Real Time Web Analytics
Начало / Без категория / Oще факти за извънземни бази на Луната

Oще факти за извънземни бази на Луната

Стари изображения от мисиите Аполо до Луната от частна колекция на свидетел от вътрешните кръгове на НАСА се смята, че съдържат най-доброто доказателство за извънземни бази по повърхността на Луната.

Кен Джонстън
Кен Джонстън

Изображенията са от частната колекция на Кен Джонстън, който е бивш техник по авионика, и който е работил с редица изпълнители на НАСА по време на мисиите Аполо. По време на работата си в космическата агенция, се натъкнал на редица снимки, направени от астронавтите на НАСА по време на мисиите Аполо до Луната, които може би показват чужди бази на повърхността и.

Mars Moon Space Tv  наскоро пусна кеша на стари Аполо изображения, които изглежда, че показват извънземни бази. Кен Джонстън е добре известен сред НЛО изследователите, като се смята, че е един от най-важните "разобличители на НАСА", който е излязъл с реални "доказателства" за извънземна активност на Луната. Във видеото, качено от "Mars Moon Space Tv", Томас Йенсен говори за едно от изображенията, освободени от колекцията на Джонстън, на което се вижда нещо, "... което прилича на база на Луната с видими светлини и структури."

Според Ричард Хоугланд, който за първи път през 1995 г., е видял колекцията на Кен Джонстън от мисията Аполо, казва, че графични техници на НАСА са редактирали редовно оригиналните снимки от мисиите Аполо в продължение на десетилетия в опит да "изчеткат" и изтрият, видими чужди структури, които са разпръснати из цялата лунна повърхност. Според Хоугланд и други, които са успели да прегледат, чрез графично сканиране, изображенията от колекцията на Джонстън от мисиите Аполо, несъмнено показват чужди структури на повърхността на Луната, които са били редактирани и отстранени от обществено достъпните снимки на лунната повърхност, които могат да се видят и до днес в официалния сайт на НАСА. Или с няколко думи, снимките, които са официални, са всъщност редактирани или фалшификати на истинските кадри.

Независимо от това, което скептиците мислят, Джонстън разкрива още, че му е било "поръчано",  да унищожи оригиналните снимки, но той решил да ги остави и ги скрил за дълго на тайно място в дома си. Много изследователи на НЛО твърдят, че много от изображенията са осъдени да бъдат унищожени, тъй като НАСА не иска обществото да види никакви доказателства за извънземни структури на лунната повърхност.

Снимка от колекцията на Кен Джонстън
Снимка от колекцията на Кен Джонстън

Нещо повече, трябва да е ясно, че оригиналните видео записи от кацането на Луната и от мисиите Аполо, са изчезнали безследно от архивите на НАСА. За скептиците, ще допълня тук, че НАСА официално призна още преди шест години, че кадрите вече не съществуват, след като случайно са изтрити още през 1980 година. (Виж тук) Съмнително и глупаво признание, нали? Но фактите са си факти и може би обществото е загубило завинаги оригиналната лента, която може да докаже, че НАСА е инсценирала кацането на Луната, за да прикрие нещо много по-важно за човечеството от малката до голямата стъпка към дългогодишната пропаганда на САЩ.

Владимир Маркин
Владимир Маркин

Тук трябва да припомня, че през миналата година, руският Ръководител на управлението за взаимодействие със средствата за масова информация на Русия, Владимир Маркин, който е и говорител на Разследващата комисия на руското правителство, каза, че той иска разследване, за изчезването на оригиналното видео от кацането на Аполо 11 на Луната през 1969 г. и също така, забележете, изчезването на оригиналните мостри с парчета от лунна скала, които са донесени на земята. (Виж тук) Г-н Маркин каза още: "Всички тези научни - или може би културни - артефакти са част от наследството на човечеството, и изчезването им без следа е наша обща загуба."
Извода, кой е лош, Русия или САЩ, ще оставя на Вас!

Напоследък редица високо класирани правителствени служители, бивши астронавти, военен персонал, както и учени, излязоха официално за да говорят за феномена НЛО и извънземният им произход.

Едгър Мичъл
Едгар Мичъл

" След пътуването ми в космоса, аз съм напълно уверен, че извънземните ни наблюдават. Аз не знам колко са, къде и как го правят, но ни наблюдават; Виждахме тези техни кораби през цялото време."- Астронавт Едгар Мичъл

Едуин Юджийн Олдрин, Jr ., Известен още като "Бъз" Олдрин, бивш американски астронавт и инженер, също говори за феномена НЛО.  Бъз Олдрин  е  пилотирал лунния модул по време на  мисията Аполо 11 , и е един от първите хора, който е ходил по повърхността на Луната, вторият човек, стъпил на нея на 21 юли 1969 г., в 03:15:16 UTC. Олдрин категорично заяви, че: "По време на Аполо 11 с маршрут към Луната,  аз наблюдавах обект през прозореца, който се появи внезапно и се движеше заедно с нас."Древни руини на Луната. Снимка от колекцията на Кен Джонстън
Древни руини на Луната. Снимка от колекцията на Кен Джонстън

Милиони хора по целия свят са твърдо убедени, че американските астронавти са видяли и заснели "следи от древни човешки конструкции" на Луната, и са фотографирали някои технологични доказателства за чуждо присъствие на естественият ни спътник. След като астронавтите са донесли изображенията на Земята, и двамата, Едгар Мичъл, и Едуин Олдрин обвиняват НАСА в редактирането на оригиналните снимки и замяната им с фалшиви, там където са открити явни технологични структури на Луната. Ако поставя тук всички факти, които не мога да опиша в една публикация за странните действия на НАСА, спрямо мисиите Аполо до Луната, би се усъмнило и всяко дете. Днес е повече от ясно, че на Луната съществуват високо технологични съоръжения и летателни апарати, за които агенцията на САЩ, НАСА, не иска да оповестява официално пред обществото. Поне за сега!

Публикацията подготви за Вас: Пешо Симеонов

Стари изображения от мисиите Аполо до Луната от частна колекция на свидетел от вътрешните кръгове на НАСА се смята, че съдържат най-доброто доказателство за извънземни бази по повърхността на Луната. Изображенията са от частната колекция на Кен Джонстън, който е бивш техник по авионика, и който е работил с редица изпълнители на НАСА по време на мисиите Аполо. По време на работата си в космическата агенция, се натъкнал на редица снимки, направени от астронавтите на НАСА по време на мисиите Аполо до Луната, които може би показват чужди бази на повърхността и. Mars Moon Space Tv  наскоро пусна кеша на…
рейтинг - 17%

17%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.48 ( 36 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

НЛО над Тепостлан

В рубриката на сайта "НЛО във видео" ви представям един много интересен видеозапис, който са …

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.