Real Time Web Analytics
Начало / НЛО / В Кувейт са заснети два НЛО, от различни хора и различни позиции.

В Кувейт са заснети два НЛО, от различни хора и различни позиции.

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Пет различни видео клипа, представят един и същ инцидент с НЛО над един и същ град, заловен от различни позиции. Събитието се е случило на 19 февруари 2017 или преди два дни. Това, което прави този случай интересен е фактът, че той е заснет от трима човека в Кувейт. Клиповете показват едно бяло светещо кълбо и друг НЛО в по-ниска надморска височина. Всъщност не се случва всеки ден, много хора да заснемат едно и също появяване на НЛО. Което пък от своя страна говори, че тук в никакъв случай не става въпрос за масова халюцинация, монтаж и т.н. Просто всички скептични предположения ще бъдат смешни, преди да бъдат изречени. Още повече, че видеозаписите са направени през деня, което е допълнителен плюс към реалността на събитието. Много пъти съм казвал, че нощните видео записи на НЛО са доста ненадеждни, поради факта, че виждаме само светлина, която пък може да е и от лесно обясними земни обекти. При записите през деня се вижда източника на светлината и това прави явлението по значимо за изследователите.

Някои НЛО експерти са открили още видео доказателства, за това наблюдение. Те казват, че броят на хората станали свидетели е поразителен, над хиляда човека, които са преки очевидци на едно и също нещо и съвсем скоро можем да очакваме повече клипове, показващи това специално наблюдение, през следващите няколко седмици. Местни хора твърдят, че извънземните обичат да посещават Кувейт, защото това е древен народ с древни традиции, които са все още в сила и до днес. Тук ще поставя и петте клипа. Разсейте се от злобата през деня и вие. С усмивка: Пешо Симеонов


Следващия видеоклип е обзор на инцидента в Кувейт и още един над Иран на 20.02.2017 год. от you tube канала на “secureteam10”

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

НЛО ВЪВ ВИДЕО /част 2/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.