Начало / Видове раси / ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ / 4

ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ / 4

За расата на “сивите” ще се върнем малко по-нататък в това изследване. Може би най-интересната извънземна раса, която носи със себе си и доста конспиративни теории са така наречените “влечугоподобни” или “рептили”. Тук няма да се спираме на хипотези и фантастични теории за тази раса, тъй като правим сериозно изследване на базата на проверени свидетелства от документирани случаи на отвличане, и няма да е честно спрямо това, да навлизаме в света на въображението. Има изключително богата история по отношение на влечугоподобни извънземни същества, датиращи от най-старите известни истории и легенди. Най-известния разказ за подобни същества включва разбира се, анунаките. Анунаките били древните божества на шумерската, асирийската, акадската и вавилонска култура. Трябва да имаме на предвид, което е много важно, че не всички сериозни изследователи смятат, че анунаките са с влечугоподобен биологичен вид.

Рептили или Драконианците (Dracos) са всъщност два вида същества, като те често се приемат от незапознатите за един и същи вид, с една и съща вариация между тях. Нещо, което сме виждали и при Сивите и дори сред хора, тоест почти еднакви физически характеристики за ръст, цвят на кожата и текстура. Както при много други извънземни, техните дейности и физически характеристики се припокриват доста често и те са засичани много пъти заедно. Най-общо казано, Драконианците(Dracos) са по-високи от рептилиите и понякога са забелязани с крила, които са изглеждали атрофирали, което води до заключението, че не се използват действително за полет. И двата вида същества носят пелерини с качулки, за да скрият външния си вид. Височината на влечугоподобните варира от около 1,80 до 2,50 метра. Двете им ръце се състоят от четири пръста с остри нокти. Те стоят изправени и имат гладки гущероподобни люспи вместо кожа. Цвета на кожата им е зеленикав до кафеникав. Dracos са високи от 3,00 до 3,80 метра, а кожата им е сива на петна.

reptilian-kolaxe PESHAKOFF STUDIO

Преживелият отвличане Ken Bakeman казва, че е виждал и Dracos с бяла кожа, които той нарича албиноси. Има и приблизително три съобщения за рептилии със синя кожа, и едно от най-добре познатите от тях е на Erica Goetsch (оставям ви адрес и към нейно интервю по темата тук), която разказва за положителни срещи с тях. Докато рептили със синя кожа може да изглежда рядко или невъзможно за някои изследователи, то тук е мястото да подчертая, че кожата на тези същества вероятно има характеристики на хамелеон и са в състояние да се адаптират към заобикалящата ги среда и обстоятелства. Техните емоции и чувства също могат да бъдат изразени чрез промяна на цвета на кожата им. Лицата на рептилиите са описани като хибрид между хуманоид и змия или гущер. Главите им са със силно изразена костна структура,издължена назад върху черепната им кутия.

reptilian-eyeОчите им са описани като на котка, с вертикални удължени златни ириси и черни зеници. Понякога в ириса се събират малки червени петна, подобни на това, което в човека се наричат малки Субконюнктивални кръвоизливи. Този странен ефект прави очите им да изглеждат още по-интензивни, а погледа още по-страховит. Някои свидетели преживяли отвличане от рептили ги описват, като изключително спокойни, грижовни и любящи, но те също така често се характеризират като отблъскващи, а поведението им е описано понякога като “отвратително”. Техните маниери са натрапчиви и категорични в действията си.

Profiles-Reptilian-2 peshakoff studio

Жени отвлечени от влечугоподобни са съобщили за брутални изнасилвания, а други пък разказват, че секса с “мъже” рептили е бил приятен, но е трудно да се разбере как това е физиологично възможно. Мъжкият полов орган на влечугоподобните е “сгушен” в тялото и е покрит с част от кожа, а репродуктивните им органи са описани, като прекалено големи, за да бъдат “съвместими” с човешки женски полови органи. С други думи, човек би помислил, че е физиологично много трудно, ако не и невъзможно, да се осъществи полов акт или изнасилване по начина, по който го описват обикновено жени, отвлечени от влечугоподобни. Това по никакъв начин не означава обаче, че по някакъв начин, опитът за полов акт е невъзможен. Загадка за изследователите е, как това е физиологично възможно, без да остави физически следи или повреди по женските полови органи без нужда от хирургична корекция. От решаващо значение е да се знае, както и с много други извънземни същества, че телепатичната способност на рептилите е доста силна, и е напълно вероятно, чрез използване на невронен имплант към пътищата на зрителния нерв да се предизвиква в отвлечения, постигане на оргазъм чрез стимулиране на определени мозъчни зони, а това пък обяснява и приятните усещания при жените, които го твърдят разбира се. Това може би обяснява и защо някои жени претърпели отвличане, се завръщат от тези срещи с големи следи от нокти по телата им, включително и по вътрешната част на бедрата. Вагиналното възпаление също може да се обясни с подобни действия, извършени по тях, но с различни средства. Изнасилването не включва единствено поражения по биологичната част от тялото, за да бъде наречено “изнасилване”. В края на краищата, психологичния отрицателен ефект върху преживяващия е много реално чувство и не трябва да бъде пренебрегвано или омаловажавано. Често подобна травма остава за дълго в съзнанието на жертвите, след срещи с влечугоподобни същества, особено при жените. Тук ще поставя един видео материал, който е подкрепен с биологични доказателства, и в който отново са замесени в прикриване на факти правителствени тайни организации, които и до днес не оповестяват, след конфискуването, резултатите от хибриден плод, между извънземно и човек, извадено от италианката Джована, след принудителен аборт. Вижте видеото, което е с български превод от екипа на Peshakoffstudio:


Влечугоподобните са същества, от всички останали предполагаеми извънземни раси, които посещават планетата ни, и които проявяват най-силен интерес към ДНК-то на човека.
Това може би се дължи на факта, че с използването на човешка ДНК те създават своя собствена отделна версия на човека. Има събрани данни от десетки отвличания, че хибриди между Сивите и тези същества, действат като помощници, асистенти, биологично създадени безпилотни самолети (днес много уфолози смятат, че така наречените сфери или орбс, са непонятна за нас технология от интелигентна биологична маса) или каквито други наименования хората им даваме. Пример за интереса на рептилите и Dracos към човешката ДНК е ясно посочено в случай от 2006 година, когато отвлечения, по време на преживяването наблюдава жена, която може би е била отвлечена преди това, и която току-що е родила в огромна “стъклена” камера: “Тя беше към двайсетте години със светъл тен на кожата и дълга руса коса. Върху нея беше поставен светлосин лист (?), който я покриваше до кръста й. Изглеждаше много депресирана. Тя се взираше в мен, а аз се опитвах да гледам надолу, но не можех да движа нито главата си, нито тялото си. Видях наляво и далеч от мен същества, които определих, като лекари и сестри, които оглеждаха бебето й.” Свидетелят разказва още, че “лекарите” и “сестрите” изглеждали доволни от раждането на бебето на тази жена. Интересното е, че бебето е било поставено в белезникав, полупрозрачен “балон”, като мембрана, която е около 18 инча (45 см) в диаметър, и бебето е било видимо добре, в рамките на тази очевидна “външна утроба.” Те я поставили в непосредствена близост до жената с пъпната връв или някаква тръба, към която бебето е било все още закрепено. Имало и течност в тази изкуствена утроба съдържаща плода или бебето. Един от “лекарите” се приближил към отвлечения и посочвайки към жената и бебето, казал телепатично и донякъде властно с дълбок “глас:” “Детето е момче и бащата на детето е Дагон” Свидетеля, разказал под хипноза още, че плода или бебето донякъде било видимо човек, и част от нещо друго. Възможно ли е това бебе да е хибрид между човек и вид влечугоподобно? Исторически погледнато, съществата наречени Дагон са описани като “половината хуманоиди и половината като риба.” Друго име за тези хора са близнаците Номмо, предполагаеми видове същества-амфибии, за които се споменава, че са дошли до Земята от звездната система Сириус и са отговорни за създаването на хората чрез генно инженерство. Колко пъти трябва да чуем от древните легенди, една и съща история на същества дошли от други планети във Вселената и манипулиране на ДНК при хората за създаване на потомство от звездите. Тези очевидни събития в далечното минало са неопровержимо свързани заедно с нашите собствени древни легенди. Може би най-древните истории, които както “научни”, така и “скептични” хора наричат Митове, не са толкова митични в края на краищата.

alien-razes (1)

(ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Автор: Петър Симеонов

ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ 1 /  ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ 2 / ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ 3


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.