Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЛО И ИЗВЪНЗЕМНИ

ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЛО И ИЗВЪНЗЕМНИ

Както винаги към читателите на сайта ми, всеки месец поставям по една по обширна статия по темата за извънземието. Това са лични констатации, изводи и мнение. Вярвам, че много интересуващи се от тази тема, ще открият нещо ново в това, което ще споделя тук с тях. Ще открият свое парче от пъзела. Информацията, дори и да се преповтаря е нужна за да поддържа интереса и търсенията на всеки един от нас. Тя трябва да бъде разпространявана, обсъждана и не на последно място обогатена с повече детайли. Но нека не губя време в празни приказки.

Peter Simeonov Black & Wite 200pxИ така, след освобождаването на правителствени документи, които свидетелстват, че от високо равнище, високопоставени военни картели и политически фигури покриват шокираща информация за извънземно присъствие на планетата ни, се е запалила масивна вълна от интерес към феномена НЛО от хора по целия свят днес. Неидентифицирани летящи обекти (извършващи маневри, които не се поддават на нашето разбиране и физични закони) сега са потвърдена реалност. Официални правителствени документи доказват, че отбраната и правителствени агенции продължават да проучват тази тема и то с доста по-голям интерес и средства. Например, можете да видите най-новата партида от разсекретени файлове за НЛО във Великобритания от юни 2013 год тук . За да разберете какво се случва, когато военните засичат на радарите си НЛО, преди да отричате, трябва да се запознаете много подробно с военните доклади на пилотите и екипите от контролните кули на ВВС. Такива доклади вече може спокойно да се преглеждат в разсекретени правителствени файлове със задна дата по темата НЛО. Тук е нужно да добавя, че държави, като Англия, Франция, Германия , Русия, Белгия, Италия и много други водещи военни сили днес освободиха от секретност доста случаи по този въпрос, но защо ли, единствено правителството на САЩ не искат и показаха много ясно, че няма да го направят. Задайте си въпроса, защо има такова високо ниво на интерес от страна на правителствени и военни агенции? Ако НЛО са просто халюцинации или пък обикновени и земни летателни машини, балони или секретни военни самолети, както се пропагандира от водещи световни и местни електронни и печатни медии, защо изобщо продължава да се изследва и наблюдава НЛО, отделяйки от вашите пари към канали за черни бюджети милиони финансови средства за да продължават и до днес да проучват и документират тези “обикновени” летателни апарати в земната атмосфера, та дори и в космоса?

Из разсекретени документи на ЦРУ. Случая с полицай Замора и НЛО през 1964 год.
Из разсекретени документи на ЦРУ. Случая с полицай Замора и НЛО през 1964 год.Всъщност въпросът, който хората си задаваха преди “Съществуват ли НЛО?”, днес се е променил на: “Дали НЛО са извънземни космически кораби?”. И тук трябва да вметна, че изключваме случаите, които могат да се обяснят с природни феномени, явления и объркани от очевидци летателни апарати от земен произход. Правилно е обаче да свързваме останалата част от подобни странни за нас въздушни явления с извънземно присъствие. За някои това може да бъде голям психически скок, който трудно ще преодолеят, други може никога да не го направят поради психическа слабост, но размерът на този умствен отскок от реалността, продължава да намалява. Днес има много фактори, които се приписват на това намаление, като един от тях идва директно под формата на реални физически доказателства, които се извличат от тялото на хора твърдящи, че са имали контакт с извънземни. Във военните доклади тези доказателства са наречени с право “импланти”. Искам тук да повторя. Не казвам, че всички НЛО са извънземни апарати, аз вярвам, че много от тях са направени от хора и са от класифицираните проекти, които се финансират от черни бюджети. Усилията за създаването на подобни земни апарати са огромни. Но трябва да бъдем реалисти и да признаем, че военните агенции не могат все още да копират извънземни технологии, дори когато имат образци от тях. Това стана известно от инженери, които през последните години свидетелстваха, че са участвали в подобни разработки за обратен инженеринг на извънземна технология, но неуспешни. В учебниците по информатика, пише , че силиконовия чип е създаден през 1947 год. Странно, защото точно тази година е свързана с най-прочутата катастрофа на НЛО в човешката история – Розуел. Ето защо аз също вярвам, че много от тези импланти би могло да бъдат тествани чрез военни агенции върху обикновени хора. Но идва въпроса, защо ще рискуват да го правят, когато могат за подобни секретни експерименти да използват свои сигурни и платени служители и доброволци, без да бъде изложена технологията на риск от промишлен шпионаж. Все пак това е технология, която би трябвало да бъде в гриф много по-голям от “Строго секретно”. Защо ще я изпробват върху случайни хора с риск да бъде разкрита? Ето защо аз отхвърлям тази възможност. През годините ми на изследвания се научих да си задавам точните логични въпроси, които да ме връщат в правилната посока за да стигна до истината. Подобни извадени импланти са в секретни лаборатории от десетилетия. Проблема за учените, който става ясен от разсекретените документи, е как тези външни изкуствено създадени микроскопични елементи не се изхвърлят от тялото, а тъкмо обратното, те се срастват с нервната система на пациента и по този начин стават част от биологичните процеси на човешкото тяло.

ABDUCTION-MARCAS (1) peshakoffstudio

Ричърд Долан
Ричърд Долан

“Има твърде много снимки на телесни белези, много от които са в модел на равностранен триъгълник с червени точки по китката или близо до глезена, като в точките е отстранено малко количество тъкан под кожата, оставяйки вдлъбнатина.” – Ричърд Долан ( НЛО и държавата по националната сигурност, том 2). Тези случаи на добити по неизвестен начин импланти са доста интересени, те се отчитат в голяма степен на първо място от отвлечените, и по-малко от тези, които са имали среща с НЛО. Мисля, че и преди съм поставял в мои статии информация за д-р Роджър Лир. Всъщност написах доста обширна статия за него (Виж тук) Той е експерт в подиатричната медицина, и може би най-известен по отношение на извличане от индивида на твърди, извънземни импланти. Направил е повече от петнадесет подобни операции, документирани на видеозапис в които отстранява шестнадесет отделни обособени обекти. Тези обекти са били разследвани от няколко престижни лаборатории, включително в националните лаборатории Лос Аламос (New Mexico Tech) и много други. За съжаление, той почина през март 2014 г., но наследството му остава да живее. Неговата заслуга е в оповестяването на реалното съществуване на подобни биологични импланти в хора, които са били отвлечени от същества с доста висок интелект и телепатични способности. Той също говори в Националния прес клуб през 2009 г., (Виж тук) както и пред “Гражданско изслушване и разкриване” (Виж тук)

Роджър Лир
Роджър Лир

През годините той описва това, което е открил по време на работата си. Може би един от най-интересните факти е, че тези предмети са магнити в природата, някои излъчват радио честоти от 14.7 MHz. Според експертите и доктор Лир, те са “фиксирани, “мобилни” честоти в дълбокия космос.” Това е огромна информация за един много малък предмет, само милиметри в дължина, приблизително с големината на глава на карфица. Лир също така, работи и с Д-р Алекс Мосер, доктор по физикохимия. Някои от разгледаните обекти имали общи черти с метеоритни фрагменти, метали като галий, германий, платина, рутений, родий и иридий. Той отбеляза също така че в тези миниатюрни импланти има “отклонения на никел от сухоземни съотношения, които от лабораторията за анализ, не могат да обяснят.” Някои от тях, съдържат изотопно съотношение на никел, което не е открито на планетата Земя. С тези открития забележете, преди десетилетие са били информирани и водещи военни експерти. Това, че вие не знаете за тях, не означава, че не съществуват. Тъкмо обратното, всичко е документирано и изследвано с най-големи подробности. Експертите също така откриват, много нано влакна, подобни на въглеродни нанотръбички, което води до заключението, че фрагментите са били конструирани или произведени изкуствено. Според д-р Мосер, “…тези неща не съществуват в природата. Те трябва да бъдат обработени чрез инженерство, а това изобщо не е лесно да се направи.” Всички лица са реагирали положително на рентгенови лъчи и компютърна томография и не е имало признаци на възпаление на биологична тъкан при всички, от които, са били извадени импланти, което според д-р Лир, би трябвало да е невъзможно.
Всички тези операции и тестове са били извършени с изключително ограничен бюджет, за което Д-р Лир е отправял молби към различни правителствени институции за финансиране на изследванията си, които били отхвърлени разбира се, а от разсекретените доклади става ясно, че са били финансирани чрез черния бюджет военни експертни лекарски екипи в подземните военни бази на Австралия по същия проблем.

Abduction 1 peshakoffstudio_00000

Едно нещо, което остава ясно обаче е, че има много документирани и подробно изследвани случаи от не правителствени и правителствени изследователи, които смятат, че темата НЛО, пряко корелира с извънземен феномен. Има доклади от цял свят, от голямо количество хора, чиито истории за отвличане по всичко изглежда се препокриват не само в определени точки, но и в детайлите. Независимо дали става чрез приятелски контакт или принудително отвличане, нещо определено се случва, и тук се появява предположението, че няколко раси от извънземни си взаимодейства биологично с човечеството. Те не се интересуват от примитивните ни технологии или обществени системи, а на първо място от съзнанието и след това от генетиката и биологичните процеси в човешкия организъм. Това е констатация и от много високо ниво на военни агенции по целия свят. Смятам, че скоро тези заключения ще станат обществено достояние. Всъщност ето защо в посредствения свят на конспирацията се появиха твърдения, че извънземни същности са способни да приемат човешки облик или да се интегрират в човешко тяло, като поемат контрола върху всички мисловни и биологични дейности на приемника. Но това са наистина наивни конспиративни теории. За доказателства се представят в интернет, подправени видео изображения, на известни личности, чиито зеници “премигват” неестествено. Казвам това, защото аз лично съм извадил доста подобни видеозаписи. Извадил съм оригиналните интервюта на подобни личности и подправения видеозапис, което е ясно доказателство за мен, че това са наивни и глупави спекулации. Надявам се скоро да кача в сайта ми тези мои констатации и ще се уверите сами с риск да бъда погрешно разбран от почитателите на “рептилите”. Но както винаги съм казвал, за да бъдем сериозни изследователи и търсачи на истината, трябва да развенчаваме фалшивите твърдения, защото те не са от полза нито за търсачите, нито и за скептиците! Трябва да бъдете сигурни, че както НАСА трие НЛО от снимките и видео документите си, така има и хора от другата страна, които изкуствено ги поставят! Когато открием измамата, скептиците са във вихъра си, но така, истината се размазва и остава съмнението, което в никакъв случай не ни върши работа. Върши работа само на онези, които умишлено го поставят!

НЛО.Януари.2007 г. Грийн Бей.Уисконсин.САЩ
НЛО.Януари.2007 г. Грийн Бей.Уисконсин.САЩ

И така, нека продължим в нашето разследване по обективен начин и разгледаме по подробно извънземната хипотеза, която повече ни интересува разбира се.
Трябва да уточним, че “контактьори”, са обикновено тези, които са докладвали “приятелски” контактни преживявания с извънземни, “отвлечени” са тези, които са имали, както те ги възприемат, като страшни преживявания, без да разбират тази опитност като “добра” или “лоша” е за самите тях. Същото е и с животните, на които ние слагаме чип. Те не разбират смисъла на това, но ние знаем, че е за тяхно добро. “Отвлечените” също така, физически са били на непознато място. Ето защо трябва да правим разлика между така наричащите себе си “контактьори” и “отвлечени”. Важно е да отбележим и това, че различните “контактьори” са докладвали различни видове преживявания с различни видове същества. Което води до логичното заключение, че съществува психологичен проблем при повечето от тях. При “отвлечените” преживяванията са почти еднакви, съществата са с големи очи, ниски или от същия тип, но по-високи и друг често срещан вид при тях са със същества с хуманоидни черти и телепатични способности. Водени са на място, което “отвлечените”, често определят като космически кораб във формата на пура или диск. Правени са почти идентични биологични изследвания с тях. И най-важното след тези отвличания, както казахме по горе имат поставени и странни предмети, които ние поради липса на друго определение, наричаме чипове. Или физическо доказателство за самото отвличане. Което е вече факт, който не бива да пренебрегваме от догматизъм и глупаво дебелоочие. “… Ние не сме сами във Вселената, те са тук от доста дълго време.” – казва го шестият човек, стъпил на Луната, Д-р Едгар Мичъл . Ще повярвам на него. Защо трябва да вярвам на “учен” с купен престиж и диплома, които днес са навсякъде? Още по-малко пък на всезнайковците, които на не една чаша алкохол, творят свои скептични теории за да покажат на най-красивата дама в стаята, колко са “умни”.
Реалността е, че някои от хората, които твърдят, че са имали контакт с интелигентни извънземни същества всъщност са имали напълно съзнателно и обективно преживяване, което ние все още не проумяваме, поради липса не само на знание, но и на сетива за това. Джон Мак, професор в Харвард, психиатър и носител на пресижната награда Пулицър, по повод феномена “отвлечени” подчертава, че: ” Това буквално и до известна степен се случва физически; и в същото време е някакъв вид психологически, духовен опит, чийто произход може би е в друго измерение. И така, това явление се простира, или представя пред нас реалности, които не са просто или в буквалния смисъл във физическия свят, но ни дава и възможността да разширим разбиранията си, че има други невидими реалности, за които нашето съзнание, ако щете, нашите учебни процеси, през последните няколко стотин години са ни затворени. “( източник )

Джон Мак
Джон Мак

Всъщност Джон Мак, е изследвал подробно кацането на летяща чиния в училищен двор, заедно забележете с излизане и контакт на хуманоидни същества с повече от 60 деца. Всички те са дали свидетелства пред камера, както и показанията на учителите. Тази история съм подготвил да ви представя с доста подробности в близкото бъдеще. Все още се колебая, дали да бъде визуално или на статия. Но ще я представя на български със сигурност, защото подробностите около тази история са много интересни и показателни, още повече, че децата винаги са искрени и невинни. Всъщност всяко едно дете е интервюирано лично от Джон Мак. Това е доста забележителна история, както и разказите на децата, за това какво се е случило преди повече от 20 години. Искам тук да направя малка скоба, която е важна. Джон Мак е заснемал документален филм по този случай, който малко преди да завърши внезапно е починал от неизвестни причини. В 21 век е малко странно да пише в смъртния ти акт, че си починал по неясни причини. Така е и според негови приятели и роднини. Познато ви е нали? Но за тази история , както Ви казах, ще направя специален видео репортаж. Тя не бива да бъде претупвана в една статия или публикация. Та, нека продължим по темата.

Според пенсионирания професор в катедрата по психология в McGill University (изследователски области за същества, познание и когнитивна невронаука), д-р Дон Дондери: “Някои от това, което хората докладват като НЛО са извънземни (ET) превозни средства. Някои от тези извънземни превозни средства в действителност имат ЕТ екипажи, както и някои от тези ЕТ екипажи отвличат и след това освобождават хората. “( Източник )

Дейвид Якобс
Дейвид Якобс

Академици като Дондери, Ричард Долан , Дейвид Якобс (David M. Jacobs) и много други са изследвали този феномен в продължение на десетилетия. Докладите за същества и разглеждането на въпроса защо са тук, какво правят или търсят, как изглеждат повечето от тях е документирано в техните (и на други) изследвания. Това, което намирам най-интересно в тези истории е че въпреки разстоянието, както географски, така и във времето между тях, те в основата и по между си удивително си приличат, вместо да си противоречат една на друга, което пък просто добавя към мистерията още повече въпроси. Лично аз след толкова много години (20г.) на четене на древни текстове, документи, разсекретени снимки, материали и книги по тази тема, постепенно стигнах до извода, че тук на Земята участваме в удивителен по мащабите си био-експеримент. Но за лошо или добро ние сме само заслепени участници в него и най-важното за егото на повечето от нас е, че не сме негови автори. Тази моя концепция подложих и като сценарий в трета серия на поредицата ми “Сериозно за НЛО“.

ufo-genezis AUTOR PESHAKOFFSTUDIO

Още от древни времена са документирани записки за срещи с ярки обекти в небето. Тогава е нямало балони, самолети, ракети или пък дронове. Но тези обекти са били там, в небето. Кацали са, а странни същества с блестящи дрехи са показвали на отделни личности начини за земеделие, различни способи за създаване на инструменти и лекове. Не случайно, дори в митовете огъня е от боговете. Тези богове, които вследствие от материални подбуди на “умни” хора, са преобразувани в монотеизъм, един БОГ, и една шепа хора, които чрез тази сляпа вяра, по-лесно биха контролирали голяма част от обществените процеси и мнение, за сметка на лични облаги. Така е и днес. Изглежда в този голям експеримент влизат точно тези процеси на човешкото съзнание. Нещо, което ние не разбираме, а отхвърляме точно поради тази причина.
Статията е с продължение. Очаквайте ( Други примери за веществени доказателства, свързани с тази тема (НЛО и извънземни – Въпреки че в някои случаи и двете не са свързани помежду си).
За сега ви пожелавам усмивки. До скоро.
С уважение към читателите на сайта ми: Пешо Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ТАЙНИТЕ НА СТОУНХЕНДЖ / Извънземни в древността Еп17/С14

Шокиращо ДНК проучване, публикувано през 2018 г., разкрива, че първоначалните строители на Стоунхендж мистериозно са …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.