Real Time Web Analytics
Начало / ПОЛИТИКА / ЧУДОВИЩЕН АКТ НА МАСОВА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА ЖЕНИ В КЕНИЯ

ЧУДОВИЩЕН АКТ НА МАСОВА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА ЖЕНИ В КЕНИЯ

ЧУДОВИЩЕН АКТ НА МАСОВА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА ЖЕНИ, СВЪРЗАН С ООН И СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ

В Кения е направена масова ваксина за тетанус към около 2-3 милиона жени и момичета, ваксинация, ръководена от ООН и СЗО, при която ваксина е наличен компонент, предизвикващ систематични аборти и безплодие. Сдружението на католическите свещеници и лекари в Кения се усъмнява в провежданата ваксинация и изпраща за изследване проби от ваксината в лаборатории в Южна Африка, където констатират, че във ваксината се съдържа и гонадотропин. Този естествен хормон произвеждан от организма комбиниран с ваксина за тетанус предизвиква нещо като автоимунна реакция срещу забременяване. Инжектиране с гонадотропин и ваксина срещу даден микроорганизъм води до факта, че срещу този хормон се изработват антитела от организма. Когато жените забременеят и произведат свой собствен гонадотропен хормон, това предизвиква имунен отговор, който от своя страна води до систематични аборти или направо до безплодие. Д-р Мухаме Нгаре, един от специалистите, открили проблема изтъква следното: "Това доказва обосноваността на най-лошите ни страхове: ваксинационната кампания не е предназначена за премахване на неонатален тетанус, а представлява само една добре координирана масова стерилизация и контрол на раждаемостта." Според д-р Нгаре, СЗО от 1993 г. води политика за контрол над раждаемостта, като целта на ООН е да намали раждаемостта в развиващите се страни заради расизъм и заради контрол върху техните природни ресурси или някакви геополитически причини.

kenia vacine peshakoff

Подобни случаи провокирани от ООН във Филипините, Никарагуа и в Мексико са налице още през 90-те години, а през 2013 избухна скандалът в Израел, където африкански юдейски жени имигранти са били насила стерилизирани в масови мащаби. От друга страна е известен актът на умишлена стерилизация на хиляди жени в Узбекистан, без тяхно знание.

vacine kenia peshakoff studio 2Тук трябва да си зададем въпроса, каква е гаранцията, че този вид ваксини не са прилагани и в България? Обърнете се към неправителствени организации защитаващи децата и майките, организации и обединения срещу задължителното ваксиниране в България, да направят сериозно изследване на най-често прилаганите ваксини у нас по подобие на изследването направено в Южна Африка. Нека това да е редовна и систематична практика на проверки. Така българските семейства ще бъдат на време осведомени и има шанс да се разкрие ново звено от заговора срещу народа ни и срещу развитието на човечеството като цяло. Правителството от своя страна трябва да изисква промяна в закона за ваксинациите и е необходимо да се наложи стриктно изследване и контролиране на тези процеси, а докато това се случи, родителите да помислят сериозно дали е необходима ваксинация въобще.

ИЗТОЧНИЦИ:
Официалното изказване и прессъобщение на Кенийските свещеници и лекари: www.kccb.or.ke

Изключително сериозна статия по темата за умишленото стерилизиране, водено от ООН и СЗО: www.globalresearch.ca

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Макрон разгръща 89 000 полицаи, за да осуети френската революция

За разлика от "българските протести" ако може така да се нарекат, във Франция се оформя …

Един коментар

  1. Африка е полигон на фармацевтичните компании за експериментални вируси и ваксини. Това първо трябва да е ясно! Спомнете си от къде идват повечето вируси, когато медиите затръбят за тях. Тук няма да пропусна и най-важния убиец, който беше пуснат за подобен контрол – СПИН. И ако там правят експерименти, нали се сещате, че ако са успешни са готови да бъдат използвани с успех в други точки по света. Какъвто е примера именно със СПИН. Така, че тук расизма играе не само съществена роля, но и е прераснал в скрит геноцид на корпоративно ниво. Ако казваме, че черните са много и го заслужават, то нека не забравяме, че същия нож може да се използва и срещу бялата популация и по-точно до определени националности и социални системи. Всичко има цел. Няма нищо, което да пропуска целта. Защото действието няма да има и смисъл!…. Все още се работи по регистрацията към сайта и коментарите, които всеки може да остави

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

s2Member®