Начало / Без категория / БАВНАТА СМЪРТ НА ЕВРОПА /ЧАСТ 2/

БАВНАТА СМЪРТ НА ЕВРОПА /ЧАСТ 2/

ПЕТЪР СИМЕОНОВ

Това е втора част на статията”Бавната смърт на Европа” (виж тук). Тъй като имах коментари на лични след пускането на първа част, тук в началото ще направя уточнение. Нямам нищо против ислямската религия. Тъкмо обратното. Уважавам исляма. Дори съм чел Корана с български превод. Имам и приятели мюсюлмани. Тук става въпрос за фанатизма, илюзията и изкривеното разбиране за любов между хората. Любов, която проповядва и исляма, и християнството. Пак ще кажа, че аз не деля хората на раси или културна принадлежност. Аз ги деля на добри и лоши. На светлина и тъмнина. Слепият фанатизъм е продукт на необразованост и липса на грамотност. Тази статия е именно за хората, които са напуснали религиозните морални учения в съзнанието си и са се отдали на най-лесното, злобата в себе си. Ако Бог е същество, центъра на което е навсякъде, а периферията никъде, то тогава всички сме под крилото на един Бог, защото всички заедно живеем на една единствена планета, и е абсурдно да се делим по религиозни убеждения. Представете си, че извънземни същества един ден, направят пряк контакт с човечеството. Трябва ли да си помислим, че фанатичен ислямист, ще изскочи измежду тълпата и ще се насочи с нож срещу тях, само защото не са мюсюлмани, а са друговерци? Абсурдно е… и звучи глупаво по много причини.

Почти половината от шведките са редовно затворници в собствените си домове, защото е твърде опасно да излизат навън. Мюсюлманската религиозна полиция и банди контролират все по-големи области. Няма достатъчно полиция, която да стабилизира страната. Шведите и Швеция се превръщат във все по-голяма заплаха за сигурността на съседните страни от НАТО.“, съобщи Николай Сенелс от “Jihad Watch” (Виж тук).

Нито един от лидерите на Европа не е планирал или предвидил хаоса и религиозният фанатизъм, който мюсюлманите носят със себе си от техните страни. Те предполагаха, че имигрантите от такива отдалечени региони като Пакистан, Афганистан, Етиопия, Конго и Нигерия с радост ще се асимилират в напредналата европейска култура. Те са избягали от техните изостанали държави, за да мигрират в съвременна страна. Европейските лидери от глупост приеха, че културите, техните образователни системи и техните свободи биха били приети от мюсюлманите от Близкия изток и Африка. Това е може би най-голямата грешка в историята на Европа и последствията от нея ще наблюдаваме през близките 10 години.

Европейските лидери откриха своята глупост, тъй като расовият, културният и религиозният хаос изпревариха Европа. Всеки европеец днес, независимо дали е от Швеция, Норвегия, Великобритания, Франция, Германия, Дания, Финландия, Холандия, Италия, Испания, Австрия, Швейцария – разбира положението на жените в лицето на ислямската атака. Гейовете чувстват ислямския гняв. Еврейският народ е убиван или ужасен в собствените си квартали. Внимавайте, тук не говорим за изкривените ценности на съвременна Европа. Тук говорим за фанатичен ислямизъм, който през вековете назад е доказал злонамереният си подход към християните. И докато някои от вас мразят евреите, гейските общности, прекаления феминизъм, една змия бавно се прокрадва към петата Ви, за да осъществи своята смъртоносна захапка.

Ако погледнете назад към историята, демографията диктува съдбата на всяка страна. Днес България е изправена пред този факт. А в миналото Европа се спаси от мюсюлманските орди, когато Шарл Мартел в 732 г. в битката при Тур във Франция уби всеки последен мюсюлманин в борбата за Европа. Ако Мартел се беше провалил, Европа щеше да се превърне днес в ислям, което означава, че нямаше да съществува свобода на словото (не че днес го има, но все пак е повече от нищо), права на жените, права на децата, религиозен избор, права на хомосексуалистите, без танци в ноща, без художници като Да Винчи (стриктният ислям не позволява картини създадени от хора) или други свободи, от които западняците се ползват днес. Ислямът се оказва една тъмна, насилствена и пагубна религия, която се разпространява чрез насилие и страх. Неговата основна директива в Корана е: “Конвертирайте или убийте всички невярващи!”

27 януари, 2019, “Jihad Watch”, Кристин Дъглас Уилямс съобщава, “25-годишен сирийски мъж е бил арестуван в германския град Ландсхут тази седмица, след като се приближил до група млади момичета по пътя им към училище и ги тормозил сексуално.” Това е само последната вълна от сексуални атаки на мюсюлмански мигранти от началото на мигрантската криза през 2015 г., много от които включват зрели мюсюлмани, да атакуват непълнолетни и по-слаби физически хора. Спомнете си мюсюлманските групи за изнасилване във Великобритания. Мнението, че ползването на неверните жени като сексуални роби е залегнало в ислямската доктрина и все още се утвърждава от неграмотни мъже (Коран 4: 3, 4:24, 23: 1-6, 33:50, 70:30).
“Мюсюлманските мъже са допуснати от Аллах да изнасилват не-мюсюлмански или неверни жени, за да ги унижат, според ислямски учен от престижния университет.” Ал-Азхар” в Кайро, Египет.” (Виж тук)

След 1945 г., когато Европа си позволи да бъде превзета от мюсюлманските турци като работници, но работници, които не успяха да се върнат в родината си, коварният марш на третия свят започна сериозно. До 1973 г. французинът Жан Распайл написал пронизващ роман „Лагерът на светиите“ (Виж тук) , който показал армада от третия свят, която плаче към Франция и цяла Европа. Един от героите в новелата казва: „ Не познавате хората ми. Ако тази група от животни някога стъпи по бреговете ви, те ще ви погълнат.
Докато европейските лидери като Тачър, Блеър, Камерън, Мейк, Меркел, Макрон, Саркузи и други утвърждаваха масовото нашествие в техните страни, те останаха недокоснати в домовете си. Но средният европеец откри, че дъщерите или съпругата му са били тормозени или изнасилени. Средностатистическият европеец видя общността си да се обърне към насилието за да се справи с този проблем. Средният европеец наблюдава как училищата му се превръщат в хаос. Средният европеец стана жертва на мюсюлмански терористични атаки като Ница, Брюксел, Шарли Ебдо, Париж, Стокхолм, Малмьо, Осло, Холандия и стотици други индивидуални нападения срещу европейци. А колко още се подготвят? В България например съвсем скоро стана ясно, че 16 годишно момче е било вербувано от фанатични ислямисти.

След това то разбира се е пуснато, въпреки заплахата, която носи със себе си.(Виж тук)

Днес над 50 милиона мюсюлмани затрупват Европа с паралелни общества

В книгата си “Странната смърт на Европа”(Виж тук), Мъри пише: „Нищо не демонстрира този неуспех в мултикултурната ера по-добре от факта, че идеологиите – политически и религиозни – на пристигащите рядко са били обект на разглеждане и почти никога не са били допустими теми за дебат.“

Скоро мнозинството мюсюлманско население в градовете в Европа практикува варварското си законодателство. “No Go Zones” избухна там, където полицията и пожарникарите не смееха да стъпват. Обединеното кралство откри шокиращата цифра от 73,000 жертви на женско генитално осакатяване, както и стотици “убийства на честта” на мюсюлмански жени. Еврейските общности избягали от собствените си домове от имигрантски нападения върху синагогите. Жените започнаха да избягват да се разхождат по “тъмните” улици, страхувайки се за живота си. Ако някой говореше повече от необходимото, той се сблъскваше с брутално убийство. В Европа в момента съществува умишлено информационно затъмнение по тези въпроси. Страхът от разпадането на съюза, вследствие от грешните решения и политики на елита е по-силен от заплахата, която предстои. Европейските лидери не знаят днес какво да правят с цялото това насилие. Британските граждани гласуваха за излизане от Европейския съюз заради принудителната имиграция в техните земи. Жълтите жилетки на Франция се борят да спрат Макрон. Гражданите на Швеция се притесняват от загубата на страната си от мюсюлмански имигранти. В Осло, близо 40% мюсюлмани сега управляват града с шариатски патрули, а руси норвежци боядисват косите си черни, за да не бъдат тормозени от мюсюлманите. Норвежците бягат от Осло, като белите избягаха от Детройт през 90-те години, за да намалят населението на Детройт с 1,2 милиона души. От 1,85 милиона граждани на Детройт през 1970 г. до 648 000 днес. Повече от половината са мюсюлмански имигранти. Аз лично живея от близо 18 години на остров Палма Де Майорка, Испания. Когато дойдох и минеше чернокож по улицата, хората се обръщаха да го гледат от любопитство. Днес чернокожите са навсякъде. Но нарасна особено много броя на мюсюлманите. Днес на където и да се обърнете, ще видите забрадени жени. Дори в малките селца във вътрешността на острова.

Днес виждаме двама мюсюлмански членове на Парламента в Конгреса на САЩ, които искат повече мюсюлмански имигранти и които не искат да виждат спиране на масовата имиграция. И двамата се заклеха в Конгреса, който изрично заповядва на последователите си да инсталират Шариатското право. И те работят, за да инсталират Шариатското право в Съединените щати. Колкото повече имигрантите са мюсюлмани, толкова повече власт ще притежават в близкото бъдеще. Колкото повече власт притежават, толкова повече мюсюлмански имигранти ще пристигат, за да увеличат властта си. Културата и идентичността са равни на съдбата. Ако не сте сигурни, нека погледнем какво се случи с местните индианци в Северна Америка. Белият мъж премина този континент с безкрайна механизирана военна мощ. Червеният човек никога не се е възстановил и днес живее в лагери за интерниране, живеещи от благоденствие и алкохол. Неговите култури, езици, земя, религии, начини на живот и свободи вече не съществуват. Някой ще кажат, каквото повикало, такова се обадило. Но не забравяйте, че Европа днес се намира в същото съотношение на имиграция на мюсюлмани. Нищо чудно, ако скоро забележите в квартала ви, в града или селцето ви, вашите съседи да се окажат мюсюлмански имигранти. Но ако вие сте толерантни, както ви се иска да бъдете, дали мюсюлманина от Близкия Изток, ще бъде истински толерантен към вас? Или ще бъде ли той истински българин? Българин, който да спазва българските закони?

Какво означава всичко това за Европа? Френски ли е вече френския? Английската култура е мюсюлманска или британска? Германия германска ли е или мюсюлманска? И дали мюсюлманина в Германия е германец? Може ли мюсюлманин в Швеция да е швед? Дали норвежеца е мюсюлманин от Сомалия или Пакистан? Мюсюлманите смятат ли се за американци или още повече за американски мирни мюсюлмани? Отговор: Първо мюсюлманин и завинаги. С други думи, те не се идентифицират с никоя страна или държава, а само с тяхната култура и религия. В един момент европейците няма да могат да се идентифицират със себе си или със своята страна, но вместо това ще бъдат принудени да се идентифицират като мюсюлмани. Законът за шериата диктува този резултат. И тъй като техният брой нараства от 50 милиона мюсюлмани, до 100 милиона мюсюлмани, европейската бавна смърт е гарантирана. Тук ще Ви дам един пример, какво наистина се случва по този въпрос в Европа (Виж тук):

Евросъд подкрепи ислямски (шериатски) закон за богохулството

Европейският съд по правата на човека подкрепи ислямски (шериатски) закон за богохулството, алармира неправителствената организация Институт “Гейтстоун”, която е с фокус ислям и Близкия изток.

С решението си съдът легитимира ислямски кодекс за богохулството в интерес “запазване на религиозния мир” в Европа. От института предупреждават, че съдът установява опасен правен прецедент, който позволява на европейските страни да нарушават правото на свобода на словото, ако се сметне, че е обида към мюсюлманите и представлява заплаха за религиозния мир.

Европейският съд по правата на човека постанови, че критика към пророка Мохамед представлява подбуждане към омраза и следователно не е защитена свободата на словото.

С това безпрецедентно решение базираният в Страсбург съд легитимира шериата в частта за богохулството.

Случаят е свързан с Елизабет Волф от Австрия, която през 2011 г. е осъдена за “опетняване на религиозните вярвания“, след като изнася няколко лекции за опасността от ислямския фундаментализъм. Според нея решението на съда означава, че свободата на словото е по-маловажна от това да се защитят религиозните чувства на другите.

Правните проблеми на Волф започват през ноември 2009 г., когато представя семинар от три части за исляма в институт, свързан с Австрийската партия на свободата, която днес участва в правителството на Австрия. Ляво седмично списание е изпратило журналист, който тайно е записал лекциите. След това адвокати на списанието предали записите на прокуратурата във Виена като доказателство за реч на омразата срещу исляма.

По време на лекциите Волф е заявила, че Мохамед е бил педофил, защото се оженил за Аиша, която е била на шест или седем години.

Точните думи на Волф са: “56-годишен и шестгодишна? Как го наричаме това, ако не е педофилия?“.

Според института действията на Мохамед днес са незаконни в Австрия, така че ако не е политически коректен коментарът на Волф, то поне е фактологичен, тъй като Мохамед е консумирал брака с Аиша, когато е била само на 9-годишна възраст.

През септември 2010 г. са повдигнати официални обвинения срещу Волф. На 15 февруари 2011 г. тя е осъдена за “опетняване на религиозните вярвания на юридически призната религия“, което е според член 188 от Наказателния кодекс на Австрия.

Съдът е постановил, че сексуалното сношение на Мохамед с 9-годишната Аиша не може да се разглежда като педофилия, защото Мохамед продължил брака с Аиша до смъртта си.

Съдът реши Волф да плати глоба от 480 евро или алтернативна присъда от 60 дни в затвора. Австрийският гражданин също трябва да плати разноските по делото.

Волф внася случая в Европейския съд по правата на човека. Тя се защитава пред съда, че са й нарушени гражданските и политическите й права, заложени в Европейска конвенция за правата на човека.

Позовавайки се на член 10 от конвенцията (Свобода на словото), Волф се оплакала, че австрийският съд не е взел под внимание съдържанието на коментара й и правото й на свобода на словото. Според нея религиозните организации трябва да толерират дори още по-голяма критика.

Европейския съд по правата на човека реши, че държавите могат да ограничават правото на свобода на мнението, заложено в член 10 от конвенцията, ако такава реч “вероятно проповядва религиозна нетърпимост” и “вероятно ще засегне религиозния мир в страната“.

Така евросъдът потвърждава решението на австрийския съд.

Очаква се решението на евросъда да бъде приветствано от Организацията за ислямско сътрудничество – блок от 57 мюсюлмански държави, които отдавна притискат ЕС да наложи ограничения върху свободата на словото, когато стане въпрос за критика по адрес на исляма.


В средата на расовите бунтове в Америка през 60-те, 70-те и 80-те години един от американските вицепрезиденти, Дан Куейл (Виж тук), казва: „Разнообразието е нашата сила; То ни прави по-силни.” Разбира се, той никога не е живял в гетата на Чикаго или Детройт, където европейски американци са открили расово насилие отблизо и грозно. В Детройт, расовите отношения причиниха 78%  афро-американци в съотношение с белите. Белите деца бягат от училищата си заради изнудване, насилие, наркотици и страх за живота си. Бизнесът е компрометиран от толкова много кражби и обири. Магазините за хранителни стоки са фалирали. Грозни графити, изгорели коли и боклук доминират по улиците. Казвам това, за да направите сравнение с България и случващото се с циганите. Ако се изправим лице в лице с истината, няма как да се правим, че не я виждаме. Ще изглеждаме страхливци нали? За да не ни нарекат расисти? Мултикултурализма е утопия на съзнанията. И това е култура на мазохизъм, култура на необичайно себеотрицание и мазохизъм. И мисля, че този цитат на бившия вицепрезидент на САЩ Дан Куейл: “Разнообразието е нашата сила; То ни прави по-силни.” е може би най-голямата глупост, която съм чувал някога. Защото реалността е коренно различна. САЩ изкачи върхът на икономиката със стъпили здраво на гърба на имиграцията, шепа алчни капиталисти. За тях хората са цифри и долари. Омразата се наслагва насилствено от горе, чрез масмедиите. Вместо да съдим за хората по делата им, ще ги съдим по сблъсъка на културите им, като ги вкараме в един казан и бавно го нагряваме, докато накрая избухнат и се самоизбият. Да се барикадираме в домовете си, не е решение. И ако разнообразието осигурява толкова много добро, защо 1,2 милиона жители на Детройт бягат от този град в рамките на 20 години? А ако Чикаго беше в миналото образец на расова интеграция, как тогава днес стана столицата на убийството на Америка? Тези примери дават ясна представа, какво чука на вратата на Европа. Защото ЕС е продукт на САЩ. Ако още не ви е светнала лампата, светът на къде се насочва умишлено, е време да преосмислите това, което знаете за него. То със сигурност е онова, което световният елит “Кабала” иска да вярвате, че е!

Целият филм, можете да гледате на следния линк: (Виж тук).

Идеята за Глобално правителство и банка е най-погрешният план на “свободните зидари” в историята на човешката цивилизация, защото културата на всяка една отделна нация е жизненоважна са всяко едно съзнание още от детска ранна възраст. Защото ако си мислите, че проблемите са само между чернокожи и бели в САЩ сте на грешна позиция. Защо в Южна Калифорния афро-американците са изправени пред невероятно насилие от страна на мексиканците, които мразят чернокожите? И защо днес, Детройт се превърна в ислямски халифат или паралелно общество в самите Съединени Щати? Ако говорите с фактите или истината, с каквито сте се сблъсквали, вие ще бъдете сочен като “расист” от основните медии. Ако направите коментар в противоречие с добротата на мултикултурализма или разнообразието, вие се оказвате етикетирани като ксенофоб или нативист. Ако изключите телевизора си, ще ви обявят за неинформиран или дори неграмотен. Ако сте запазили съвестта си чиста, ще бъдете отхвърлен от обществото. И тъй като Европа стана по-опасна с нарастващото мюсюлманско население, никой не можеше да пише или да рисува или да отпечатва каквато и да е сатира, що се отнася до насилието, извършено от новите имигранти.

На 7 януари 2015 г. мюсюлманските убийци са имали късмет в офисите на Шарли Ебдо в Париж, защото успели да преминат през охраната на сградите, убиват охранителите, определени от държавата, за да защитят редакторите и избиват повечето от екипа на техните бюра. Това е наслагване на страх, чието действие функционира много добре. Както и години на заплахи за живота, за този който изобразява Пророка на исляма, в сатирични рисунки. Тези хора не са ли чада на Аалах? Това не са ли хора, които имат семейства, роднини и приятели, които ги обичат? Нима Аалах е толкова коравосърдечен? Не, разбира се. И никой не мисли за последиците от една религия, чиято основна директива, насочва своите последователи със злобното послание, “Конвертирай или убий всички невярващи.”

Над 100 пасажа от Корана налагат насилие към невярващи:

1) Убийте невярващите, където и да ги намерите. Коран 2:19
2) Воювайте с неверниците, живеещи във вашия квартал. Коран 9: 123
3) Всяка религия, различна от исляма, не е приемлива. Коран 3:85
4) Евреите и християните са извратени; Борба с тях. ”Коран 9:30.
5) Убийте и разпънете неверниците, ако критикуват исляма. Коран 5:33
6) Накажете невярващите с огнени дрехи, закачени железни пръчки, с вряща вода; разтопете кожата и корема. Коран 22:19
7) Не жадувай за мир с неверниците; обезглави ги, когато ги хванеш. Коран 47: 4

Всеки мюсюлманин в Европа, Канада, Америка и Австралия следва светия Коран с ревностна вяра. Ако някой от тях се опита да постави под въпрос написаното в Корана, той се сблъсква с „фатва“ или смърт от други последователи.

По ирония на съдбата, президентът Буш младши заяви, че ислямът “…е религия на мира.” С други думи, всички лидери, които насърчават масовата имиграция и които са напълно защитени от нейните опасности, говорят високо за най-смъртоносната религия на Земята. В книгата си “Загадъчната смърт на Европа” Мъри пише: „Подобно на политиците, повечето медии в Европа през тези години показваха много малко желание да разберат или да кажат публично какво се случва. Причините бяха очевидни: комбинация от страх, страхливост и интернализация на заплахата.” Много прилича на това, когато лъв преследва газела. Всяка газела бяга, като че ли от ада, за да избегне смъртта, но когато една е попаднала под лапите на смъртта, останалата част от стадото се връща спокойно към паша. Тъй като мюсюлманите започват да завладяват Европа, те засягат малки области. Превземат постепенно структурата на обществото в тях и продължават бавно към европейското стадо, което е жертвало малката област и спокойно пасе подхвърлените от елита си убеждения за мултикултурализъм. Най-накрая турският президент Ердоган каза пред тълпа от 20 000 турци, които живеят в Европа: „Много добре разбирам, че сте против асимилация. Човек не може да очаква от вас да се асимилирате в страните, в които живеете. Асимилацията е престъпление срещу човечеството. Вместо това, направете чуждата страна на вашата страна.” Не е ли известно това като “завладяване на друга държава!”

Мишел дьо Нострадам (1503 – 1566)

В САЩ това е вече генерален проблем от национална сигурност. Тук ще направя малко отклонение и ще разгледам част от пророчествата на Нострадамус за бъдещата 27 годишна война. Трябва да е ясно, че дори в Библията, третата световна война е описана между християни и мюсюлмани. Според Нострадамус също, както и подобни видения от други пророци през историята на човечеството. В четиристишие 77 от VIII центурия Нострадамус определя, че тази война ще продължи 27 години:

“Безбожник делото ще заличи на три лица,

години двадесет и седем война ще има

и кръв на еретици, пленници, деца,

ще се пролива и ще бъде нетърпимо!“

Тук пророкът има предвид, че Антихриста, който ще започне тази война, с жестокостите и безумствата си ще надмине ужасяващите дела на предишните трима “сатанисти”  – Наполеон, Хитлер и Сталин. За този Антихрист – причинителя на най-големи злини на човечеството, са посветени още няколко интересни четиристишия. Неговата личност е очертана още в I центурия, в четиристишие 50:

“От трите водни знака ще се роди мъж,

ще избере четвъртъка за празник.

Неговата възхвала, силата и законът му ще растат

над вода и суша, носейки бури за Изтока.”

Антихристът е характеризиран като човек, у когото доминират трите водни знака на зодиака – Риби, Рак и Скорпион. С посочването на четвъртъка за празник изглежда Нострадамус намеква, че този човек няма да бъде от християнско потекло и ще се опита да смени календара. В същата центурия, но в четиристишие 64 има някои допълнителни подробности за тази личност:

“Една нощ хората ще мислят, че виждат Слънцето.

Тогава те ще видят човека със свинското лице.

Трясъци, писъци, битка в небето.

Дивите животни ще проговорят дори.”

Много от мотивите, които намираме тук – второто слънце, което ще се яви през ноща е вероятно много силна експлозия. Нострадамус няма как да е знаел за изобретяването на Атомната бомба. Нито за битки в небето, след като по негово време идеята изобщо за летене в небето с машини е била немислима. И все пак той е видял това и с днешна дата звучи напълно познато. Особено за животните, които ще проговорят, звучи като мутация в следствие от радиация. Новият момент тук е човекът със свинската половина на тялото (за мъжа със свинската глава се говори и другаде). В други четиристишия категорично се говори за човека със свинското лице. Антихриста. Тук “свиня” е препратка към мюсюлманите, които не консумират месо от това животно, но християните днес го обожават. В други четиристишия на пророка се казва, че Антихриста ще бъде роден в “сърцето на Западна Европа”, при това с два зъба в устата и ще бъде от арабски произход, по вероятно от Египет. Тук няма да навлизам в още подробности. Може би в някой от следващите ми филми, ще наблегна на пророчествата свързани с Третата световна война. Но във връзка с тази статия, от пророчествата на Нострадамус, става ясно, че в новата война срещу Европа и Америка ще воюват друговерци (нехристияни), най-вероятно мюсюлмани. В четиристишие 31 от X центурия съвсем ясно се споменават измаилтяните, които ще намерят слабите места на Европа и ще я атакуват “ismaelites trouveront lieux ouverts”. Арабските войски, според същото четиристишие, ще стигнат до държавите, разположени по бреговете на река Дунав и ще навлязат и в Германия. В четиристишие 68 от V центурия се предсказва, че голямата камила (един от символите на Антихриста, водач на арабските армии) ще пие вода от Дунава и от Рейн, дори от Лоара, но край Алпите Петелът (символ на Франция) ще го разбие. За навлизането на армиите на Антихриста в Европа се говори в редица пророчества. В четиристишие  60 от X центурия се съобщава за разрушения и бомбардировки в Европа, от които ще пострадат Ница, Монако, Пиза, Геноа, Сиена, Модена, Малта, чиято съдба Нострадамус горчиво оплаква. Америка също ще понесе сериозни поражения от войските и бесния гняв на Антихриста. Съединените щати ще играят централна роля в евентуалната нова война и ще бъдат основния враг на “Разрушителя”, както още го нарича Нострадамус. В редица четиристишия се говори за жестоко унищожение на “Новия град”, който според тълкувателите е Ню Йорк. В четиристишие 49 от X центурия пророка предсказва, че жителите на “Новия град” ще бъдат отровени чрез водата за пиене със “soulfre” (може би сероводород?). В четиристишие 97 от VI центурия става дума за унищожение на Ню Йорк:

“Небето над четиридесет и петия градус ще гори!

Огън ще обхване големия Нов град!

На мига ще се издигне огромен пламък,

и от нормандците ще искат истинско доказателство.”

Нострадамус (Nostradamus) е латинизираното име на един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам (на френски: Michel de Nostredame). Най-известният му труд е „Предсказания“ (Les Propheties), първото издание на който излиза през 1555 г. От публикуването на книгата, която често е била преиздавана до неговата смърт, Нострадамус постига вниманието на пресата, която му приписва предсказването на множество важни световни събития.

Ню Йорк е разположен между  четиридесетия и четиридесет и петия паралел на Съединените Щати и това е допълнително указание за града, който ще бъде обхванат от пламъци. Може би от ядрен удар. “Царствата разделени на две, бързо ще се обединят.” казва Нострадамус и след “три години и седем месеца ще тръгнат на война”. Тук може би става въпрос за обединение на християнските култури или по-точно на Русия и САЩ, срещу новата глобална заплаха. Защото пророка допълва, че “Две весталки ще се борят срещу тях” или срещу войските на арабския принц. Нека не забравяме, че дори Ванга предупреждава за световен конфликт между две религии, след който ще се появи една обща и обединяваща всички култури по света. Тук ще спра с пророчествата на Нострадамус и ще се върна в реалността. Или днес. Защото това, което ще се случи е следствие от това, което ще допуснем в нашето съвремие. Пиша тази статия като предупреждение, защото замърсяването на планетата не е само в материален аспект, а най-вече в духовен, морален и културен. Което е много по-страшно от късогледството на група оглупели природозащитници. Защото какво ще се случи с природата, ако се изсипят от небето стотици ядрени ракети? Също така е нужно отново да подчертая, че не всички мюсюлмани са враждебно настроени към християните или други религиозни убеждения. Но фанатизма днес е в повече и последствията рано или късно ще дадат своя дял в окончателното разпадане на човешката цивилизация. Всеки усеща днес, дълбоко в себе си, че нещо не е наред със света. Напрежение, злоба, алчност на първо място са превзели човешките умове. Това е ужасен коктейл, който ще избухне в страшния ден, като вулкан, чиято смъртоносна пепел ще се посипе по целия свят. Аз не съм добър оратор, но умея добре да вмествам мислите си в словоред. Ето защо предпочитам да пиша, отколкото да правя ненужни изявления в интернет. Ето защо и сам пиша сценария на филмите или клиповете ми. Не искам да плаша никого. Но аз не виждам светло бъдеще за човечеството. Като стотици други лицемери. Особено когато днес алчността е надхвърлила всички други чувства в човешкото съзнание. И тя ще ни довърши като хора. Запомнете това! Религиозните убеждения са в конфликт, когато на власт в отделния индивид е именно алчността. Именно тя позволи на политическите лидери да преминат границата на глупостта. И от глупаци, да преминат към необуздан кретенизъм. Да разсъждаваш и да свързваш, не само собствения но и живота на останалите, само с правенето на пари е свещена глупост. Идеята за силните Съединени щати, изградени на основата на миграцията е остаряла с днешна дата. Колкото повече населението на Земята расте, толкова по-опасен става този изкуствен интегритет на нации, култури и религия, с една единствена цел – покачване на икономиката или някакъв растеж. Понеже човека днес е цифра, която ще генерира цифри. Цифри и печалби. Консумация и печалби. Влизайте в Европа и консумирайте. Водата е с пари, енергията е с много пари (въпреки, че съществува свободна енергия, чиито патенти са захвърлени в мазетата на корпорациите), генерирайте пари за банките. Вие ще бъдете поредните ни данъкоплатци. Но преди това ще ви подадем помощи, за да се интегрирате. И те ги взимат. Никой не бяга от готови спечелени пари на чужд гръб. И тук грешката е огромна. Много от фанатичните мюсюлмани не влизат с тази цел. Те влизат като троянски кон. Омразата в тях е другия сатанински стимул, който ще срещне алчността на западните култури. Конфликта е готов, макар и все още спящ.

“Имигрантите, посветени на собствените си култури и религии, не са повлияни от светската политически коректна фасада, която доминира в академичните среди, новинарските медии, забавленията, образованието, религиозното и политическото мислене днес”, каза Джеймс Уолш, бивш помощник генерален съветник на Служба за имиграция и натурализация на САЩ. „Те претендират за правото да не се асимилират и денят идва, когато въпросът ще бъде как Съединените щати могат да регулират предизвикателно неусвоените култури, религии от много други чужди земи? ” Такива имигранти казват, че техните традиции надделяват над американската и европейската правни системи. Ето защо падението на величието на Съединените щати започна. Тръмп е следствие от това.

Вече във Великобритания 150 съдебни съдилища по Шериата работят заедно с 50 градски съвета на Шариата. Вече го виждаме и в градове като Тексас. Освен това, ние виждаме 30 коли на шариатските полицаи, които днес патрулират по улиците на доминираните от мюсюлмани райони в Ню Йорк.

Бившият мюсюлманин Амил Имани пише: „В модела “ислямска държава”, като Саудитска Арабия и Иран, например, жените не се осмеляват да се оплакват от статута си на вещ, обявен от Аллах. Ако протестират, те най-малко, са бити от съпрузите си. И ако се осмелят да демонстрират на публично място, равни семейни права с мъжете, те получават тежки побои от полицията и са изтеглени в затворите за допълнителни унижения и насилие.”

И тук трябва да отбележа, че Организацията на обединените нации ежегодно съобщава за минимум 20 000 „убийства на честта“ на жени в доминирани от ислямски страни държави. Те могат да бъдат убивани по непонятната за нас причина, като например съпруг иска трета жена, но не може да си го позволи, така че той убива една от жените си, за да направи място за друга жена. Мюсюлманин в ислямска държава може да убие съпругата си, ако чувства, че е опозорен. Мюсюлманските жени се страхуват за живота си всеки божи ден. И говорим за сексуално малтретиране!

Имани пише: „В ислямските общества се отнема свободата на изразяване и поклонение. Жените наистина се третират като вещ. Младите момичета са подложени на варварски генитални осакатявания, за да ги направят сексуални робини. Непълнолетните са екзекутирани, прелюбодейците са бити до смърт, крадците са с ампутирани крайници и много, много повече. Не е ли това идеята на исляма за рай на Земята?”

Всъщност знам, че четенето на тази статия ви дава несигурно разбиране и предчувствие за проверка на реалността относно това, което идва в света. Всеки глупак може да види, че ние се самоубиваме като култура, език и начин на живот. Чували сте думата „Български народ“, но измамния патриотизъм в страна ни е подклаждан от оглупели съзнания. Други пък изграждат бохемски живот от лицемерна политика. Всички политически партии на патриотична основа в България са измамни и техните лидери, необразовани, не грамотни и самовлюбени лицемери. Когато гласувате за тях, не ставате като тях материално по-богати. Тъкмо обратното, вече сте оглупели и много по-бедни. Истинските политически патриоти на Европа не живеят свободно. Мъри пише: „В Холандия, Дания и други страни в Европа, политиците, които се противопоставят на масовата имиграция, съществуват в състояние на постоянна полицейска защита, сменят местата си за спане през повечето нощи и понякога живеят във военни бази със семействата си. Политиците, които остават политически коректни, гарантират, че Европа е единственото място в света, което принадлежи на света, а не на европейците. До средата на този век Китай ще изглежда като Китай и Индия ще изглежда като Индия, както и Русия като Русия, но не и Европа.”

Лондонският мозъчен тръст попита 10 000 души в десет европейски държави дали са съгласни или не с изявлението: „Всяка следваща мюсюлманска имиграция трябва да бъде спряна“. Огромното мнозинство се съгласи с това твърдение. За съжаление е твърде късно, когато 50 милиона мюсюлмани вече са вградени в Европа. Имигрантите твърдят, че притежават новите си страни. Един такъв беше казал: „Ние, бежанците, не искаме да живеем в една и съща страна с вас. Можете, и мисля, че трябва да напуснете Германия. Германия вече не ви подхожда. Защо живеете тук? Търсете нов дом.” А докато четете цитата, трябва да се запитате какво ще прави Америка, как ще се справи с това и какъв вид бъдеще ще очаква децата с прогноза 100 милиона легални имигранти към 2050 г.? Някой ще кажат, че не ги интересува. Но не забравяйте, че днес България е под ботуша на САЩ. Колкото и тъжно да звучи, дори правителството ни е марионетно, националните телевизии и т.н. А патриотичните партии също участват в това правителство. Или с други думи, каквото ще застигне САЩ, ще има отражение и при нас. В такива пренаселени, свръх-културни, свръх-разнообразни и напълно фрагментирани общества имаме само два резултата: държавата да се превърне в страна от третия свят изпълнена с неграмотност, укрепена бедност, расова борба, етническа племенност, анклави на подобни имигранти, отделящи се от местното общество, противоречиви езици и огромно объркване и загуба на идентичност. Пример: Индия. И с все повече и повече неграмотни хора от третия свят, ролите на благосъстоянието разрушават всичките социални и обществени системи. Освен това, нивото и качеството на живот се влошават, а морала отива в канализацията.

Аз виждам днес пълен разпад на американската идентичност. Вече го чувате: „Аз съм мюсюлманин-американец“ или „пакистано-американец“, което е оксиморон, защото мюсюлманите не могат и не притежават никакво отношение към американското конституционно право. Защо? Защото Коранът е политико-религиозна икономическа система, напълно противоположна на американския капитализъм, разделение на църквата и държавата и на конституционното право. В една ислямска страна мюсюлманите могат законно да убият всеки, който избере друга религия, различна от исляма. Смятам, че цялата ни среда и качеството на живот са се влошили до неузнаваемост от това, на което се радваме днес. Нашите градове в Европа ще бъдат блокирани от автомобили и замърсени с въздух, без да бъдат решени проблемите. Нашият недостиг на вода ще стане остър, необратим и неразрешим. Когато петролът се изчерпи, недостигът на храна ще ни издърпа в неизбежен социален брутален конфликт и то между нас самите. Изправени сме пред ужасяващи последици по отношение на изчерпването на енергията и ресурсите. Над 100 до 500 различни езика от всички тези имигранти ще създадат от 100 до 500 различни възгледи за света, които не могат и няма да споделят една и съща страница с етоса на Европа.

Европейските политици се крият днес от чудовището, което сами създадоха, чрез инжектиране на различни ДНК от култури и общности. Аз не искам да бъда криворазбран, но смятам, че е време за тези въпроси да се започне незабавен обществен дебат. Ако не го направим днес и сега, утре ще е прекалено късно и много по-опасно дори от Глобалното затопляне. Помъчих се да отворя една забранена врата и да Ви покажа, какво има зад нея. За разлика от много други, които се страхуват да го направят, поради една единствена причина. Да не ги сочат с пръст за “расисти”. Расизма е лоша идеология. А да казваш истината в не изопачен, прав текст в никакъв случай, не е част от тази идеология. Днес думите и значението им се размиват. Всичко около нас умишлено се прави прозрачно, за да виждаме размазани форми, които фокусирани са реални чудовища и демони. Така, че споделяйте тази информация. От много тя ще бъде отхвърлена. Но все пак, те вече ще знаят за нея! И въпроса, какво са направили с нея, във времената, когато всичко казано тук стане факт, ще бъдат гузни в съвестта си, която идва в късните и самотни нощи, за да не остави да заспим. А трябва да сме будни. Живеем в много интересни времена и аз съм благодарен на Бог, че съм роден именно в прехода между светлината и тъмнината на духовен и морален упадък на човечеството. Технологиите днес дори, няма да ни спасят. Ако дадете чук на двама, единия ще си построи къща, а другия ще го убие с чука, за да живее в неговия дом. На готово. Такива сме били през тъмните векове и далечното минало. А днес не е ли същото?

Статията написа и подготви за Вас: Петър Симеонов

ЛИНК КЪМ ПЪРВА ЧАСТ:

Сайта се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодаря предварително!

П.Симеонов
Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ВНИМАНИЕ! ТРАФИК НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ

Тази статия представя жестокост и снимки, които могат да разстроят хора с чувствителна психика. Така, …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page