Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Ярка светлина се разделя на три над Аляска

Ярка светлина се разделя на три над Аляска

Петър П.Симеонов
Петър П.Симеонов

Попаднах на много интересен клип и побързах да го споделя с читателите на сайта ми. Открих малко повече информация към този видеозапис, която също ще споделя тук и с вас. Това са кадри направени миналата година, показващи един странен ярък кръгъл обект в небето, който "избухва" в три други. Джаред A, потребител на YouTube, е правил обиколка във Феърбанкс, Аляска в три сутринта, когато той забелязал ярка светлина. Той веднага включил камерата на телефона си и малко след това заснел обекта, когато се разделил на две. Един от тях след секунди изчезнал, а другата, която той също успял да заснеме, след минути избухнала в три отделни светлини, които след това образували триъгълник в небето и изчезнали.

Джаред първо публикувал видеото си в YouTube, но по-подробни обяснения са били споделени в Reddit (Reddit е известна социална мрежа, създадена през 2005 год.)

Той разказва, че след като се връщал от мястото на видеозаписа, в района на "the Morris Thompson Visiter Centre", той отново погледнал нагоре и забелязал ярката светлина, която този път се спуснала с огромна скорост право надолу и след това внезапно изчезнала. Джаред казва още, че обекта, показан във видеото е чист късмет за да бъде заснет в онзи момент. Когато снимал той чувствал вътрешно в себе си страх, но в същото време и развълнуван от това, че е станал пряк свидетел. Той също така посочва, че обектът е много по-ярък, отколкото във видеото. Описва го като истински неземен, нещо което не може да се почувства във видеозаписа.

Джаред коментира под видеото си: "Правих обиколка и забелязах нещо странно в небето. Уловено е в 3:00 часа сутринта на 13 май 2016 във Феърбанкс, Аляска."


 

Попаднах на много интересен клип и побързах да го споделя с читателите на сайта ми. Открих малко повече информация към този видеозапис, която също ще споделя тук и с вас. Това са кадри направени миналата година, показващи един странен ярък кръгъл обект в небето, който "избухва" в три други. Джаред A, потребител на YouTube, е правил обиколка във Феърбанкс, Аляска в три сутринта, когато той забелязал ярка светлина. Той веднага включил камерата на телефона си и малко след това заснел обекта, когато се разделил на две. Един от тях след секунди изчезнал, а другата, която той също успял да заснеме, след минути избухнала в три…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 61%

61%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.08 ( 4 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЛО над Тепостлан

В рубриката на сайта "НЛО във видео" ви представям един много интересен видеозапис, който са …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.