Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Петър П.Симеонов

Тъй като през тази година правителството на Обединеното кралство е готово да предостави още една партида от своите класифицирани НЛО файлове, за публично достояние, мнозинството американци искат правителството на САЩ да направи същото.

Според фирмата за проучване на потребителите Piplsay (Виж тук), 61 процента от анкетираните искат правителството на САЩ да разсекрети така наречените „X-файлове“ в страната. Подобен процент, 58 процента, заявиха, че смятат, че правителството на САЩ „активно разследва извънземен живот“.

Данните показват още , че 39 процента от запитаните смятат, че “Area 51” е място, където се провеждат „тайни извънземни мисии“, срещу близо 34 процента от анкетираните които казват, че “Area 51” е само тестова площадка за нови авиационни технологии, а 27 процента са отговорили, че не са сигурни.

“Area 51” или “Зона 51” на български, бе в центъра на вниманието миналата година в резултат на заглавното събитие „Storm Area 51“ през септември. Въпреки че  повече от 2 милиона  души се регистрираха във Facebook, заявявайки, че ще присъстват на вирусното събитие, на задната порта на тайнствената военна база в началото на 20 септември се събра многообразна група от около 100 „извънземни-преследвачи“, според списание ” Лас Вегас Ревю “. Само няколко души са били арестувани, съобщи по- рано Fox News.

Ето няколко снимки от събитието:

Може би е изненадващо, защото само 27 процента от анкетираните от Пиплсай заявиха, че вярват, че НЛО са реални; 25 процента са отговорили, че са неправилно идентифицирани обекти, докато 9 и 5 процента от анкетираните са отговорили съответно за измама или заблуда. Останалите 34 процента са заявили, че не са сигурни. Всъщност при подобни проучвания, ако по големият процент искат разсекретяване, то една голяма част са скептици, които имат желание да се убедят лично във вижданията си по този въпрос.

В анкетата на изследователската фирма са попитани 30 741 американци.

През януари тази година, британското правителство заяви, че ще пусне още разсекретени файлове за наблюдения на НЛО пред британската общественост. Кралските военновъздушни сили са поддържали НЛО отряд в продължение на 50 години, който според тях е бил закрит през 2009 г., след като са стигнали до извода, че никой от докладите не представлява реална заплаха за държавата. Но, забележете. Те вече не казват, че подобни обекти категорично не са с извънземен произход, а виждате ли, просто не са заплаха за обществото. Което е едно хитро измъкване от неудобните въпроси. Но аз съм сигурен, че подобни НЛО отряди и секретни военни подразделения продължават да изследват срещи и наблюдения на НЛО и до днес.

Всъщност през изминалата 2019 година, Пентагона официално призна, че трите видеоклипа, заснети от американски пилоти, които бяха публикувани в интернет, са на реални Неидентифицирани Летящи Обекти. Така, че вече, когато ме попитат дали има извънземни, аз бързо отговарям, че вярвам на Пентагона, а не на зачервени алкохолици, седнали на масата, подсмихвайки се, докато за тяхно голямо съжаление бутилката не се изпразни.

Въпросните видеоклипове, известни като “FLIR1”, “Gimbal” и “GoFast”, първоначално бяха пуснати в New York Times и в TTSA.

Първият видеоклип на неидентифицирания обект е направен на 14 ноември 2004 г. и е заснет от камера на F-18. Второто видео е направено на 21 януари 2015 г. и показва друго въздушно превозно средство с коментара на пилотите, които крещят колко странно е това. Третото видео също е направено на 21 януари 2015 г., но не е ясно дали е от същия обект или различно.

През октомври TTSA   подписа споразумение  с американската армия  за проучване на предполагаеми извънземни „открития“. А през ноември 2019 г., видяхме  публикуването на експлозивен доклад, в  който подробно беше замесено участието на две “неизвестни личности”(едната е жена – пилот), на събитието през 2004 г., известно като инцидента с НЛО на USS Nimitz, които заявиха, че са докладвали срещата си с НЛО на няколко военноморски офицери, а те са им заповядали да изтрият всички доказателства по случая. И преди да завърша вижте нови подробности, които се появиха съвсем скоро за срещата с НЛО на самолетоносача “USS Nimitz”.

12 януари 2020 – Военноморските служители потвърждават наличието на класифицирани документи, свързани с инцидента, които са били използвани за информиране на високопоставени членове на правителството на САЩ; коментар от експерта по НЛО – Ник Поуп.

Публикацията подготви: П.Симеонов

Източник: www.foxnews.com

Проект Синя Книга – Втори сезон

1 епизод
1 епизод
2 епизод
2 епизод
3 епизод
3 епизод
4 епизод
4 епизод

 

 

 

 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

„ФЕНОМЕНЪТ“ / The Phenomenon (2020)

„ФЕНОМЕНЪТ“ /The Phenomenon (2020)/ е първият документален филм с висока продуцентска стойност, който събра частите …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.