Начало / ОБЩЕСТВА / Ватикана подготвя конференция за извънземен живот

Ватикана подготвя конференция за извънземен живот

На 12 февруари във Ватикана ще се проведе конференция с изключителна тема: Вселената и възможните срещи с други цивилизации.

 Както е известно, католицизмът представлява една от най-важните религиозни течения в света, има древно и модерно културно наследство.

Натрупаната информация от няколко века предполага, че тази организация знае повече, отколкото е необходимо, за да разпознае срещи с извънземни раси и съществуването на неизвестни летящи обекти.

От 2 март 2020 г. Ватиканът ще позволи на няколко изследователи от различни страни да получат достъп до информация от края на понтификата на папа Пий XII, тоест от 1958 г. до наши дни.

Ватиканът се счита за един от най-важните центрове на историческата колекция в света. Тя има около 150 хиляди документа, 650 помещения в разширение от 85 линейни километра рафтове, за които се твърди, че позволяват да се знае 8 вековна история.

Всичко подсказва, че може да има отваряне за разкриването на съществуването на извънземен живот във Вселената и, вероятно, той да бъде проявен и в нашия свят.

На 12 февруари конференцията ще се проведе под заглавието: “Вселената и възможните срещи с други цивилизации”, спонсорирана от Nazionale Ufological Center , италианска организация, която има членове, свързани с Ватикана и италианското правителство.

Тя ще бъде представена от Владимиро Биболоти, журналист на свободна практика, запознат с феномена на НЛО от 1975 г., и член на този Център от 1995 г., на който беше президент до 2019 г.

Биболоти има опит, който го акредитира като специалист по уфология. Той също така има връзки, които го свързват с Ватикана.


Биболоти спомена през 2014 г., че:

„Ако се случи масов контакт или се разкрие съществуването на извънземен живот, всички религии ще трябва да се присъединят към нови сценарии, и в допълнение на това, към създаването на друг мироглед“.

Този център е свързан с организацията, основана от Том ДеЛондж, който участва в публичното оповестяване на видеоклипове на НЛО от ВМС на САЩ.

През 2019 г. феноменът НЛО бе белязан от признанието на американските агенции и Пентагона, които предприемат нов обрат в знанията си по тази темата.

В духовенството това, което е свързано с феномена НЛО, се смята за странно и отричано, но в последните години се промениха коренно тези непримирими позиции.

Разбира се, уфологията и Ватикана имат повече общо, отколкото искаме да признаем, и всичко подсказва, че някои отговори могат да бъдат намерени в техните архиви.

Може би това отваряне на архиви в тази бъдеща конференция във Ватикана, може да бъде значително, така че веднъж завинаги да се установи, сами ли сме във вселената.

Публикацията подготви: П.Симеонов

Източник: www.soulask.com

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ВНИМАНИЕ! ТРАФИК НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ

Тази статия представя жестокост и снимки, които могат да разстроят хора с чувствителна психика. Така, …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.