сертификат за автентичност и X-Ray изображения. Тази фотография на артефакта е направена през 1988 г. и публикувана още тогава за първи път в един от водещите вестници в Европа, BILD.de.

Обектът е огромен, мумифициран хуманоиден пръст с 38 сантиметра дължина. Експертите изследвали този артефакт от Египет смятат, че трябва да принадлежи на същество, което е над 5 метра височина. Повечето учени имат смесени чувства, когато става въпрос за тази загадъчна древна реликва. Най-големият проблем е, че този пръст не се вписва в никакви конвенционални теории, представени от археолози или историци. Просто казано, това е невъзможно и е обозначено в докладите, като "Забранена археология".

И третия артефакт, който искам да ви представя в тази моя публикация е:

Древните египетски йероглифи в Австралия

Намират се в Австралия, в the Brisbane Water National Park, Kariong. Изследователите са открили множество йероглифи, които разбиват мейнстрийм моделите на историята .Това е още едно откритие, което според много учени е невъзможно и поради това то не трябва да съществува. Въпреки всичко, истината зад загадъчните древни египетски йероглифи в Австралия е реална и в същото време очарователна.

Не само, че много изследователи смятат, тези глифове за автентични, но и са открили няколко древни йероглифи и "граматични" варианти, които дори не са били документирани в съвременната египетската йероглифна литература до 2012 година.

Аз ще продължавам да поставям тук във времето, интересни древни артефакти, които днес са белязани от конвенционалната наука като "Забранена Археология". С всяко откритие, всеки един от вас, ще може да си изгради собствена и реална картина на историята на човешката цивилизация. Ще запълвам с факти този сайт, а пъзела, заедно ще подреждаме.

Информацията подготви за Вас: Петър Симеонов

Както повтарям в публикациите ми тип "Забранена Археология", съществуват безброй артефакти и факти, които коренно променят историческата картина за произхода на човечеството и цивилизацията, представена от англосаксонската научна клика. Тези многобройни открития са били игнорирани от общообразователните учени. Англосаксонската пропаганда ни учи, че точно те са показали на света, че Земята не е плоска, а кръгла. Че тя не е център, а малка част от безкрайната Вселена. А ние не знаем, откъде имената подписали се под подобни открития са черпели информация и са плагиатствали от древни учения, познати само на тайни общества през вековете. Вече знаем, че Колумб не е открил Америка…
рейтинг - 86%

86%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.22 ( 833 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

ТАЙНАТА НЛО ПРОГРАМА НА ПЕНТАГОНА ОТ 2007 год. ДО ДНЕС

Скъпи приятели, изнервям се когато в едни от най-престижните западни медии, като "The New York Times", …