Начало / Без категория / ВНИМАНИЕ! ТРАФИК НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ

ВНИМАНИЕ! ТРАФИК НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ

peshakoff
Петър Симеонов

Тази статия представя жестокост и снимки, които могат да разстроят хора с чувствителна психика.

Така, че избора дали да продължите е на ваша отговорност. Мотото на сайта е “Всичко, което не трябваше да знаем!”. Аз показвам истината такава, каквато е. Не бива да се правим, че ако нещо не ни харесва, то не съществува. Жестокостта на човека няма граници. Доказали сме го в историята. Доказваме го и днес. Защото историята на човечеството не е историята на класовата борба, а на човешкия ужас. И все пак, ако си порежем пръста, не го отрязваме за да не виждаме раната нали? Знаем, че болката от второто е много по голяма. Така че, не бива да си затваряме очите пред очевиден проблем, защото болката от умножението му ще бъде в бъдеще непоносима. Аз лично трудно се реших да напиша тази статия, но проблема е голям, дори не голям, а огромен и изисква публичност, за да знаем с какъв тип зло още трябва да се борим сега и в бъдеще. И пак ще кажа, тук не става въпрос за фалшиви новини. Фалшивите новини идват най-вече от онези, които говорят за тях, ако не всеки ден, то през ден. Но колкото страшно и тъжно да звучи, алтруистични донори съществуват и търговията с органи, наистина се случва. Имах идеята да направя документален филм по тази тема. Но впоследствие се отказах, по обективни причини, които сами ще осъзнаете, когато прочетете информацията по долу. Тежка тема е, а кадрите още повече. Ето защо тук съм поставил част от сценария и събраната информация за филма. Така че се пригответе за по-дълго четене.

Преди няколко години написах статия за нарастващия глобален проблем за търговията с хора и сексуалното робство. Друга подобна срамна практика, която става все по-разпространена, е премахването на човешките органи от жертвите на войната и продажбата им на черния пазар. В тази статия ще се съсредоточим върху това срамно престъпление, което се случва редовно във всяка точка на военни действия (и не само), както и кой е извършителят на тези престъпления и кои държави се възползват от него.

Ще започна с началото на миналата година, когато се разпространи новината, че Израел е Световен търговски център за човешки органи. Веднага ще кажа, че тук не става въпрос за антисемитизъм. Ако има престъпление, то се наказва, а не се прикрива под знамето на новосъздадени лобистки закони. Винаги съм казвал, че за мен хората не се разделят по раса или религиозна принадлежност. За мен хората се делят на добри и лоши. Мразя лошите и злите, обичам добрите и скромните. Така че, както има зли и добри българи, зли и добри турци, така има добри и зли евреи. А тук ще говорим именно за злите хора. Та, както казах, в началото на тази година стана ясно, че в Израел се оформя като световен център за търговия с човешки органи. Както сме говорили и в други публикации (Виж тук), в интернет пространството на Европейския Съюз от тази година се наложи невероятна цензура. Всеки опит да се постави достоверна информация в YouTube например, която е против статуквото на съюза се изтрива под претекста, че нарушава общите условия. Така се случи и с видео, което показва фрапиращи кадри на трупове на деца от Сирия, на които са премахнати органи.

Опитах се да открия този видеоклип навсякъде, където имам достъп, но нямах късмет. По принцип свалям веднага подобна информация, защото знам, че ще бъде цензурирана. Този път закъснях. Все пак подобна видео информация е доказателство, но аз ще напиша тук това, което трябва да се знае по този въпрос. Ще използвам много информация, от други изследователи по тази тема и ще оставям препратки със светлосин цвят или с гриф “Виж тук”, за да бъда по обективен.

Актуализация: Анонимен потербител на фейсбук ми изпрати клипа. Успял е предвидливо да го смъкне, за което му благодаря. Вижте го и Вие!

ВНИМАНИЕ! ВИДЕО МАТЕРИАЛА НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ И СИЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ!

 

Миналата година Ливанският вестник “ad-Diyar” съобщи, че турските власти са транспортирали малки деца и ранени сирийци, влизащи в Турция в болници в Анталия и Искендерун с автомобили, контролирани от турската полиция и специални служби. От ранените сирийци, след анестезия, органите на телата се отстраняват и след това ги убиват. Сле като ги убият, оставят ги на границата на Турция за бъдат погребани. Както показва вестникът, в европейските страни тази търговия отдавна е известна. В действителност сирийските лекари, които идват от Германия , Франция и Белгия, за да се погрижат за ранените, са открили случващото се в турските болници, но са се сблъскали с пречки за събиране на допълнителна информация. Вестникът “ad-Diyar” подчертава, че Федералната служба за сигурност FSA, причинява големи унищожения от бомби в сирийски болници, унищожавайки медицинско оборудване и медицински консумативи. Затова сирийците от района на Алеппо се намират в турски болници, избягвайки опасността. Това, което не знаем е, как FSA, в партньорство с някои линейки в Сирия, транспортира ранените в болници в Турция, където се премахват и търгуват органи. Много от намерените трупове липсват органи като очи, бъбреци, и т.н. Във вестника се казва още, че турски лекари са потвърдили, че от 60 000 ранени цивилни и войници доведени до Турция, органи от телата са били извадени на 15,622, след което са изпратени обратно в Сирия, за да бъдат погребани. Предполага се, че през последните три години Обединените нации наблюдават внимателно тази ситуация в Турция. Но, да сте чували за това по националните “демократични” или “свободни” телевизии? Или дебат в Европейския Парламент за това чудовищно в мащабите си престъпление срещу човечеството? Тъкмо обратното, насърчава се имиграцията на бежанците с всякакви обещания за помощ и интеграция. Движението на огромни маси от хора през границите, прави бизнеса с търговия на органи още по-лесен и дори неуловим. Доказателство за протекция на този демоничен процес, е че вие не знаете за него, но ООН знае и нищо не се прави. Дори само да се даде гласност на проблема, ако щете.

През септември 2009 г. полицията в Ню Йорк обезвреди банда престъпници, евреи по националност, за отвличане на деца и трафик на органи. Лидерът на тази етническа престъпна група, известна като „Кошер ностра”, е наречен раби Леви-Итжак Розенбаум от Бруклин (Ню Йорк). Разследване на Интерпол показа, че алжирски деца са били отвлечени от градове, разположени в западните райони на Алжир . После са изпратени в Мароко, където местните „хирурзи“ са конфискували бъбреците от бебета. След това селектиран “материал” е бил контрабандиран в чужбина и в Израел, където е продаден на цена от 20 до 100 хиляди долара за бъбрек. Даже тези “демони” ако бих могъл да ги нарека така, стигат още по-далеч. След като от труповете на бебетата, са извадени органите, за по-голяма печалба, се запълват с кокаин и се транспортират през границите в погребални контейнери. Или с други думи, труповете се използват за трафик и на наркотици.

В резултат на това пет американски равини, трима кметове на градове и двама членове на Законодателното събрание на щата Ню Джърси бяха арестувани от ФБР. Арестите са били резултат от двугодишно “междуконтинентално” разследване – от САЩ до Швейцария и Израел – многобройни случаи на корупция, политическо изнудване, пране на пари и трафик на човешки органи.

Например, малко хора знаят, че след окупацията на Украйна: “човешкият ресурс” се е превърнал в жаргонната дума “месо” или органи от “украинско месо”. Тук трябва да ви стане пределно ясно, че пипалата на тази демонична индустрия, работи най-добре във военни зони, или създадени изкуствено конфликтни полета, с геополитически и чужди интереси,  а най-търсената стока са децата на обеднялото население. В България бруталния процес на пропаганда върху детската психика отмина, сега се развива по-дълбоката версия, която включва облъчване на съзнанието, чрез елементарна музика с “мръсни текстове”, промяна в съдържанието на учебници, участие на деца в рекламни клипове и шоу програми, законови промени за подмяна на биологичните родители с чужди, омаловажаване на родителския контрол, пропаганда за смяна на пола и още куп психо техники в битката за детското съзнание, което утре ще бъде упоено и готово да влезе без въпроси в капана за идеята за Нов Световен Ред. В Украйна обаче, все още съществува бруталния вариант на пропаганда. Вижте следващото видео. Може би ще откриете много общо с това, което се случва и в България.

Много пъти съм говорил за скрития сатанизъм. Това е религия и съществува навсякъде в развитите държави днес. В САЩ например, преклонението пред Сатаната е легално. Дори съществуват църкви и храмове, в които се практикуват демонични ритуали, на които няма да се спирам и тук. Но по важното е, че мишена са основно децата.

Демонът на Велзевул в щата Арканзас / САЩ. Статуята се е намирала (днес е премахната и се намира в сатанинската църква) пред Капитолия в Арканзас.

Според “Блумбърг”, отнемането на органи се е случило в гетата от Азербайджан, Беларус, Бразилия, Молдова, Никарагуа, Перу, Румъния, Турция, Узбекистан, Украйна, Филипините, Южна Африка, Еквадор (Интересно, България не влиза в списъка на “Блумбърг”. Може би защото ромското население открито продава децата си в Европа, без българското правителство да прави нещо по въпроса, и няма нужда от специално разследване).  Украински деца, и масови демонстрации се проведоха в близост до израелското посолство в Киев под мотото: “Украйна не е ивицата Газа \ не можете да ни уловите.” През 2015 г. ръководителят на еврейската общност в Харков, Едуард Ходос каза, че основният резултат от „революцията на достойнството“ (може би е имал предвид украинския преврат на ЦРУ (Виж тук) е, че „ 306 депутати от Върховната Рада имат право на израелско гражданство. Такива са президентът, премиерът и говорителят.” На този фон изземването на органи от “неми” граждани на бившата Украйна рязко се увеличи. 3 декември 2009 г. в Киев, имаше силно обвинение в отвличане на украински деца. Един украински философ и писател Вячеслав Гудин на събрание на Академията обвини Израел, че за две години повече от 25 хиляди украински деца са били жертви на „лов за органи“. В подкрепа на думите си Гуден разказа историята на украински гражданин, който отишъл в Израел в търсене на 15 украински деца, осиновени от местни семейства. Според източника не е било възможно да се намерят децата, а следи от разследването го довеждат до израелските болници. А там децата сякаш се изпаряват. Те са никъде, последните документални доказателства за украински деца са изгубени в … болници. Вячеслав Гудин каза, че този вид информация трябва да бъде достъпна за всички украинци, за да научат истината. Онова, което се е случило с децата, което трябваше да разберат ИТ и разследването. Разследването обаче, не бе проведено от официалните органи, а съобщението на израелските уеб сайтове бе заличено.

УКРАЙНА, 2007. През 2007 г. в Украйна избухна скандал, виновен за който е израелският гражданин Майкъл Зис, обвинен в „черна” трансплантология. Зис е задържан на 13 октомври 2007 г. в Донецк по искане на правоприлагащите органи, които го обвиняват в набирането на донори за трансплантация на човешки органи. Въпреки това, този еврейски “бизнесмен” бе отведен в Израел след намесата на Юлия Тимошенко и след като пристигна в Тел Авив, Зис беше освободен. Трябва да се отбележи, че еврейската „черна трансплантология“ със съучастници, вече „напълни ръцете си“ със сърбите и палестинците.

1998-2008, СЪРБИЯ, КОСОВО. Вече няколко десетилетия “широко известните в тесни кръгове” и затворени за публичния пазар на трансплантации активно работят в Израел, където “износеното тяло” може да бъде променено за добра награда и без никакви проблеми. Този пазар е особено активен през 1998-99. Иззетите органи са били изпратени от сърбите, в които лично замесен е “лидерът на демократичната партия на Косово” Хашим Тачи, заради жестокостта си получил прякора “змия” и след това той става и “премиер”.

Тела използвани за органи на сомалийски жители и деца

Войната в Сирия продължава вече близо 8 години. Д-р Хюсеин Нофал, доктор в Университета в Дамаск, който ръководи департамента по съдебна медицина, изчислява, че по време на сирийския конфликт са задържани най-малко 18 000 сирийци (Виж тукОт началото на войната в Сирия през 2012 г. 6,5 милиона души са били принудени да се преместят в Сирия; други 4,8 милиона сирийци стават бежанци , принудени да бягат в съседни страни, като Турция или Ливан; 10% от бежанците са мигрирали в Европа. С около 386 000 мъртви, получаваме 11,7 милиона сирийци, които са загубили домовете си или живеят в този конфликт. Това представлява повече от половината от предвоенното население на Сирия от 22 милиона души (Виж тук).

В основата на тази ужасна човешка трагедия се крие очевидно агресивната външна политика на Съединените щати и Израел за създаване на хаос и разрушения в Близкия изток и Северна Африка чрез тайната подкрепа на ислямистки терористи (Виж тук). На които е възложена задачата да провеждат, в интерес на Съединените щати и Израел, военни операции с цел свалянето на правителствата на страните от Близкия изток, като правителството на Асад. Управляващият елит зад проекта “Велик Израел” (Виж тук) използва американската империя да започне незаконни войни и да създаде най-голямата миграционна криза от Втората световна война, за да дестабилизират умишлено и методично световния ред, който създава катастрофални условия за хората и допринася за формирането на единно световно правителство  (Виж тук).

Запознати с болката на човешката драма е, че хиляди сирийци, които не са в състояние да намерят работа, и които са принудени да живеят в нечовешки условия в бежански лагери (Виж тук) намиращи се в съседни страни, правят отчаяно решение да продадат вътрешните си органи, за да подкрепят семействата си. Паразитните престъпни групи и международните мрежи за поробване успешно извършват хищнически и печеливши операции, за да експлоатират все по-голям брой бежанци, като създават сложни мрежи за трафик на човешки органи в страни като Турция, Ливан, Йордания, Ирак и Египет.

По ирония и в същото време не случайно две съседни и най-влиятелни страни в региона са пряко отговорни за създаването на ислямистки терористи и разпалването на войни в Близкия изток и Северна Африка: Израел (Виж в Ню Йорк Таймс) и Саудитска Арабия отказват да приемат дори един бежанец (Виж тук), бягайки от самите войни, които възпламеняват и продължават да подкрепят. Освен Израел и Саудитска Арабия, третият член, оглавяван от американската империя, е оста на злото в този регион. Като регионален съюзник на Съединените щати и член на НАТО от дълго време, Турция получи от фалиралите 6,6 милиарда щатски долара (Виж тук), за да „управлява и поддържа контрола“ над миграционната криза, за да се обърне на 180 градуса и да предизвика още повече вълни от бежанци, търсещи Европа. И Турция и Израел играят решаваща роля за нарастващата епидемия от трафик на човешки органи. Но повече за това по-късно.

Добре известно е, че както и народа на Сирия, палестинците, които живеят в Израел, също продават бъбреците си и други органи, за да изхранват недохранените си деца. Виждате ли модела? Просто създайте изключителни икономически трудности за родителите, накарайте ги отчаяно да търсят средства за препитание и ги поставете в невъзможна позиция и те ще започнат да продават части от телата си, за да нахранят децата си. Според д-р Нафал в Турция донорите могат да получат до 10 000 долара на бъбрек (Виж тук) , докато в разкъсан от войната Ирак цената на бъбреците е не повече от 1000 долара, а в Сирия и Ливан средната цена на бъбреците е 3 000 долара. За западните икономики цената на човешките органи на черния пазар е достатъчно голяма, като започнем с по-евтини части като ръка, започващи от $ 385 , през роговица от око $ 1500, до най-скъпите биологични части, които включват сърцето и костния мозък, съответно от 119 000 и 260 000 долара.

Още през 2009, съобщи (Виж тук в theguardian ) най-големият шведски всекидневник “Aftonbladet “, Израел е систематично ангажиран в търговията с палестински органи, редовно убити от кръвожадното управление на апартейда. След като обвини Израел, който вече отрече участието си в антисемитизма, шведският вестник, който не се отказва от първоначалното си публикуване, го допълва с други доказателства, като публикува интервю от 2000 г. с ръководителя на израелския институт по криминалистика Абу Кабир, д-р Йехуда Хис. (Д-р Йехуда Хис), който заяви, че през 90-те години на 20-ти век институтът събира кожа, роговица, сърдечни клапи и кости на мъртви израелски войници и цивилни, както и чуждестранни работници и палестинци, без разрешението на техните семейства. В крайна сметка израелските сили за отбрана признават тази незаконна практика, като настояват обаче, че събирането на органи е било спряно през 1999 г. и че отсега нататък се изисква официалното разрешение на семейството преди всяка колекция от органи, да бъде предназначена за трансплантация.
Междувременно много палестински семейства подават официални жалби през всичките тези години, тъй като роднините на роднините им липсват. Про-израелско списание “Forward” потвърди, че Израел рутинно краде палестинските органи за прехвърляне към нуждаещи се израелски граждани. На всичко отгоре дори про-израелската “Ню Йорк Таймс” нарече режима в Тел Авив отговорен за неговата “непропорционална роля” в трафика на човешки органи от 2000 г. насам. Признанията са просто смайващи и още по замайващо е, че никой не прави нищо. Изглежда тази “демократична” система, работи във всички проамерикански политики. Включително и в България. Правителството се тресе от кражби за милиони, даже и милиарди със случая “КТБ”, корупция и злоупотреба с власт, а в затвора няма никой. А мислите ли, че в България няма данни за подобен трафик на органи? Или трябва да кажем, че липсва сериозна разследваща журналистика. Или не, че липсва, а журналистите в България се страхуват, че ще останат без работа. Защото във всички източно европейски държави, съществува този проблем и е много чудно, защо в нашите медии не се разглежда тази тема.

Професорът от Калифорнийския университет в Бъркли, антрополог, активист и ръководител на надзорната група на Орган Гледа Нанси Шепер-Хюс (Виж тук) публикува интервю с д-р Хис през 2000 г., в което той открива зловещата програма на Израел за събиране и трафик на човешки органи:

Израел е на върха. Неговите пипала се простират по света … [израелски търговци на органи] са създали и продължават да използват пирамидална система, която ме ужасява … техните търговци са навсякъде, банковите им сметки са навсякъде; те имат подбор на персонал, преводачи, туристически агенти, които организират визи.

Хюс изрично описва събирането на органи като “плаща на бедните и гладните за бавния анализ на техните тела”. През 2001 г. Би Би Си съобщи, че на глава от населението Израел е най-големият световен получател на органи за трансплантация, с най-малък брой донори в страната. Този проблем допълнително се усложнява от факта, че правителството на Израел, включително министърът на отбраната, исторически насърчава тази практика, обявявайки изваждането и търговията на органи от закона едва през 2008 г. В продължение на много години израелската система за здравеопазване субсидира органи (Виж тук) до 80 000 щ.д., ако операцията е извършена в Израел, а не в чужбина. Застрахователите обикновено покриват остатъчни разходи. Хюз описва водещата роля на Израел в международен престъпен синдикат, “организиран от местна бизнес корпорация съвместно с водещ хирург по трансплантация, който работи в медицински център близо до Тел Авив.” Допълнителни контакти включват трансплантационни хирурзи от Турция, Русия, Молдова, Естония, Грузия, Румъния, Бразилия и Ню Йорк. 

На тази снимка, направена на 22 март 2007 г., Василе Диминети показва снимка на 24-годишния си син, който починал година след продажбата на бъбрека си. Семейството живее в бедното молдовско село Мингир, където се смята, че около 40 от неговите 7 000 жители са продали бъбрек. Снимка на АФП / Даниел Михайлеску /

Предвид факта, че израелският външен министър Авигдор Либерман ( Авигдор Либерман) е родом от най-бедната европейска страна – Молдова – не е случайно, че, както каза Шепер-Хюз, “стотици израелци са създали цяла производствена линия, която започна в селата на Молдова, чиито жители живеят днес с един бъбрек.” Въпреки че търговията с органи е грубо нарушение на международното право, израелските престъпни мрежи продължават да извършват кървавия си бизнес в най-бедните страни в света.

Това е престъпление, което е оправдано в по-голямата си част от заможни държави като Израел и САЩ, в които богатите могат да си позволят “допълнителни такси” за преместване на множеството приоритети за трансплантации на черния дроб, бъбреците и роговицата. Процъфтяващите държави се хранят хищно за сметка на по-бедните държави и поради корупцията във висшите ешелони на властта виновните никога не са изправени пред правосъдието. За съжаление в България днес е същото нали?

Търговците на престъпления често оставят бедните донори без обещаните пари. Това напомня за бракониери, които убиват застрашени животни, като африкански хипопотами и слонове, за своите бивни (Виж тук) или издълбаване на перки от акула, оставяйки животните да кървят до смърт. За трафикантите на органи човешките органи са просто друга ценна стока, чиято стойност далеч надвишава цената на човешкия живот. 

Според закона от 1984 г. търговията с човешки органи е обявена за незаконна в Америка. Въпреки това, първото нарушение в Съединените щати настъпи през юли 2009 г., когато израелски гражданин, пребиваващ в Ню Йорк, който платил на донори по 10 000 долара на бъбрек, е бил задържан, докато се е опитвал да ги продаде за $ 120 000 на всеки трима американци, които се нуждаят от трансплантация на бъбрек. Заглавието в “dailymail.co.uk” гласи “Израелският гражданин, който направи милиони от търговията с органи на черния пазар и се обяви за “Робин Худ на бъбреците”, е освободен от американския затвор“. (Виж тук) Нагло нали? Въпреки че е направил милиони от търговията с бъбреци, той не е депортиран от страната, тъй като престъплението му не е било признато за “неморално” и след кратки 2,5 години зад решетките, той е освободен през декември 2014 г. Осъденият израелски бизнесмен носел с него оръжие и когато усещал, че потенциалният донор усещал че има нещо гнило и се дърпал, насочвал пистолет към главата му. В съда той твърдял, че е насочвал показалеца си към главата на донора, като се преструвал, че дърпа спусъка. И бил оправдан. Неговото изнудване стана най-големият случай на корупция в историята на щата Ню Джърси, когато в резултат на разследването беше разкрита схема за изпиране на пари в размер на няколко милиона долара. Бивш член на парламента, който по онова време е бил омбудсман на щата Ню Джърси, подаде оставка във връзка с този инцидент. Агентът на ФБР, който контролира случая, заключи:

Проблемът с корупцията в Ню Джърси е един от най-сериозните и може би дори най-сериозните в страната. Корупцията е рак, който унищожава основните ценности на нашата държава и нашата велика нация.

Но това сме го чували и преди от ФБР. Като се имат предвид широко разпространените израелски престъпни синдикати, които продължават да събират и търгуват с човешки органи и до днес, изглежда, че прекомерното отпускане на американската съдебна система в този случай граничи със съучастие в освобождаването от международна наказателна отговорност и без съмнение се възприема от кликата на престъпниците, отговорни за глобалния капан за трафик на човешки органи, както и търговията с роби, като зелена улица за продължаване на кървавия бизнес. Корупцията във висшите ешелони на международната правителствена клика на престъпниците подкрепя тази грозна престъпна епидемия, тъй като тя й позволява да остане свободна от всякаква отговорност, която е много подобна на безсрамно печелене на нелегални войни или международен трафик на наркотици (Виж тук -Пълнители на войната: Афганистанската търговия за милиарди долари. Скритата програма на Вашингтон: Възстановяване на търговията с наркотици), процъфтяващ благодарение на правителството на САЩ и влиятелните централни банки на други страни (Виж тук), изпирайки приходите от продажбата на мръсни пари от Федералния резерв. Тези груби престъпления не са нищо повече от симптом за разпадане и разбиване на американската империя, приближавайки се до окончателния и срив.

Миналия декември Интерпол в истанбулското летище арестува друг израелски трафикант на човешки органи . След 40 дни, прекарани в ареста в Турция, той е бил екстрадиран в Израел, където срещу него е образувано наказателно дело.Този контрабандист на хора организира схема за заблуда на сирийските бежанци в Турция и координира незаконните операции по събиране на органи с местни хирурзи в малки частни клиники. 

Сирийски деца с иззети органи

 

Той вече е обвинен в незаконни операции на бедни донори в Косово, Азербайджан и Шри Ланка (Виж тук) от 2008 до 2014 г. Той също поставя реклами в руски вестници в търсене на потенциални донори. По правило не се предоставя нито необходимата информация, нито следоперативният медицински преглед на жертвите на събиране на органи. Много от тях са имали усложнения. Например едно момче остава парализирано след отстраняването на бъбрека.

Действайки в унисон с международното криминално робство, оста на злото на САЩ-НАТО-ЕС-Израел-Турция-Саудитска Арабия продължава открито да финансира, обучава, доставя и поддържа глобалния тероризъм в лицето на ислямската държава на ваххабитската такристика (IG / IGIG / DAESH / Jabhat an -Nusra / Al-Qaida). (Вече има и документ, който доказва, че ISIS е създаена от САЩ / Виж тук). И тъй като Русия, която подкрепя сирийската армия, буквално взриви основния източник на доходи за IG терористите – откраднати в Ирак и Сирия, донесени в Турция и Израел, дейността по събиране и трафик на човешки органи нараства от ден на ден. Преди няколко седмици испанският вестник ¨El Mundo¨ пише, че IG терористи са изрязали вътрешни органи на затворени сирийски и иракски войници, цивилни и бежанци, които по-късно се използват за трансплантация в телата на ранени джихадисти или се продават в чужбина. (Виж тукОсвен това тези мръсници изпомпват големи количества кръв от затворниците от Мосул. Работниците в една от болниците в Мосул твърдят, че лично са видели поне 183 трупа с липсващи части от телата им. ISIL организира медицинска група, ръководена от лекар от Германия, която се занимава с транспортиране на човешки органи до сирийската и иракско-кюрдската граница на военните операции за прехвърляне на телата на ранени терористи или продажба на черния пазар. Миналата година иракският посланик в ООН направи подобни обвинения, заявявайки, че терористи са екзекутирали дузина лекари за отказа да участват в събирането на органи. Това по-късно е потвърдено, когато в околностите на Мосул са открити плитки масови гробове на осакатени тела с липсващи бъбреци.

През ноември миналата година палестинският посланик в ООН отново обвини израелския режим в събирането на телата на палестинците (Виж тук), убити в сблъсъци с израелските окупационни сили. Освен това още през октомври 2012 г.подкрепената от САЩ свободна сирийска армия (Виж тук) се занимава със същата ужасна практика на отвличане / убиване на сирийски граждани, за да събере техните органи.

След това докладът на Съвета на Европа, публикуван през януари 2011 г., още веднъж потвърди, че съюзникът между САЩ и НАТО, Армията за освобождение на Косово (АОК), водена от сегашния президент на Косово, е ангажиран от 90-те години на миналия век до първото десетилетие на нашия век, в стила на мафията, контрабанда на оръжие, наркотици и вътрешни органи на мъртви сърби към Европа. Не забравяйте, че Съединените щати и ЦРУ през същия период (90-те години) финансират и използват терористи от Ал Кайда (Виж тук), като съучастници на АОК за разделяне на Югославия на няколко фрагментирани, подчинени на американските щати зони. Вместо да бъде съден и осъден за военни престъпления преди два месеца, Хашим Тачи, който продължаваше да спори пред Международния наказателен съд в Хага, че няма какво да крие, беше избран (Виж тук) от косовския парламент за поста на президент на републиката.

Връщайки се към турско-израелското участие в оградата и трафика на човешки органи, трябва да се отбележи, че най-известните гангстери, участвали в тези отвратителни престъпления, вероятно са били висококвалифицираният турски хирург Юсуф Сонмез и израелския медиатор Моше Харел, който има етнически връзки с турците и е участвал в избора на донорски органи за своите клиенти и електронни преводи за много милиони долари. И двамата престъпници са участвали активно в широкомащабна контрабанда. Ролята на Юсуф Сонмез е била да проведе хиляди операции за парите на бедните донори от Молдова, Турция, Косово и Русия, както и проспериращи клиенти-получатели на органи от Израел, САЩ, Канада и Германия. И двамата бяха обвинени в Косово, Израел, Турция, както и от Интерпол. След като в продължение на почти едно десетилетие бяха включени в международния списък за издирване, многократно бяха задържани и освободени отново в Израел и Истанбул, те успяха да избегнат наказателното преследване и да останат свободни.

Разгневени продавачи на органи показват белези, причинени от операции за отстраняване на бъбреците в Лахор, Пакистан Снимка: AP

Турското правителство на Ердоган и израелското правителство на Нетаняху са известни с нежеланието си да засилят законодателното регулиране на събирането и трафика на човешки органи. Смята се, че и двете страни, с благословията на империята, са прикрили този криминален дует, позволявайки на двамата престъпници да останат свободни. Юсуф Сонмез – както в своя блог, така и на среща с журналист от Ню Йорк Таймс през 2011 г. – дори се похвали, че е извършил над 2400 операции по трансплантация на органи (Виж тук) и получи благодарствено писмо от израелския министър на здравеопазването за работата си по спасяването на човешки живот. И този път, вместо да бъде в затвора (където му е мястото), тази престъпно приказно богата двойка продължава да лети по света в частните си самолети и да живее в скъпи имения, като психопатични престъпници, чиито влиятелни приятели буквално ги отхвърлят като масови убийци.

И Сонмез, и Харел натрупаха богатство от сирийските бежанци, като изрязаха бъбреците, черния дроб, сърцата, белите дробове и роговиците, извършвайки кланета в Турция. Подобно на Турция, Израел пък купува евтино на черния пазар от терористите и така се получава един затворен кръг. По същия начин те печелят от незаконно отделяне на органи на сирийски граждани, които се лекуват в Турция (Виж тук), След операцията млади сирийци с изрязани жизнени органи просто се оставят да кървят до последния дъх. Турски лекари потвърдиха, че от 62 000 ранени цивилни граждани на Сирия и войници, които се лекуват в турски болници, повече от 15 500 са били подложени на операции по събиране на вътрешни органи и са изпратени обратно в Сирия за погребение. Масовите убийци Сонмез и Харел напускат следите си от кръв в многомилиардната индустрия на търговията с човешки органи в Косово, Турция и Тел Авив.

Всяка голяма война през последните две десетилетия (от Ирак, Афганистан, Сирия и Либия до Украйна) бе белязана от появата на кръвожадни, паразитни садисти, жадни за печалба. Тони Карталучи пише статии за New Eastern Outlook, говори за лицемерие, с което ръководената от САЩ ос на злото крещи “нарушения на правата на човека” всеки път, когато някой (като Русия) се опитва да спре опасни терористи, финансирани от САЩ. Въпреки това, когато нацистите в Киев буквално изтръгват сърцата, белите дробове и бъбреците от жителите на Донбас, оста на злото няма никакъв протест. От западни медии напълно пренебрегват или опровергават разкази на очевидци за безпрепятственото убийство на цивилни в Донбас от масови убийства, които са свързани с трафика на вътрешни органи. Служителите на международното летище в Бориспол многократно наблюдават малки чартърни самолети с хладилници за съхранение на органи за трансплантация. Бъбрек, купен за 10 000 долара, бързо се продава за 150 000 долара. Следи от същите алчни трафиканти на органи от Израел. В световен мащаб, тази демонична практика е набрала огромна сила. Печелят се милиарди. Дори бизнеса с трафик на органи е два пъти по-печеливш от трафика с наркотици днес. И ще става все по-лошо, защото това престъпление днес е защитено от върховната власт. Ето защо в медиите няма да чуете за това, което казахме тук. В света на богатите, се раждат “кекави” деца, на които са нужни органи, за да оцелеят.  Възрастните богаташи, се страхуват от смъртта и сменят органи, изтръгнати от млади тела. Не се чудете, когато чуете, че милиардери са доживели до над 90 годишна възраст (Виж тук). А те са само върха на пирамидата.

Дейвид Рокфелер беше казал: “Парите са в децата”. После обяснил, че децата са двигателя, чрез който трябва да се измъкват парите от родителите. Ето защо в рекламите ще виждаме все повече деца. Извратен ум, нали! Извратени БТВ и НоваТВ, за пари!

В света всеки ден изчезват над 6000 деца. По улиците на всеки град дебнат трафиканти. Бих казал на всяка майка, баща или роднина с малки деца, да не отделят за миг вниманието си от тях, когато са извън домът си, дори извън държавата, на почивка, екскурзия или работа. Хищници дебнат навсякъде в това число влиза и черният пазар за педофилия. Вижте следващото видео, което е твърде показателно за това. Заснети с камери за сигурност, отвличания на деца.

/За български превод, използвайте менюто долу в дясно на плеъра/

Варварските престъпления на многомилиардната криминална дейност, одобрена и защитена от протектората на Израел, Турция и Съединените щати, е още едно престъпление срещу човечеството, което се извършва ежедневно от кръвожадно робство. Въпреки престъпленията в сферата на международната търговия с роби и трафика на човешки органи, с безнаказаност, извършена от гладни психопати и печалби, неморалното оправдание на зверствата на тези хищници, които лишават живота на бедните хора, така че малката шепа на богатите да продължи да живее, достойна за морално осъждане. Тези престъпници трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност и техните жертви трябва да бъдат защитени от закона за техните престъпления.

Трудно ми беше да напиша тази статия. Сигурен съм, че и на Вас е било трудно психически, само за да я прочетете. Някои могат да ме обвинят във всяване на страх. Може би са прави! Може и да са от онези, които се страхуват. Страхуват се от истината. Защото просто са зли. Светът в който живеем днес, става все по зъл. Алкохола и неговото значение. Именно поради факта, че мълчим за тези важни неща, които като октопод бавно приплъзват пипалата си в структурата на човешкото съзнание. Може би тук е отново мястото да цитирам ирландския политик, английски държавник и философ Едмънд Бърк, “За да победи злото е необходимо само едно – добрите хора да не правят нищо!”. Вие преценете, дали е нужно да споделите тази информация.

Статията подготви и написа за Вас: Петър Симеонов


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Коронавирусът дело ли е на световното правителство?

Понякога се случват ужасни неща без човешки злоупотреби  и романът на коронавирус Ухан всъщност може …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.