Real Time Web Analytics
Начало / НАУКА / Научно доказателство. Човека е създаден от извънземна раса.

Научно доказателство. Човека е създаден от извънземна раса.

Н а път е научна констатация, потвърдена с доказателства. Съвременният човек  е създаден вследствие на смесване между извънземни и неандерталци! Изумително ново разкритие буквално разтърси научната общност миналата седмица в Лондон. На научна конференция на Кралската научна общност беше обявено нещо наистина революционно според BBC! Според ново изследване, генетичната „рецепта“ на един от нашите прадеди – Денисовия човек, разкрива нещо наистина шокиращо! Съществуват гени на абсолютно неизвестно за науката същество! Ясно доказателство, че древните ни прадеди са плод на съвкупление между древни хора и „нещо друго“.

ALIENS-ANCIENT-JPG

Главозамайващото в случая е, че генетичният отпечатък на мистериозното същество е абсолютно непознат! Никога не е срещан до сега в природата- при хора или животински видове! Това е наистина революционно, защото доказва, че човекът е плод на "извънземна интервенция". Според някои учени мистериозният ген е на клон от човешките видове, който е обитавал Азия, но водещият палеонтолог от Лондонския музей на природните науки Крис Стингър казва: "Това не е ДНК на човек, или на същество, което наподобява човек! Истината е, че си нямаме и най-бегла идея за източника на този генетичен материал. Никога не сме виждали нещо подобно! Има сериозна вероятност ДНК-то да не е на същество от този свят!"

ALIEN-DNA-2_00000

Още древните шумерски летописи разказват, че „искрата на интелекта“ на модерния човек е дадена от извънземна раса! Според водещи експерти като Ерих фон Деникен искрата е дадена на хората чрез съвкупление на примитивни женски екземпляри /наподобяващи примати/ и извънземни! Поколението на тези жени са първите хора – микс между земно и извънземно ДНК! Точно генетичният материал на извънземните е искрата, която е дала интелекта на модерния човек! Интелектът е нашия „подарък“ от древните ни бащи! Но защо ни е даден този безценен дар, които ни прави по-различни от всички други живи организми на планетата!? Според Зекария Сичин, човекът е създаден от расата на Анунаките, които са били един вид експлоататори на природните ресурси на планетата, и по-конкретно са извличали златото от земята. Причината за техния „подарък“ към хората е доста прозаична – да ги направят по-ефикасни работници, които да вършат черната работа! В последствие в резултат на военен конфликт с друга извънземна раса анунаките напускат планетата ни и оставят „поумнелите“ хора да се грижат сами за планетата.

Kрис Стингер
Kрис Стингер

Новите научни открития, ясно индикират, че древната шумерска легенда е истина! Мистериозният ген е ключът към вечния въпрос на човечеството – защо хората са по-различни от другите същества на планетата!

ANUNAKI

За повече информация: www.dnalc.org

Н а път е научна констатация, потвърдена с доказателства. Съвременният човек  е създаден вследствие на смесване между извънземни и неандерталци! Изумително ново разкритие буквално разтърси научната общност миналата седмица в Лондон. На научна конференция на Кралската научна общност беше обявено нещо наистина революционно според BBC! Според ново изследване, генетичната „рецепта“ на един от нашите прадеди – Денисовия човек, разкрива нещо наистина шокиращо! Съществуват гени на абсолютно неизвестно за науката същество! Ясно доказателство, че древните ни прадеди са плод на съвкупление между древни хора и „нещо друго“. Главозамайващото в случая е, че генетичният отпечатък на мистериозното същество е абсолютно непознат! Никога не…
рейтинг - 83%

83%

Скъпи приятели, тук можете да гласувате еднолично за вътрешен рейтинг на публикациите в сайта. Оставете за секунди вашето мнение, чрез пет степенната скала. Благодаря Ви предварително.

User Rating: 4.05 ( 276 votes)

Относно Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Вижте също

МУМИИТЕ ОТ НАСКА: Изгубените богове

Както каза мексиканския журналист Хайме Маусан в предният ми пост по тази тема (Виж тук), …