Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Четири триъгълни НЛО над Пенсилвания

Четири триъгълни НЛО над Пенсилвания

Петър Симеонов
Петър Симеонов

По принцип не съм почитател на НЛО снимки. Особено от последното десетилетие и то по разбираеми причини. Но се спрях на този случай, само поради факта, че е изследван и публикуван в доклад на UFO Network (MUFON). На които пък лично аз имам голямо доверие. Четири триъгълни НЛО се появили в небето над Пенсилвания (САЩ), които били последвани от няколко по-малки сферични обекта, светещи ярко, като звезди на 4 ноември тази година. Свидетелят от Fairless Hills, Bucks County казва, че загадъчните обекти плавали във въздуха без звук на близо 20 фута над съседните домове. Интересното е, че неидентифицираните летящи обекти с формата на триъгълник са били последвани от 20 до 30 звездно-подобни обекта.

ufo pensilvaniaСвидетелят разказва, че е бил с детето си по близка улица на домът им. То се спряло да хване "Pokemon" и изостанало. Свидетелят се обърнал, след като забелязал, че детето му не е с него. За негова изненада и ужас, той видял два големи черни, триъгълни НЛО в смрачаващото се небе зад неговото дете.

НЛО.Пенсилвания.САЩ (4.11.2016) Фото на свидетеля
НЛО.Пенсилвания.САЩ
(4.11.2016) Фото на свидетеля
Обработена снимка на свидетеля от "peshakoffstudio"
Обработена снимка на свидетеля от "peshakoffstudio"

Той описва размера на двата обекта като по-големи от къщите, тъй като те се спрели бавно на 20 фута над едноетажните къщи от другата страна на улицата. Той добавя още, че вторият обект се движел на точно разстояние зад първия, плаващ на същата височина. Черните обекти имали солидна червена светлина в центъра с три ярки бели светлини в трите ъгъла.

triangle ufos Pennsylvania peshakoffstudio

Те се отправили на изток и мълчаливо изместили посоката си към югоизток, преди да изчезнат зад дърветата.

Секунди по-късно, свидетелят видял още два триъгълни обекта, плаващи в небето в същата посока от същото място като първите два. Той определил второто наблюдение като дежа вю, все едно, че отново наблюдава събитието, но в малко по-различен ъгъл, защото този път двете НЛО са били малко по-далеч от първите два обекта.

Когато свидетеля и детето му се обърнали на изток, те забелязали в част от небето, между двадесет и тридесет топки от светлина, които приличали на звезди, но се движели. Светлините са имали червени до синьо-бял и оранжеви ярки цветове. Те след това изчезнали зад видимата част на хоризонта в посока изток от мястото на наблюдението на свидетеля.

Публикацията преведе и обработи за Вас: Пешо Симеонов


По принцип не съм почитател на НЛО снимки. Особено от последното десетилетие и то по разбираеми причини. Но се спрях на този случай, само поради факта, че е изследван и публикуван в доклад на UFO Network (MUFON). На които пък лично аз имам голямо доверие. Четири триъгълни НЛО се появили в небето над Пенсилвания (САЩ), които били последвани от няколко по-малки сферични обекта, светещи ярко, като звезди на 4 ноември тази година. Свидетелят от Fairless Hills, Bucks County казва, че загадъчните обекти плавали във въздуха без звук на близо 20 фута над съседните домове. Интересното е, че неидентифицираните летящи обекти…
общ рейтинг - 15%

15%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.49 ( 6 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

Събитие за призоваване на НЛО

Събитие за призоваване на НЛО се проведе в Макартър Парк (MacArthur Park), Лос Анджелис на …