Real Time Web Analytics
Начало / Видове раси / ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ / 1

ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ / 1

Peter Simeonov Black & Wite 200pxТази публикация е на базата на мое лично проучване от много НЛО отчети. Тъй като доста хора ми писаха, че в сайта липсва информация по тази тема, реших да създам тази статия. Преди това обаче ще направя пояснение. Аз лично съм доста резервиран в истинността на повечето описания на извънземни раси в интернет пространството. Точно поради тази причина, не бях убеден (лично в мен разбира се) да поставя информация по темата, тъй като както вече не веднъж съм казвал, че в този сайт, стремежа ми е да се поставя проверена информация и колкото се може по-надеждна за да не се опорочава истината около извънземното присъствие на планетата ни, както се прави от други информационни източници днес. Ето защо тук ще разгледаме описания на извънземни биологични видове, чрез пояснения, от документирани случаи, както за отвличания, така и от алтернативни директни визуални контакти с тези същества. Друг е въпроса с фото материалите по темата. Много от снимките на извънземни са фалшификати или добре манипулирани с графични компютърни програми изображения. И все пак доста от тях са доказано не манипулирани. Нека започнем с този видео материал:

От десетки фотографии, претендиращи че показват реални “извънземни”, засега имам доверие само на снимките от случая на Ф. Капони, Италия 1993 г. (виж снимка 1, снимка 2 , снимка 3, снимка 4, снимка 5, снимка 6, скица 1 и скица 2). Който се съмнява трябва да се запознае по-подробно със случая Капони. Той е доста интересен. Официален сайт (Виж тук) и фотографиите на Дж. Темпълтън, от Великобритания през 1964 год. ( Виж снимка 1, снимка 2 / и повече информация (Виж тук) По мое мнение най-вероятно само те са автентични, поради изчерпателните и положителни анализи на водещи специалисти по технологиите за фото манипулации. В тази страница предлагам да проучим и идеята, че извънземната раса от случая Капони (Caponi) в Италия през 1993 г. и Виржиния (Varginha) Бразилия през 1996 год. са същества от един и същи вид, те са земноводни и могат да се открият по описание в древната литература (напр. Oannes в Babyloniaca от Berossus) и фолклора (напр. Япония (Kappas), Догон (Nommos) Африка и народните вярвания на аборигените (Warlpiri) в Австралия). В Латинска Америка срещаме често използваното наречие “Чупакабра (Chupacabras)” или още по-зловещия феномен за “животно обезкървяващо жертвите си”. А най-добре свързаният случай на отвличане с този вид извънземни е добре документираната история, известна като “Среща в Бъф Ледж (Buff Ledge)” през 1968 год. Идеята за същества живеещи във водата и извън нея, се вписва добре и с връзката между НЛО и водни обекти, като езера и реки (обхванати в други страници на този сайт). Вероятно най-интригуващо и озадачаващо от дългия списък и сложен аспект от НЛО доклади е, че почти всички са описани като хуманоиди или, в някои случаи, подобни на човешки. Тяхното поведение обикновено се описва като уклончиво. Противно на общоприетото схващане, че наблюденията на НЛО-свързани със същества, са изключително редки. Представители и изследователи от Хуманоид Студи Груп на MUFON (HSG) са съставили дълъг списък от такива случаи – над 1600 различни инциденти в различни точки по света. По думите на съпредседателя на HSG, физика Дейвид Уеб: “Много от докладите са добре документирани, непосредствени изследвания, включващи надеждни свидетели.”

Един подобен и документиран пример за случай с “човешки” НЛО-обитатели, е наблюдението от преподобния Уилям Джил (1928-2007), заедно с десетки свидетели в Папуа-Нова Гвинея през 1959 г. (подробности случаи: theOZfiles / theOZfiles2 , ufologie , NICAP ). Отец Джил е представил писмен доклад за наблюдението на 25 свидетели, като всеки от тях се е подписал, включително учители и медицински техници. В документите по делото “Джил” ясно се заявява,”…няма съмнение, че бяха хуманоидни същества “. Отец Джил посочва още, че апарата е бил толкова близо в небето, че са можели да видят и различат хуманоидите като допълва: “…те имаха очертанията на нормални човешки същества”. Гледайте Отец Джил в интервю от 1975 година, което ще поставя малко по-долу, описващ това събитие (продължителност 3.5 минути).

Професор Алън Хайнек
Професор Алън Хайнек

Джоузеф Алън Хайнек (професор по астрономия, който е служил 21 години като научен консултант на проекта USAF за НЛО), лично е пътувал до тихоокеанския остров, където е станал инцидентът и е интервюирал много от 25-мата свидетели, които са се подписали под доклада на отец Джил. Главният изследовател астроном Алън Хендри на CUFOS също е интервюирал 6-ма от свидетелите (аудио-записите са на разположение в библиотеката на CUFOS). Професор Алън Хайнек, тогава е бил все още официален съветник на американските ВВС във връзка с тайния проект за НЛО “Синя книга”. Във връзка със случая в Папуа – Нова Гвинея, той споделя: “След като през 1961 г. официално установих контакт с британското министерство на въздухоплаването по повод проекта “Синя книга”, за първи път получих подробности за този случай. Научих, че възгледите на британските военни по проблема “НЛО” в основни линии съвпадат с тези на “Синята книга”. Британското, а и други правителства изразяваха увереност, че американските ВВС ще решат този проблем…Междувременно успях да се запозная с пълния доклад за случилото се. Освен това получих от преподобния Джил дълъг, записан от него запис на магнетофонна лента. Запознах се и със запис на продължил повече от час разговор между моя колега Фред Бекмън и преподобния Джил.” За тези, които не са запознати със случая на отец Джил, ще направя тук малко резюме. В района на мисията на англиканската църква в Боянаи, Нова Гвинея през 1959 г. едно произшествие оставя дълбоки спомени у всички участници. Завършилият в австралийския университет Бризбейн Уилям Джил, свещеник на англиканската църква и ръководител на мисията съобщава за следния случай от 27-28 юни 1959 г. в Боянаи:

“Току-що бях излязъл, за да обиколя къщата. Случайно погледнах на запад и видях светлина. Беше огромна, под ъгъл от 45 градуса. Естествено, помислих си за летящи чинии: възможно е много хора да си представят подобни неща, но аз със сигурност не съм от тях. Но за всеки случай извиках Ерик Кодавара и го попитах: “Какво виждаш там горе?” “Изглежда като светлина”. “Добре-казах-, бързо отиди и извикай учителя Стивън Мои”. Ерик се върна с всички намиращи се наблизо мисионери. Стояхме заедно и гледахме небето. Когато отидохме до игрището, което се намира малко по-високо, “нещото” още беше на небето. Бързо взех бележник и писалка, защото си помислих, че ако нещо се случи, то ще бъде сега. Утре ще се събудя и сигурно ще си помисля, че само съм сънувал. Написано черно на бяло, поне ще знам, че наистина се е случило.”
От този момент отец Джил записва по минути случилото се през тази вечер между 18.45 и 23.04 мин. Тук няма да се спирам с повече подробности по случая, но ще наблегна на най-важната част от тази история. ( Имайте на предвид, че това е свещеник и отношението му към това, което е видял, съвсем не определя възгледите му, като божествено явление, а точно обратното, той недвусмислено определя, че това са същества от друг свят.) Нека премина направо към момента от тази история, когато Джил и свидетелите виждат хуманоиди, които те ясно разграничавали във вътрешността на космическия апарат. Като допълнение към бележките и рисунките Джил съобщава следното:
“Фигурите 1 и 2 се появиха в 19.12 часа. Появи се и синя светлина. Тук искам да отбележа, че височината на облачната покривка, сравнена с планината, беше около 600 метра. Всичко се разиграваше под облаците. По същото време за 20 минути небето се покри с ниски облаци. В 19.20 ч. големият летящ обект изскочи над селото Джива. Вероятно се спускаше НЛО, показа се, ставаше все по голям. Тогава за втори път тази вечер извиках хората от мисията. Другите летящи обекти изплуваха от облаците и отново се скриваха. Както споменах, междувременно плътната облачна пелена се разкъса. Когато се спускаха надолу и отново светкавично се вдигаха, облаците отразяваха светлините им. Вероятно маневрите им доставяха удоволствие.
На следващата вечер отново се появиха над Боянаи. И това се превърна в необикновенно преживяване. Бяхме излезли на разходка, когато една от болничните сестри забеляза обекта. Той се показа много по-близо и много по-рано от предишната вечер – около 18 часа. Смрачаваше се, но обектът ясно се виждаше. Беше потопен в блестяща светлина и съвсем горе, на “палубата” – така нарекох за себе си мястото, стоеше фигура, към която се присъединиха други три. Тогава се появиха и две по-малки летящи тела, едното вертикално над нас, другото над хълмовете.
“Любопитен съм, дали ще кацнат на игрището”, каза учителят Ананиас. Поздравихме ги с махане на ръце и те ни отговориха със същото. Ерик, който непрекъснато ме придружаваше и един друг млад мъж вдигнаха високо ръцете си като знак за поздрав и получиха отговор със същите жестове.”
По-натаък Джил пише, че той и учителят Ананиас отново са поздравили с ръце и фигурите на “палубата” на непознатия летящ обект, за радост на хората от мисията, са отговорили. А с настъпването на тъмнината Джил помолва да му донесат джобно фенерче и после непрекъснато изпраща продължителни светлинни сигнали нагоре. В отговор НЛО започва меко да се люлее напред и назад.
От 38-те свидетели, 25 подписват съставения от преподобния У.Джил доклад. Пет от тях са учители и трима – медицински лица, другите са местни жители. Накратко, това е част от тази наистина доста интересна история, която както казахме по-горе е документирана и лично изследвана от представители на ВВС на САЩ. Тук ще поставя, както обещах, част от интервюто на отец Джил, който разказва, какво е видял в небето над Боянаи, Папуа-Нова Гвинея през 1959 година.

За целите на настоящата статия, съм разделил видовете от съобщенията за НЛО-свързани с Извънземни Биологични Същества (ИБС), основани единствено на това, как извънземните са възприемани визуално от човешкия наблюдател, т.е. техния фенотип:
Подобни на човешкия вид , допълнително подразделени в три вида:

alien-races-33“СКАНДИНАВСКИ ТИП” : като нормални добре изглеждащи хора със светъл тен, руса коса и с бистро синьозелени очи. (“Скандинавия” = северните европейци / скандинавци). Този тип раса е най-интригуваща, тъй като тя предполага, че човешката форма не е природен приоритет само на Земята, което пък предполага, че имаме общи предци, или пък дава основание на хипотезата на някои изследователи за “гости от бъдещето”. Има твърдения на контактьори и отвлечени (например случая с Травис Уолтън), които са съобщили след срещите си, че тези “извънземни”, работят заедно с други чуждоземни видове.

VISOKITE-BELIВисоки 2 метра (до 2,5 m или 8 фута) стройни, с по-големи очи (сиви или сини) и дълга “коса”).Този вид са с тънки и крехки тела, с кожа, бяла като хартия. Те могат да живеят до 800 години, като ръстът им нараства постоянно, до самата им смърт. Няма разлика по полови белези от човешко същество. Те трудно се различават в тълпа от хора, ако са облечени в дрехи от човешката цивилизация. Звукът на техния език наподобява лай на куче или чуруликане на птици. Те са в състояние да се научат да говорят на всеки човешки език. За тях споменава и бившият министър на Националната Отбрана на Канада – Пол Хелиър на конференция във Вашингтон, САЩ ( изказването можете да видите с превод на страница от този сайт – тук ). Kъм “гиганти” могат да се поставят някои и от вида с мека козина, покриваща цялото им тяло. Очевидно, този тип космати същества понякога са класифицирани погрешно като “Голямата стъпка” или “Йети”. Те контактуват още телепатично и чрез ултразвуци. Свидетелите, които са имали контакт, описват още един вид извънземени посетители, които спокойно можем да поставим към “гиганти”, като високи над два метра “великани”, които винаги са облечени в защитен комбинезон, носят лицев шлем и никога не показват лицето си. В “ръцете” им се движат по всяка вероятност дистанционно управлявани уреди за хващане. Този вид “великани” се движат тромаво и се наблюдават само при тежки и опасни дейности, като това води до предположението, че са вид роботи.

GREEN-KGB-“СИВИТЕ”: “подобни на деца” с изключително лека скелетна конструкция, високи от 0.9 до 1.5m (3-4ft). Бледа бяла кожа със сив оттенък или тен. Пропорционално голяма, плешива глава (без коса, вежди, мигли). По-големи очи, описвани често, като изпъкнали (често тъмни, с големи кафяви ириси, като бялата част е много малка в сравнение с тъмната част на очите). За тези същества се твърди, че идват от Зета Ретикули (двойна звездна система видима от южното полукълбо. На около 39 светлинни години от Слънчевата система). Тъй като, така наречените “сиви” са най-познати в общественото пространство, бихме могли да съставим най-точен профил на биологичният им вид:

ВИСОЧИНА: ……………….Между 1,10 и 1,40 метра.

ТЕГЛО: ………………………Около 25 килограма

ГЛАВА: ………………………В сравнение с тялото и крайниците непропорционално голяма. Без коса или с лек пух.

ЛИЦЕ: ………………………..Сърцевидно с монголоидни черти.

УШИ: ………………………….Малки отвори в главата. Без ушна мида и мека част.

ОЧИ: …………………………..Големи, раздалечени, коси и дълбоко хлътнали.

НОС: …………………………..Съвсем слабо изразен. Най-често 2 носни отвора под лека издатина.

УСТА: …………. …………….Без устни. Малък разрез на лицето.

ВРАТ: …………………………Изглежда тънък. Поради високо затвореното облекло в повечето случаи не се забелязва.

ТЯЛО: ………………………..Изглежда малко като на дете и неразвито.Покрито от дреха с метален оттенък, най-често комбинезон.

РЪЦЕ: ……………………….Тънки, дълги, до колената.

ПРЪСТИ: …………………..Според описанията най-често четири, от които два са по-дълги от другите.

НОКТИ НА ПРЪСТИТЕ: Едва забелязваща се тънка кожа между пръстите (подобна на ципа).

КРАКА: ……………………..Тънки и къси.

СТЪПАЛА: ………………..Не се виждат.

ЦВЯТ НА КОЖАТА: …..Описва се като светлосива, убити тонове.

КОЖА: ………………………Люспеста

ЗЪБИ: ……………………….Устата изглежда беззъба.

ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ:……..Не се забелязват.

ALIEN-GREEN-5

Този вид контактува чрез телепатия. Има два различни вида “Сиви” посещаващи Земята. Високите Сиви, които са контролираща група, и малките Сиви, които обикновено са изпълнители, те всъщност издават звуци на грухтене, които хората чуват по време на отвличане.

( Кликнете на “Извънземни раси 2” отдолу, към продължението на публикацията)

ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ 2  /  ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ 3  /  ВИДОВЕ ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ 4

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.