Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / „ФЕНОМЕНЪТ“ / The Phenomenon (2020)

„ФЕНОМЕНЪТ“ / The Phenomenon (2020)

ФЕНОМЕНЪТ“ /The Phenomenon (2020)/ е първият документален филм с висока продуцентска стойност, който събра частите от пъзела за НЛО в стряскаща, актуална картина, надниквайки в 70-годишна история, до свежи открития, които предизвикват всичко, което мислим, че знаем по тази тема.

Филма ще представи доказателства, че има шокираща „скрита история“, започнала в края на четиридесетте и петдесетте години, когато флоти от НЛО се появяват в небето над почти всеки щат в САЩ, като кулминацията е прелитаща НЛО формация над Вашингтон. Вмъкнати са архивни кадри и красиво заснети нови интервюта, разгръщайки журналистика с висок калибър, за да отведе аудиторията на откровено пътуване, което ги води до неспокойно, неизбежно заключение: „Ние не сме сами.“

С участието на очевидци, експерти и служители, включително “60 минути” – интервюта, на ниво, като бившия лидер на мнозинството в Сената Хари Рийд, който е участвал в тайно правителствено финансиране на учебни програми за НЛО; Джон Подеста, началник-щаб на Белия дом за Клинтън и съветник на Обама, който се опита да вдигне завесата за извънземното присъствие, от коридорите на властта; бившият министър на енергетиката на САЩ и губернаторът на Ню Мексико Бил Ричардсън, който вярва във вероятността космически кораб на извънземни да се е разбил в Розуел; Крис Мелън, заместник-секретар на FMR Отбраната за разузнаване, Жак Вале, най-известният жив изследовател на НЛО, съветник на „Близки срещи от третия вид“ на Стивън Спилбърг, който е работил и в тясно сътрудничество с известния астроном на проекта “Синя Книга”,  Дж. Алън Хайнек; и много други.

Този филм е изчистен от дезинформацията по темата, объркала НЛО ентусиастите през последните 10 год. Представени са реалните събития и фактологията по този въпрос. Или този нов документален филм категорично твърди, че извънземните съществуват . Премиерата на филма се очаква около месец септември тази година, създаден от студио “1091“. Вижте и трейлъра:

ОФИЦИАЛЕН САЙТ: https://www.thephenomenonfilm.com/

WEBSITE 1091 MEDIA: https://www.1091media.com

Публикацията подготви: П.СимеоновОтносно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЛО ОПАСНО БЛИЗО ДО FALCON 9

На 18 март 2020 г. в 8:16 ч. бе осъществен шестия старт на спътници Starlink. …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.