Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ

БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ

peshakoff
Петър Симеонов

Актуализация: Филма е вече на линия с български превод (Виж тук). Днес е премиерата на дългоочаквания документален филм на режисьора Джереми Кениън Локърър Корбъл, “Боб Лазар – Зона 51 и летящи чинии”. Веднага трябва да кажа, че гласът зад кадър е на номинираният за Оскар, Мики Рурк. Всъщност, кой беше Боб Лазар? Той е бил правителствен физик, който се появи в медиите от световен мащаб през 1989 г. Той твърдеше че е работил по обратен инженеринг на извънземен космически апарат за американския военен комплекс. Причината, поради която публиката дори разпознава днес името Area 51, е, че Лазар говори за работата, която е извършвал в тази вече бивша тайна военна база. Заангажиран с тази революционна тайна, той трябваше да избира между клетвата си към своята страна или съвестта си и семейството. Жена му вярва, майка му вярва, и колкото по-близо стигаш до вътрешния му кръг, толкова повече му вярваш. Неговото свидетелство остава най-спорна и важна история за НЛО на всички времена. Лазар пусна сирените, шокира света, после замълча. Режисьора Корбъл интимно описва в този филм триумфите и тревогите на космическия сигнатор. Той разследва разколебаните твърдения на Лазар за тайната програма на американското правителство за създаване на технология, базирана на възстановени извънземни космически превозни средства. Той разкрива опустошителното въздействие, което неговите действия са имали върху живота му през последните тридесет години. Публичното му оповестяване е преобърнало живота му с главата надолу и той се е опитал да остане извън светлината на прожекторите. Поради тази причина никога не е давал интервюта на журналисти или режисьори да се ровят в частния свят на ежедневието му – досега. Предоставяйки редки и никога не излъчвани кадри, филмът на Корбъл ще разтърси основите на вашите вярвания и ще промени окончателно пейзажа на дебат по тази тема. Боб Лазер беше и един от първите свидетели, които оповестиха, кои точно самолети откарват служителите в Зона 51. Виж снимката отдолу:

Неозначените самолети на международното летище Маккарн в Лас Вегас се използват за пренасяне на служители в Зона 51. (Кредит: Алехандро Рохас)
Неозначените самолети на международното летище Маккарн в Лас Вегас се използват за пренасяне на служители в Зона 51. (Кредит: Алехандро Рохас)

Вижте един много интересен видео материал на група ентусиасти по темата за НЛО  в “ЗОНА 51” Под клипа е изписано: “Боб Лазар разтърси света за извънземна НЛО технология, която се крие дълбоко в хангари и подземия в ЗОНА 51. Искахме да “хванем” един от тези обекти на видео или на снимки. Търсещите ще посетят зона 51, за да наблюдават НЛО по време на разследване през нощта в скрит къмпинг. Това, което улавяме, е грандиозно!

Надявам се скоро да успея да се сдобия с копие от филма и колкото се може по-бързо да поръчам субтитри с български превод. В последно време следя с интерес филмите на Джереми Корбъл. Вече съм се сдобил с копия с отлично качество на филмите “17 Пациент” и “Hunt For The Skinwalker”. “17 ПАЦИЕНТ” се превежда в момента и се надявам скоро да го пуснем тук.

Мики Рурк по време на работа по озвучението на филма

 

 

САУНДТРАК 1
САУНДТРАК 1
САУНДТРАК 2
САУНДТРАК 2

Джордж Кнап и Джеръми Корбел

Публикацията подготви: П.Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ЗОДИАКАЛНИЯТ КОД / Извънземни в древността Еп13/С14

През целия древен свят са били изградени структури, които отразяват огледално съзвездията на нощното небе …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.