Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / БИВШ АГЕНТ НА ЦРУ, ПРОГОВАРЯ ЗА ТАЙНИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ЗА НЛО

БИВШ АГЕНТ НА ЦРУ, ПРОГОВАРЯ ЗА ТАЙНИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ЗА НЛО

Петър Симеонов
Петър Симеонов

ЕМБАРГО НА ИСТИНАТА” е документален филм, който се надява да докаже прикриването на факти и доказателства от правителството на САЩ, за извънземни посещения на Земята. Джереми Кениън е един от авторите на филма, който има за цел да изследва събитията довели до историческото разкриване на истината и гражданското изслушване на свидетели, като това са историци, журналисти и учени. Поради запитвания за това интервю, се разрових в архивите си и естествено реших веднага да го кача и тук. Благодаря на хората, които ми припомниха за него. Още повече, че интервюто е преведено на български с мои усилия и мястото му е именно тук в този сайт!
Клипа от 17-минутното подробно интервю с Анонимен служител на ЦРУ, стана повратна точка в историята на съвременната уфология. Мъжът, известен само като “Anonymous” твърди, че е работил за правителството на САЩ. Свидетелствата Му дават изобличаващи доказателства срещу тези, които твърдят, че правителството не знае за извънземно присъствие на планетата. “Anonymous” твърди, че е участвал в редица проекти, които се въртят около НЛО и извънземни. Той свидетелства, че тези ултра секретни проекти са свързани към най-високите етажи на правителството на САЩ.
Едно от най-смелите изявления, направени от “анонимния” агент се фокусира върху президента Айзенхауер, който при разследване на събития свързани с НЛО в Зона 51, му е бил направен отказ за достъп до строго секретната военна база. Той е заплашил висши офицери, че ще изпрати войските да нахлуят в помещенията на строго охранявания обект. В този момент, анонимният агент на ЦРУ е изпратен в Зона 51 в опит за успокояване и изясняване на ситуацията, и че исканията, изложени от президента Айзенхауер са да установи присъствието в Зона 51 на различни извънземни кораби, които се съхраняват в хангари под земята, в това число и катастрофиралият летящ диск от случая “Розуел” през 1947 година, в Ню Мексико.
Изповедите на този човек със сигурност изглеждат убедителни. Той не крие, че състоянието му се влошава, и иска да сподели тайните си преди да напусне този свят. Неговите признания от смъртното легло предизвикаха смут в областта на НЛО и конспирациите. Неговата дума “няма какво да губя” е наистина убедителна, но липсата на безспорни доказателства оставя на преден план ежедневните въпроси.
Разбира се, филмът ЕМБАРГО НА ИСТИНАТА” не се основава единствено на показанията на анонимния свидетел и определено ще даде интересен поглед на зрителите от публичното изслушване на 30 часовите показания на учени, бивши военни служители и пилоти във Вашингтон, както и хората, които участват в разкриването на истината за НЛО.
официален сайт: www.citizenhearing.org

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Един коментар

  1. Понеже видео файла е с добро качество, на някои от вас е възможно да “сече”. В този случай, ако прекъсва, натиснете пауза, изчакайте докато се понапълни буфера и гледайте без проблеми!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.