Начало / Артефакти / В Косово откриха трансформатор на възраст 20 000 години

В Косово откриха трансформатор на възраст 20 000 години

На територията на Косово в района на планинския хребет Шар-Планина (Печора гора) фотографът и изследовател Исмет Смайли откри мистериозен артефакт, който не се вписва в официалната история на човешката цивилизация.

Това е камък с необичайна форма, в който е вградена електромагнитна намотка. И намотката от медни проводници не просто е вкарана в изрязания жлеб, но съставлява едно цяло с камъка, сякаш камъкът е разтопен, и след това му е придадена необходимата форма, за да се създаде тип трансформатор.

Исмет даде проба от камъка за анализ и беше установено, че този камък е на възраст не по-малко от 20 000 години. В допълнение към камъка, има и намотка с медни проводници. Артефактът съдържа изолатор, чийто състав се различава от заобикалящия материал и има изпъкнали ленти в кръг, наподобяващи дърворезба, като той също се слепва в камъка, Самата намотка преминава през другата страна на артефакта и има 4 симетрично разположени отвора, които най-вероятно представляват дупки за проводници и събират енергия, получена от трансформатора.

Този мистериозен артефакт от дълбочината на вековете може да хвърли светлина върху произхода на човешката цивилизация, разбира се, ако бъде официално проучен от учени, които ще потвърдят факта, че става въпрос за електрически трансформатор, произведен преди 20 000 години. Просто не вярвайте наистина, че учените ще искат да кажат истината за мистериозната находка и още повече да разкажат за нея на целия свят. Случвало се е преди, защо да не се случи и сега.

Исмет Смайли казва, че бил принуден да даде този артефакт на учените и има голяма вероятност никога повече да не го видим, нито ще прочетем резултатите от тези изследванията.

Връх Шар-Планина е един от най-големите планински вериги, разположен на Балканския полуостров. Дължината му е повече от 200 километра и този хребет в известен смисъл обединява Македония, Косово и Албания, тъй като преминава всички тези територии наведнъж.

Името на планината е преведено от албански като „пъстра планина”. Най-високите точки на планината Шар-Планина са върхове – Титов-Върх и “Турчин”, чиято височина надвишава 2700 метра. В основата на билото са разположени варовици и доломити, както и карстови пейзажи и пещери.

Публикацията подготви: Петър Симеонов

 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.