Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / ЦРУ разсекрети 12 милиона страници за НЛО

ЦРУ разсекрети 12 милиона страници за НЛО

Пешо Симеонов
Пешо Симеонов

Ако сте в компания от невярващи в извънземното присъствие на планетата ни или започнете разговор за извънземни, започнете с тази новина. Попитайте ги, на кого да вярвате, на ЦРУ или на тях? Веднъж бях казал, че за скептика, дори и летяща чиния да кацне на главата му, той ще каже, че това е новата му сламена шапка. Днес хората са още по-слепи за подобни неща от самата "напреднала" технология. На ум не им минава, че тези технологии се създават за да изпразнят колкото се може повече и без това празните им джобове и глави. Както и да е. Трябва да подчертая, че ЦРУ не е увеселителен парк. Това е най-сериозната световна разузнавателна организация. Така, че ако са разследвали паранормални феномени през изминалите десетилетия, харчейки парите на данъкоплатците, то това е било наистина сериозно. Правят го и днес, бъдете сигурни в това. Аз ще се разровя малко повече в бъдеще в тези разсекретени документи. Ето защо сега ще отразя само новината от 17 януари 2017 година.

Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ за първи път публикува онлайн около 12 милиона разсекретени документа, съобщава БиБиСи. Документите са публикувани след дългогодишни усилия на активисти за достъп до информация и съдебна жалба срещу ЦРУ. Архивите включват разузнавателни брифинги, изследователски доклади, информация за НЛО и изследване на паранормални явления. Целият архив е от почти 800 000 файла с 13 милиона страници. Включва документите на Хенри Кисинджър, който служи като държавен секретар при президентите Ричард Никсън и Джералд Форд, както и няколкостотин хиляди страници анализи на разузнаването и научни открития. Сред по-необичайните архиви са документи от така наречената "Стар гейт програма", която се е занимавала с психически сили и екстрасензорни възприятия. Има архиви, свързани с изследването на паранормалните способности на израелеца Ури Гелер през 1973 година.

project star gate cia peshakoffstudio
"Стар гейт програма"

Други необичайни архиви са свързани с колекция от информация за летящи чинии. Въпреки че повечето информация е била технически достъпна от средата на 90-те години на XX век, достъпът е бил много труден. Архивите са били достъпни само на четири компютъра в библиотека в Националния архив на Мериленд между 9,00 и 16,30 часа всеки ден.

Неправителствената организация за достъп до информация MuckRock съди ЦРУ, за да принуди агенцията да публикува документи. Процесът продължи повече от две години.

Оставям Ви линк към разсекретените документи тук: www.cia.gov и още инфо тук: www.cia.gov

Трябва да подчертая, че в официалното изявление на разузнавателната агенция не се споменава НЛО, но в самите разсекретени документи информацията за извънземно присъствие, разследване и изучаване на феномена е в доста голямо количество.

Източник на английски (BBC): bbc.com

Източник на български: news.bg

Източник на испански: www.lavanguardia.com


Ако сте в компания от невярващи в извънземното присъствие на планетата ни или започнете разговор за извънземни, започнете с тази новина. Попитайте ги, на кого да вярвате, на ЦРУ или на тях? Веднъж бях казал, че за скептика, дори и летяща чиния да кацне на главата му, той ще каже, че това е новата му сламена шапка. Днес хората са още по-слепи за подобни неща от самата "напреднала" технология. На ум не им минава, че тези технологии се създават за да изпразнят колкото се може повече и без това празните им джобове и глави. Както и да е. Трябва да…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 83%

83%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.38 ( 33 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …