Начало / ВИДЕОТЕКА / НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ /1 ЕПИЗОД /

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ /1 ЕПИЗОД /

Петър П.Симеонов

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ, разкрива наскоро заверени доказателства и кадри, интервюта от очевидци и бивши военни, които никога не са говорили преди пред камера, и големи пробиви в разбирането на технологията зад тези неизвестни обекти в нашето небе. Трябва да кажа, че тук не става въпрос за конспирация или хипотези. (Редовните ми посетители на сайта, много добре знаят, че тук не качвам “фалшиви новини” по темата.) В световен мащаб, разкритията на Пентагона през последните пет години, сложи точка в дебата, дали НЛО са реални или измишльотини. Пентагона официално призна, че във въздушното пространство, прелитат необезпокоявани неидентифицирани апарати. Три видеоклипа на заснети обекти от кокпита на Ф-18, също бяха обявени за реални. Друг е въпроса защо голяма част от българите не знаят за това. Причината е първо в липса на свобода на словото в България и второ, неосведоменост и некомпетентност на водещи журналисти и собственици на български национални електронни медии по темата. В САЩ, НЛО са вече сериозен въпрос. Работи се усилено от правителствени бивши служители, сената да бъде запознат с доказателства за извънземно присъствие. Този сериал от пет серии, ще ви въведе именно в тези доказателства от първа ръка. Това са военни пилоти от висшите ешелони на ВВС на САЩ. Пилотите, са най-интелигентната част от армията на една държава. И лично аз имам доверие на тях, а не на битови пияници с червени бузки, които лигаво ме гледат от другата страна на масата и ме наричат – луд, докато щипят под масата булката на “приятеля” си. Глупавият въпрос, дали сме сами, вече е минало. Сега въпроса е – защо са тук? Искрено благодаря на моя приятел Сашо (Александър Вилхемов Тодоров), който споделя моето усилие, да се превежда повече информацията по темата на български, за да се запознаят повече сънародници с фактите свързани днес с НЛО. Така, че заедно с него, Ви пожелаваме приятно гледане!

Превод и субтитри:     Александър Вилхемов Тодоров

Със съдействието на:  Петър Симеонов

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!

 

 

 

Това място в интернет се поддържа с лични средства. Чрез бутона за дарения, можете да помогнете, дори с едно евро или принос по ваше желание към каузата ни. Благодаря Ви предварително. /П. Симеонов/Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ /2 ЕПИЗОД /

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ, разкрива наскоро заверени доказателства и кадри, интервюта …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.