Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / Барак Обама ще разкрие извънземни и НЛО подробности, притежавани от САЩ, преди да напусне поста си

Барак Обама ще разкрие извънземни и НЛО подробности, притежавани от САЩ, преди да напусне поста си

Попаднах на интересно съобщение, което ще преведа и ще споделя с вас. Въпреки, че аз лично съм доста скептичен и резервиран по този въпрос. Та, Барак Обама е близо до вземане на решение за новаторско изявление относно НЛО и извънземна дейност на планетата ни, преди да напусне поста си. Президентът на САЩ е под натиск, благодарение на обещания за разкриване на подобна информация, направени от кампанията на кандидата на демократите, Хилъри Клинтън. Стивън Басет, изпълнителен директор на базираната в САЩ Paradigm Research Group (PRG), смята, че може да има масивна вълна от подобни съобщения в близкото бъдеще. Той допълва, че Англия ще последват примера им почти веднага след това.

69-годишният Басет е лобирал в Белия дом в продължение на 20 години за да освободи тези подробности и е развълнуван да бъде “на ръба” за окончателното установяване на истината.

Той заяви пред Daily Express: “Това ще бъде реалност през тази година и на първите страници на вестниците по целия свят”, като добави, че” ЕТ са реални”. Ето и откъси от изявлението му.

“Най-значимата новина, която човечеството е имала някога.”

“Ние ще имаме разкриване тази година. Аз не съм сигурен кой ще спечели изборите, но мисля, че Обама ще бъде президента на разкриването.”

“Той ще бъде номиниран за Нобелова награда за подобно съобщение.”

“Аз съм 85% сигурен, Обама ще направи съобщението, преди да напусне поста си и в рамките на дни Англия ще го последва.”

Стивън Басет
Стивън Басет

Възможните откровения ще бъдат следствие от изявленията на Хилъри Клинтън в ТВ токшоу, че е се интересува от прозрачност на информацията за ЕТ и НЛО. Ръководителя на предизборната и кампания, Джон Подеста, също говори за освобождаване на най-секретните файлове по тези въпроси. Кандидатката на Демократите каза това на живо пред Америка, в предаването на Jimmy Kimmel. (За това писах дълга статия, Виж тук) Тя върви по стъпките на мъжа си Бил, който се появи в същото шоуто през 2014 г. и бе попитан дали той някога е проявил интерес към секретни файлове за НЛО или Зона 51 – където се твърди, че се извършва от десетилетия “обратен инженеринг” на катастрофирали извънземни кораби. Отговора му беше много уклончив. Говорейки за първи път по телевизията по този въпрос обаче, Хилъри каза пред Kimmel: “Отивам да го направя отново.  А и има ново име за НЛО. Това е Необясними Въздушни Явления.” Изглежда Хилъри е доста навътре в тази информационна среда. Тя каза още:

“Това е новата номенклатура. Бих искала да се запозная по подробно с тези секретни файлове и да се надяваме да ги направя толкова обществени, колкото е възможно.” И допълва:

“Ако там няма нищо, нека да кажат на обществото, че няма. Но ако има нещо там, аз съм длъжна да го споделя с хората, освен ако това е заплаха за националната сигурност.”

Публикацията подготви за вас и преведе: П. Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.