Начало / ФАЛШИФИКАЦИИ / Аутопсия на извънземни в Югославия е фалшификат

Аутопсия на извънземни в Югославия е фалшификат

PETAR-SIMEONOV-Portret-2_000001Както винаги, аз няма да подвеждам читателите на сайта ми, както и сериозните изследователи по темата. Фалшификатите трябва да се показват и изобличават, а не да се търси рейтинг на даден интернет сайт или медия. Всъщност ето как е представен един доказан видео монтаж в един български сайт:Видео с продължителност три минути разкрива пред света истината за намерени извънземни и изследването на телата им от анатоми през 1966 година в бивша Югославия. Събитието е пазено в тайна по лично нареждане на Йосип Брос Тито. Видеото и снимките от аутопсията за един от посетителите от Космоса, за които се твърди, че са направени в белградската военно медицинска академия, взривиха Интернет. Историята се разиграва през 1966 г. по времето на Йосип Брос Тито, пишат от daily.mk. Космически кораб се разбива през 1966 г. край село Оточец в Словения. Корабът е във формата на диск и през ноември 1966 г. губи контрол над село в Словения, която тогава е част от вече бивша Югославия. Летателното средство се удря в земята и експлодира. Огромната експлозия не остава незабелязана и на мястото веднага са изпратени военни. Откритията са поразителни. От останките на кораба е извадено тялото на извънземно същество, което е било частично запазено и е предадено незабавно на ВМА в Белград. Там е направена и аутопсията, заснета на видеото. Аутопсията е извършена от хирурга Андрей Зоболи и патолозите Никола Жулиш и Зоран Федерико, а цялата процедура е записана. Това е поредното доказателство за изучаване и експерименти с извънземни, както и че извънземни форми на живот недвусмислено съществуват. Снимките от аутопсията са запазени от внука на един от лекарите. В триминутния запис се чува само звукът от камерата и се вижда как лекарите подробно разследват всеки сантиметър от тялото на извънземното. Други документи, писмени или в снимки, в момента не са известни, което навежда на мисълта, че цялата операция е била строго засекретена. Тялото на извънземното е видяно лично от тогавашния ръководител на страната Йосип Брос Тито, който е наредил информацията да се засекрети и да се пази в пълна тайна. Близо 50 години по-късно тя става обществено достояние.и т.н. и т.н. Тук ще ви оставя линк към цялата тази помияwww.razkritia.com

Всъщност видео материала е заснет от Андрей Зоболи. Това е победителят на CICAP (Виж тук) за фалшиви паранормални филми през 2000 година.

Усмивки от мен: Пешо Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

СНИМКИТЕ НА МУМИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНО ПРЕДСТАВЕНИ В МЕКСИКО, СА СРАМ ЗА СВЕТОВНАТА УФОЛОГИЯ

С течение на времето, в категорията “Фалшификации” на този сайт, ще поставям и информация за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page