Начало / ВИДЕОТЕКА / ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

ИЗОЛАЦИЯТА: Един месец в Ухан

В 10 ч. сутринта на 23 януари 2020 г. китайският гр. Ухан е поставен в изолация. Целта е да спре разпространението на смъртоносния коронавирус в цялата страна. Направено е точно един ден преди навечерието на китайската Нова година – ден, в който пътуват всички, които са планирали да се върнат по родните си места за празниците. Този документален филм е посветен на всички хора, които се борят неуморно да спрат епидемията на коронавируса COVID-19.

ВИЖ ОЩЕ:

Това място в интернет се поддържа с лични средства. Чрез бутона за дарения, можете да помогнете, дори с едно евро или принос по ваше желание към каузата ни. Благодаря Ви предварително. /П. Симеонов/




Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.