Real Time Web Analytics
Начало / ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС

ПОМОЩЕН ВИДЕО КЛИП ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Внимание! Пренасочени сте към страница за членство. В този вид, голяма част от сайта е невидим за вас. Облика ще се промени, след като изберете един от плановете за абонамент указани по-долу. Не забравяйте преди това да се регистрирате! Благодарим Ви предварително!

ЕДИН МЕСЕЦ

Абонамента за един месец включва неограничен достъп до всички платени и безплатни публикации в сайта в рамките на 30 календарни дни.

Цена: евро

ШЕСТ МЕСЕЦА

Абонамента за шест календарни месеца включва неограничен достъп до всички платени и безплатни публикации в сайта за половин година.

Цена: 15 евро

ЕДНА ГОДИНА

Абонамента за една година. Включва неограничен достъп до всички платени и безплатни публикации в сайта, за една календарна година

Цена: 30 евро

 След натискането на бутона, плащането може да се извърши, освен чрез системата PayPal, с дебитна или кредитна карта.

s2Member®

НОВИ ПУБЛИКАЦИИ С АБОНАМЕНТ

ЗАГАДКИТЕ НА ДРЕВНИЯ СВЯТ /БГ превод/

Специална документална програма на CBS, организирана от Дарън МакГавин, обсъждаща древните мистерии около пирамидите на Египет, Предсказанията на Нострадамус, Бермудския триъгълник и Тайната на Плащеницата от Торино. (Виж още)

КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА? /БГ превод/

Анализ на лунната фотография - Този завладяващ документален филм поставя сериозно съмнение в автентичността на мисиите "Аполо" и съдържа информация, която оспорва обявените способности на НАСА да успее да изпрати човек на Луната и да го върне безопасно на Земята. Нови доказателства ясно показват, че НАСА използва измамни снимки, за които твърдят, че са направени на лунната повърхност. Тези констатации се подкрепят от анализа и свидетелските показания на експерти от широк спектър и научни дисциплини.(Виж още)

ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ / 12 сезон/БГ превод/

"Древните извънземни" изследват спорната теория, че извънземните посещават Земята в продължение на милиони години. От епохата на динозаврите до древния Египет, от ранните пещерни рисунки до продължаващите масови наблюдения по целия свят. Всеки епизод от този сезон дава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните противоречия, отчетите от първа ръка и обоснованите теории около тези дебати. Интелигентни същества от космоса посетили ли са Земята преди хиляди години? (Виж още)

ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ /1 сезон/

Какво скрито знание се крие в нашето древно минало? Екип от известни учени се събира, за да надхвърли митовете, артефактите и мистериите на повърхността, открити в древни текстове и изгубени градове от цял ​​свят. Пътуване през Едем и Гностическата градина до пирамидите и Вавилонската кула, за да разчете кода, разпръснат в древните цивилизации. (Виж още)

s2Member®