Начало / НЛО / Двойник на “Хилядолетния сокол” е заснет в небето над Ню Йорк

Двойник на “Хилядолетния сокол” е заснет в небето над Ню Йорк

Петър Симеонов
Петър Симеонов

Не се абстрахирайте от заглавието на публикацията. Така беше публикувана и аз разбира се я оставих, както са решили да я публикуват и свидетелите. За тези, които не знаят кой е “Хилядолетния сокол”, ще добавя, че това е космическия лайнер на Хан Соло от поредицата “Междузвездни войни”(Виж тук).

Тук обаче става въпрос за реален видеозапис на НЛО. Нормално е да се сравнява с нещо, което вече ни е познато. Просто психология. Въпреки, че лично на мен от това, което виждам, не ми прилича изобщо на споменатия космически кораб на Хан Соло. Но както и да е. Аз ще отразя информацията, такава, каквато е.

Мистериозен летящ обект е бил забелязан в небето над Ню Йорк, като свидетелите смело заявиха, че определено и без съмнение е Н.Л.О. Това всъщност са един мъж и приятелката му, които са направили и самия видеозапис на странния апарат в небето, който са забелязали съвсем случайно пред камерата. Клипът показва предполагаем летящ обект, който има прилики с “Millennium Falcon” от поредицата “Star Wars”.

Falcon

Въз основа на описанието от кадрите, двойката се прибирала между 9 и 10 вечерта, когато забелязали ярък светещ обект от лявата им страна. Те го описват като апарат с пълна осветена повърхност. Не се виждали мигащи светлини в интервал, както са задължени да имат всеки земен летящ апарат. Те обясняват още, че цялата повърхност по него е била осветена, като че ли е нажежена. От видеото става ясно, че записа е направен на 4 август, но едва наскоро е споделен в мрежата от Mutual UFO Network.

Мъжът, който във видеото прави записа, пита приятелката си , какъв обект може да е това. Момичето, известено от кадрите само с името Анет отговоря, че не е сигурна, но е уверена, че не може да е самолет, защото те не летят толкова ниско. Двамата описват още обекта като прозрачен и са сигурни, че това НЛО ги е наблюдавало. Свидетеля казва още, че формата и големия размер на обекта не може да бъде на какъвто и да е самолет. Анет се съгласява напълно с приятеля си. Вижте този интересен видеозапис и Вие.

За Вас подготви публикацията: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Над 60 процента от американците искат правителството да направи публично достояние информацията, свързана с НЛО

Тъй като през тази година правителството на Обединеното кралство е готово да предостави още една …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.