Real Time Web Analytics
Начало / ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ / ДЕН ПРЕДИ РАЗКРИВАНЕТО /2010/

ДЕН ПРЕДИ РАЗКРИВАНЕТО /2010/

През следващите 10 години, нашата цивилизация е вероятно да се сблъска с най-голямата промяна на съвременната социална и научна парадигма, а чрез този филм авторите ще ни докоснат с прозрения от първа ръка към това развитие.

Много отлични интервюта с редица световни авторитети по темата.

Извънземната катастрофа в Розуел е пряко свързана с ранните ядрени усилия на САЩ, които вероятно са били „проучени“ от засегнатите чужденци. Най-обезпокоителни са похватите, които правителствата на САЩ и Великобритания използват, за да накарат преките свидетели да мълчат. Чрез наркотици и химикали са дезориентирали и „изчиствали“ спомените им за да изкривяват знанията им по извънземните въпроси. Бразилските и руските доклади предполагат извънземна активност в “съдържащите” ефекти от ранните ядрени експлозии. Мексико е толкова фокусирана върху сериозността на проблема, че двучасово шоу покрива най-гледаното време по телевизията, за да покрива НЛО темата, веднъж седмично. А в Норвегия съществува единственият за сега научен щат от специалисти за наблюдение на НЛО в станцията Hessdalen. Доказателства за извънземна загриженост към комбинацията Homo Sapiens, ядрено оръжие и природа. Специфично обсъждане на извънземни интервенции за причиняване на офанзивна ракетна неизправност, както и на “затваряне” на ракети под предупреждение. Връзката на медиите с разузнаването и негативният начин с който се осмиват фактите свързани с НЛО. Смята се, че съществуват над 60 различни чужди „видове“, които играят много различни роли в много различни типове човешки групи и дейности. Истината ще излезе. Това е историята на Милениума. Тя ще промени почти всяка парадигма във всяка наука и още по-важно, в нашите космически и социални парадигми.  Един филм който трябва да се гледа не само от обективните и сериозни изследователи на феномена НЛО, но и от всеки човек, който смята себе си за научно грамотен.

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.