Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / Бившият лидер на мнозинството в Сената на САЩ, настоява за повече НЛО изследвания

Бившият лидер на мнозинството в Сената на САЩ, настоява за повече НЛО изследвания

Хари Рийд, бивш лидер на мнозинството в Сената, лобира бившите си колеги за провеждане на повече проучвания за неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

Демократът от Невада каза, че информацията, която имат, показва, че е необходимо да се направи повече за изучаване на НЛО. Рийд разкри, че имат стотици хора, които са свидетели на подобни явления, включващо нещо в небето, което се движи по определен и непонятен за съвременната физика начин.

Рийд заяви, че в миналото, пилотите са склонни да не докладват, когато видят нещо странно поради страх, че шефовете им ще си помислят, че нещо не е наред с тях, което може значително да повлияе на кариерата им. Той смята още, че тези пилоти се нуждаят от прозрачна институция, пред която да могат да докладват за нещо странно, като наблюдения на НЛО, без да се притесняват за последствията. Той има желание да работи по този въпрос с някой, който е влиятелен член на Конгреса. Той също така планира да седне и да разговаря с някои от тези пилоти чрез контактите си с членовете на Конгреса.

“Интересувам се само от научни изследвания. Интересувам се от науката и от подпомагането на американската общественост да разбере какво, по дяволите, става над главите ни.” / Сенатор Хари Рийд

Ню Йорк Таймс съобщи през декември 2017 г. за програмата на Пентагона, която е проучвала наблюдения за неидентифицирани летящи обекти, което се е случило и поради застъпничеството на Рийд, когато е служил в Сената.

Рийд каза, че са похарчили значителна сума пари за критичното проучване. За да получи парите за проекта, той лобирал пред лидерите на подкомисията по отбраната на Сената. Покойният сенатор Тед Стивънс е бил изцяло на негова страна. Той е бил пряк свидетел на НЛО , по време на  службата си към ВВС на САЩ, като военен пилот. Рийд обаче заяви, че оттогава Пентагонът не е направил достатъчно за разкриване на цялата информация.

“Прекарахме много пари и беше изключително важно проучване”, каза Рийд, призовавайки да се създаде програмата, “едно от най-лесните неща, които някога съм трябвало да направя.” Той каза още: “Честно казано, мисля, че федералното правителство не е направило почти нищо, за да ни помогне с това.”

По време на интервюто, Рийд заяви, че знае много повече за класифицираните операции, предприети в “Зона 51” в родният му щат Невада.

– О, разбира се, бях в “Зона 51”. Познавам “Зона 51”. Не знам дали трябва да кажа, но много пъти съм бил там. Познавам “Зона 51” доста добре, знам какво са направили там – каза Рийд. – Не знам през последните няколко години, разбира се, но знам какво се случи там.

Публикацията подготви: П.Симеонов

Източник: rollcall.com

 

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Пентагонът потвърди, че изтеклите видеозаписи с НЛО са автентични

Три видеоклипа, заснети от американски пилоти, с кадри на „неидентифициран въздушен феномен“, са признати за автентични според изявление на …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.