Начало / НЛО / Армстронг срещнал извънземни на Луната

Армстронг срещнал извънземни на Луната

Александър Градинаров журналист на в-к Стандарт
Александър Градинаров
журналист на в-к Стандарт

Преди 46 г. милиони зрители, вперили погледи в черно-белите си телевизори, чакаха да станат сидетели на историческия момент как астронавти стъпват за първи път на Луната. Радиолюбителите по света слушаха с интерес връзката между космическия кораб и наземната станция в Хюстън, САЩ. “Една малка крачка за човека – един голям скок за човечеството”, изрече Нийл Армстронг, излизайки от летателния апарат. Но какво стана след това? Днес със сигурност знаем, че нещо не беше съвсем наред с достигналата до обществеността информация.


“Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там”, смята и каза българската пророчица Вангелия Гущерова. А в най-известната книга на немския писател Ян ван Хелсинг, още в предисловието, той подхвърля темата за “Аполо 11” с няколко действителни кадри от “живото” предаване. “Въпреки изявленията на НАСА, че на Луната няма въздух, знамето се развява на вятъра. Защо НАСА лъже? Дали данните за Луната не отговарят на истината, или американците никога не са били там – а само в някое студио?”, пише конспираторът. Спътникът ни се оказва повод за стотици конспиративни теории, голяма част от които определено издишат. Изследователят Петър Симеонов отделя близо един час във втората серия от поредицата си “Сериозно за НЛО”, за да изясни “драмата” с “Аполо 11”. Основателят на българското независимо информационно студио “PESHAKOFF” разкрива, че след прилуняването на космическия апарат истинското живо ТВ предаване е било прекъснато и прехвърлено на секретен канал. На негово място пускат в ефир режисьорски запис, който подменя истината. И защото измамният материал е заснет на Земята (вероятно в Зона 51), знамето на САЩ видимо се е развяло ставайки повод на жлъчна дискусия из общественото пространство. Но това, което не се случва по план, е еуфорията на астронавтите. Армстронг вижда неидентифицирани летящи обекти на разстояние от себе си и се опитва да получи информация от базата в Хюстън, за да може да реагира адекватно. Думите, които са разменили астронавтът и специалистите на Земята, стигат до обществото благодатение на радиолюбители от Австралия и Швейцария, които улавят и записват вълнуващата радиовръзка. В комуникацията им определено се забелязва смущаващ тон и опит за туширане както на еуфорията, така и на словоизлиания, съдържащи “неудобна” информация:
А: Но какво е това? Имате ли някакво обяснение?
Х: Нямаме обяснение, не се притеснявайте – продължавайте по програмата!
А: Но какво е това? Внушително е! Боже мой, какъв е този диск?
Х: Преминете на другата честота! Използвай ТАНГО, ТАНГО (наименование на секретната честота)!

НЛО. АПОЛО 13. Оригинална снимка на НАСА
НЛО. АПОЛО 13. Оригинална снимка на НАСА

Както пояснихме по-горе, специалистте на Земята се опитали да успокоят изследователите, обяснявайки им, че виждат останки от носещата ракета S-IVB. Но астронавтите не са вчерашни и били наясно, че не могат да видят с просто око обект на 6000 морски мили. “Така че решихме да не го гледаме повече, да поспим и да не говорим повече за това, а да се върнем към задачата”, заявява в интервю през 2006 г. самият Едуин Олдрин, космонавт в програмата “Аполо 11”.
Каква е задачата на астронавтите ли? Мъжете монтират на Луната научни уреди – сеизмометър и лазерен отражател за определяна на точното разстояние до Земята. Събрани са образци от лунния грунд – общо 21,55 кг, които по-късно са доставени за изследване на Земята.

Хуан Х. Бенитес (испански журналист)
Хуан Х. Бенитес (испански журналист)

Нищо обезпокоително – проби бихме си казали. Но откъде взимат тези проби? През 2002 г. От секретния архив на Пентагона изтича видеоматериал, който бива предаден на испанския журналист и писател Хуан Х. Бенитес. Записът е шокиращ! 14-минутният филм гръмва по основния телевизионен канал на Испания – TV1 и поставя НАСА в ситуация “шах с пешка”. Материалът разкрива, че истинските кадри от Луната, а не тези с веещото се знаме, доказват съществуването на цивилизация, живяла преди хиляди години на Луната. Кадрите показват руини от сграда, наподобяваща хангар, чиито измерения са 60 м дължина, 20 м широчина и 9 м височина. Ерозиралата структура имала голям отвор откъм широката си част висок 3 м.  Докато Нийл Армстронг държи камерата, колегата му Олдрин взима проби от рушащата се структура и лунния грунд. Предполага се, че зданието е на няколко десетки хиляди години. По въпроса за видеоматериала НАСА мълчи и не коментира до днес. След излъчването на шокиращия филм по испанската TV1 известният южноамерикански журналист Хайме Маусан взима интервю от колегата си Хуан Бенитес. Той заявява пред камерата, че НАСА е знаела за съществуването на тази структура от изпратените до Луната фотографиращи сонди. “Кацнали са точно до тези руини”, разкрива испанският журналист. Трябвало е да филмират руините и да вземат проби от тях”, както явно се вижда на секретния филм, отбелязва Бенитес. “Бих казал, че 80-90% от това, което е станало на Луната, не го знаем”, казва журналистът.

apollo-11 PESHAKOFF STUDIO

В програми като “Аполо 11” не би могло да се предвиди какви ситуации биха възникнали в космоса. Трябва “застраховка”. НАСА подготвя различни сценарии за реакция, ако програмата спре заради инцидент. Сиреч цялото кацане на Луната е било фалшифицирано в предварително заснет филм и оставено като резервен план за реакция. Част от “реакцията” видя цялото човечество, останалото предстои да разберем.
Александър Градинаров

източник: В-к “Стандарт”

standart-logo PESHAKOFF

Standart-6.10.2015

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.