Начало / ВИДЕОТЕКА / НЛО ОПАСНО БЛИЗО ДО FALCON 9

НЛО ОПАСНО БЛИЗО ДО FALCON 9

На 18 март 2020 г. в 8:16 ч. бе осъществен шестия старт на спътници Starlink. Falcon 9 излетя от стартовия комплекс 39A (LC-39A) в космическия център на Кенеди на НАСА във Флорида, с възможност за резервно копие в четвъртък, 19 март, в 19:56 ч. EDT, или 11:56 UTC.

Първият етап на Falcon 9 е да подкрепи мисията Iridium-7 NEXT през юли 2018 г., мисията SAOCOM 1A през октомври 2018 г., мисията Nusantara Satu през февруари 2019 г. и второто изстрелване на Starlink през ноември 2019 г.

НЛО преминава опасно близо до ракетата. Всеки добре запознат с космическите полети, ще потвърди, че подобен обект от земен произход е изключено да преминава толкова опасно близо до ракетата. За сега все още няма официално обяснение на инцидента.

Вижте подробен видео анализ на обекта, който подготвих специално за посетителите на сайта ми.

 

Висококачественото видео излъчено на живо на 18.03.2020 г. бе публикувано в канала на SpaceX в youtube. Обекта се появява в 21 минута и 30 секунди.

И за всеки случай, ако видеото изчезне от YouTube, което често се случва с подобни видеозаписи, го качих на сървъра ни тук.

Публикация: П.Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ /2 ЕПИЗОД /

НЕИДЕНТИФИЦИРАНО – Поглед в НЛО разследванията на САЩ, разкрива наскоро заверени доказателства и кадри, интервюта …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.