Начало / ВИДЕОТЕКА / ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” /3E / 2С (БГ превод)

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” /3E / 2С (БГ превод)

ЗОНА 51

Епизод 3 / Сезон 2

Хайнек и Куин разследват съобщение за войник, за който се твърди, че е бил отвлечен от летяща чиния в отдалечена военна база в Невада, и научават защо тайните, съдържащи се в Зона 51, не трябва да бъдат оповестявани.

Личен коментар: След като изгледате този епизод, ще останете с впечатлението, че сте объркани от подадената информация. Причината е, че подобни визуални продукти на темата НЛО в САЩ, преминават през цензура. Спекулациите и фалшивите новини около “Зона 51”, са напълно нормални. Военния Промишлен Комплекс на САЩ, отдавна прехвърля в съзнанието на НЛО ентусиастите, че притежават функционираща извънземна технология. Или с по-прости думи. САЩ притежават “летящи чинии”. Да, притежават, но “катастрофирали” и все още нямат пробив от обратния инженеринг и как точно функционират тези превозни средства през призмата на познатата ни физика. Всичко останало е пропаганда. В този епизод са внесени доста странични факти и са разбъркани по един необичаен начин. Създателя на този сериал, Дейвид О’Лири и под зоркото око на изпълнителният продуцент Робърт Земекис, много хитро са променили цветовата гама точно на този епизод. Ще забележите, че той е в леки слабо жълтеникави цветови отенъци (филтър), което го прави различен от всички останали до сега, включително и от първи сезон. Може би продуцентите се опитват да ни кажат, че сценарият на този епизод е спуснат “от горе” и не е това, което те са искали да ни представят. Приятно гледане! /П.Симеонов/

Превод и субтитри:     Александър Вилхемов Тодоров

Със съдействието на:  Петър Симеонов

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!Втори сезон

1 епизод
1 епизод
2 епизод
2 епизод
3 епизод
3 епизод
4 епизод
4 епизод

 

 

 

 

 

5 епизод
5 епизод
6 епизод
7 епизод
7 епизод
7 епизод
8 епизод

Първи сезон

                  

                

ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ 14 сезон
ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ 14 сезон
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ

 

КАТАЛОГ ФИЛМИ

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.