Начало / НАУКА / Американската армия си сътрудничи с изследователи на НЛО за разработване на футуристични технологии

Американската армия си сътрудничи с изследователи на НЛО за разработване на футуристични технологии

To The Stars Academy of Arts and Science – изследователската група за НЛО, собственост и оперирана от бившия китарист на Blink-182 Том ДеЛондж – прави нови успехи в света на военно-спонсорираните извънземни изследвания. Организацията обяви ново партньорство с американската армия, което позволява на двете групи да си сътрудничат в бъдещи изследвания, както Gizmodo и Business Insider посочват.

Tom-DeLonge

Наскоро беше обявено, че екип от НЛО изследователи, са се сдобили с реални метални мостри от катастрофирали извънземни космически кораби, които нямат никакво отношение към известните в момента сплави или метали. На 17 октомври 2019 год, Американските военни са проявили интерес към тях.  “The Stars Academy of Arts and Science” (TTSA) направи съобщение за споразумение за съвместно изследване и развитие с Командването за развитие на бойните способности на армията на САЩ. Първоначално партньорството ще помогне да се разширят възможностите за сухопътни военни превозни средства. TTSA казва, че проектът ще използва последните им иновации, които заедно ще имат потенциала да подобрят жизнеспособността и ефективността на множество армейски системи. Тези иновации включват материалознание, квантова физика, метрично инженерство в пространството и времето, активен камуфлаж и задвижване на лъчевата енергия.

Преди най-новата разработка, TTSA публикува набор от снимки, на които са показани няколко плоски метални предмета, които според тях са отломки от катастрофа с НЛО.

Д-р Джоузеф Кенън от американската армия Futures Command заяви, че партньорството им с To The Stars служи като нетрадиционен, нов източник за трансформационни технологии и нови материали за подобряване на техните военни наземни системи.

Той обясни, че с нетърпение очакват това партньорство и потенциалните технически иновации, предстоящи в Центъра за наземни превозни средства на армията.

Стив Джъстин, бивш ръководител на Advanced Systems в Lockheed Martin’s Skunk Works, сега ръководи екипа на TTSA за технологии и аерокосмически технологии. Skunk Works е център на напреднали и експериментални авиационни изследвания, които произведоха много авангардни бойни самолети, включително F117 Stealth Fighter.

Джъстин говори за екзотичните материали, които в момента са в тяхно притежание. Той каза, че съставът и структурата на тези материали не са от известни съществуващи търговски или военни приложения.

Според Джъстин те са сключили договор с лаборатории за анализ на множество проби от материали и имат планове да разширят допълнително обхвата на това проучване.

Говорейки за новото сътрудничество с американските военни, той каза, че то носи допълнителни, критично важни експертизи, които са важни за напредък на най-съвременните технологии в техните близки и дългосрочни технологични области на изучаване.

Джъстин каза, че армията има специфичен военен интерес към изследванията, но голяма част от работата се очаква да има приложение за двойно използване в подкрепа на пътя на TTSA към комерсиализация и мисия в обществена полза.

Наскоро американският флот потвърди, че НЛО, заснети от бордовите камери на изтребителите от ВМС, са истински (Виж тук). Потвърждението е най-надеждното доказателство до момента, че някои НЛО са реални и че американските военни знаят за тях. С други думи, извънземни апарати съществуват. Това вече не е фантазия на болни мозъци и луди глави. Тъкмо обратното. Болни мозъци и луди глави са всички онези, които все още не вярват в реалността на фактите и доказателствата за това, представени през последните две години.

Източници:

dailystar.co.uk

spin.com

www.vice.com

За български превод, използвайте менюто,  долу в дясно на плеъра!

Публикацията подготви за Вас: Петър Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Най-неразрушимото животно на Земята: тардиграда

Дори най-катастрофалните астрофизични явления не биха могли да изкоренят енергичната тардиграда, според учените. Бавноходки , известни …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page