Начало / Артефакти / ГИГАНТСКА РЪКА НА “ИЗВЪНЗЕМЕН” Е ОТКРИТА В ПЕРУАНСКА ПУСТИНЯ

ГИГАНТСКА РЪКА НА “ИЗВЪНЗЕМЕН” Е ОТКРИТА В ПЕРУАНСКА ПУСТИНЯ

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Открити са органични останки от три големи пръста, които могат да принадлежат на гигантски хуманоид или извънземно същество, погребани дълбоко в недрата под пустинята на Перу. Въпреки, че за сериозни научни институции, все още предстои да разгледат откритието, находката е вече официално обявена в публичното пространство. Екипът, който разкри така нареченият вече гигантски извънземен нокът се притеснява, да не се потули и този случай. Преди повече от 4 години беше открит гроб със скелети на близо 3 метрови хуманоиди, чиито черепи бяха очевидно удължени в задната част. Това откритие беше заметено под килима.

Този път членовете на екипа казват, че откритието им е направено в района на Куско, Перу. Екипът допълнително твърди, че са открили удължен “човешки” череп близо до ръката с три огромни и удължени пръста. Точното местоположение все още не е разкрито, по разбираеми причини, но откривателите намекнаха, че тази невероятна находка е открита в система от подземни пещери. Ако някои от Вас, които са гледали трета серия на документалният ми филм “Сериозно за НЛО“, ще си спомнят, че в началото ставаше въпрос за “Пещерите де лос Тайос” и подземните коридори от тунели на Южна Америка.

Браян Фостър
Браян Фостър

Откритието е споделено с изследователя Браян Фостър (Brien Forester). Той твърди, че екип от умишлено неназовани за сега експерти е разгледал пръстите, като направили първата научна констатация, че ръката има твърде много кости, за да бъде от човек. Екипът от експерти също така заявил, че ръката се проверява, дали е истински биологичен обект, чрез серия от рентгенови снимки от ново поколение. “Нокътят” е насрочен също за по-нататъшно изследване в престижни лаборатории на САЩ. Екипът разкри още, че радиовъглеродни и ДНК-тестове ще изведат откритието към истинския произход, което за сега и за съжаление е твърде песимистично за да преобърне историята на човечеството.

(Видео файла е актуализиран и е преведен на български по слух. Ако има грешки, извинявайте предварително!)

Публикацията подготви за Вас: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Най-неразрушимото животно на Земята: тардиграда

Дори най-катастрофалните астрофизични явления не биха могли да изкоренят енергичната тардиграда, според учените. Бавноходки , известни …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

You cannot copy content of this page