Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / В Кувейт са заснети два НЛО, от различни хора и различни позиции.

В Кувейт са заснети два НЛО, от различни хора и различни позиции.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Пет различни видео клипа, представят един и същ инцидент с НЛО над един и същ град, заловен от различни позиции. Събитието се е случило на 19 февруари 2017 или преди два дни. Това, което прави този случай интересен е фактът, че той е заснет от трима човека в Кувейт. Клиповете показват едно бяло светещо кълбо и друг НЛО в по-ниска надморска височина. Всъщност не се случва всеки ден, много хора да заснемат едно и също появяване на НЛО. Което пък от своя страна говори, че тук в никакъв случай не става въпрос за масова халюцинация, монтаж и т.н. Просто всички скептични предположения ще бъдат смешни, преди да бъдат изречени. Още повече, че видеозаписите са направени през деня, което е допълнителен плюс към реалността на събитието. Много пъти съм казвал, че нощните видео записи на НЛО са доста ненадеждни, поради факта, че виждаме само светлина, която пък може да е и от лесно обясними земни обекти. При записите през деня се вижда източника на светлината и това прави явлението по значимо за изследователите.

Някои НЛО експерти са открили още видео доказателства, за това наблюдение. Те казват, че броят на хората станали свидетели е поразителен, над хиляда човека, които са преки очевидци на едно и също нещо и съвсем скоро можем да очакваме повече клипове, показващи това специално наблюдение, през следващите няколко седмици. Местни хора твърдят, че извънземните обичат да посещават Кувейт, защото това е древен народ с древни традиции, които са все още в сила и до днес. Тук ще поставя и петте клипа. Разсейте се от злобата през деня и вие. С усмивка: Пешо Симеонов


Следващия видеоклип е обзор на инцидента в Кувейт и още един над Иран на 20.02.2017 год. от you tube канала на “secureteam10”

Пет различни видео клипа, представят един и същ инцидент с НЛО над един и същ град, заловен от различни позиции. Събитието се е случило на 19 февруари 2017 или преди два дни. Това, което прави този случай интересен е фактът, че той е заснет от трима човека в Кувейт. Клиповете показват едно бяло светещо кълбо и друг НЛО в по-ниска надморска височина. Всъщност не се случва всеки ден, много хора да заснемат едно и също появяване на НЛО. Което пък от своя страна говори, че тук в никакъв случай не става въпрос за масова халюцинация, монтаж и т.н. Просто всички скептични…

РЕЙТИНГ ТАБЛО

общ рейтинг - 35%

35%

резултат

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала.

User Rating: 4.59 ( 10 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НОВ ВИДЕО ДОКУМЕНТ ПРЕДСТАВЯ ДИСКОВИДЕН АПАРАТ ДА КРЪЖИ БЛИЗО ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

Нов видео запис показва странен обект, който се приближава много близо до Международната космическа станция …

Вашият коментар