Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / ВИДЕОКЛИП НА НЛО НАД МОРЕЛИЯ – МЕКСИКО

ВИДЕОКЛИП НА НЛО НАД МОРЕЛИЯ – МЕКСИКО

Един щастлив свидетел е успял да заснеме кадри от бавно движещ се тъмен диск по оживена магистрала в Морелия, Мексико. И тъй като той е управлявал в същото време, ние трябва да го похвалим за мултитаскинг.

Тайнственият обект показва почти изящни движения и е напълно мълчалив, което е силен знак, че обектът е от извънземни източници.

Според свидетеля събитието се е състояло на 27 март 2017 год. над магистрала северно от град Морелия в щата Мичоакан, Мексико.

„ПОРАДИ ТРАФИКА НЕ МОЖАХ ДА НАПРАВЯ ПО-ДЪЛЪГ ЗАПИС“, КАЗВА КАРЛОС АРРИОЛА, ЧОВЕКЪТ, КОЙТО Е ЗАСНЕЛ НЛО.

След като видеото е анализирано, е направено заключението, че обектът е реален.

Тук ще поставя оригиналния запис от YouTube. И след това видеоклип на забавен каданс с увеличение от peshakoffstudio.com

 

Публикацията подготви: П.Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Присъствие в небето над Базел през 1566 год.

На 7 август 1566 г. в Базел – както съобщават местните хроники по това време …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.