Начало / Без категория / ДОСИЕТАТА “РЕНДЪЛШЪМ” /БГ превод/

ДОСИЕТАТА “РЕНДЪЛШЪМ” /БГ превод/

“Досиетата Рендълшъм” е епизод от сезон трети (2013) на документалната поредица “Паранормални свидетели”, която пресъздава историите на хора, които са преживели паранормални преживявания, които не отговарят на обясненията на конвенционалната наука. Близките срещи с НЛО не идват с по-достоверни свидетели от това – няколко висши американски офицери, включително подполковник, виждат извънземни обекти в близост до ядрена база в Съфолк, Англия.

Превода е на Иван Иванов, който е основател на българската версия на движението за разсекретяване на файлове и информация свързана с документирани срещи на ВВС на САЩ  с извънземен интелигентен разум – “UFO Disclosure” с основател Стивън Грийър. Иван живее и работи в САЩ. Направил е десетки интервюта, с авторитети от средите на световната уфология. Работи в свободното си време усърдно за разпространение на факти и доказателства свързани с търсене и присъствие на интелигентен извънземен разум. Основател е на фейсбук страницата “UFO Disclosure Bulgaria” (Виж тук). Също така поддържа видео канал в YouTube (Виж тук). Пожелаваме Ви приятно гледане.

 

 

Споделяйте тази информация. Ако в основните национални електронни медии днес е пълно с фалшиви новини, глупава прозападна пропаганда, незаконно подстрекателство към кредити и хазарт, излишни материални облаги, енергийна зависимост при наличието на свободна енергия, финансово робство и геополитика, бъдете вие медията и разпространявайте. А ако имате желание да се присъедините към нас, можете да го направите като се абонирате за сайта със символичната сума от 3 евро. Така ще имате достъп и до невидимата част от сайта. С паричния фонд събиран всеки месец, ще се работи усърдно за превод и представяне на проверена, истинска и реална информация по темите свързани с НЛО. За да бъдем независими се изисква самофинансиране, което може да се случи единствено чрез вас и хората, които ценят нашия труд. Благодарим Ви предварително.

СЪДЪРЖАНИЕ ЗА АБОНАТИ

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА”

С български превод от Александър В. Тодоров

                  

    

Древните извънземни /12/
Древните извънземни /12/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
НЛО – Разкриване на истината /1 еп/
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
БОБ ЛАЗАР: ЗОНА 51 И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ /11 епизода/
ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ /11 епизода/
ИЗГУБЕНИ ЛЕГЕНДИ с Меган Фокс /4 епизода/
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА?
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО НА ЛУНАТА?

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Извънземни господари (2018)

Извънземни господари / Alien Overlords (2018) Резюме : НЛО, извънземни, мъже в черно, правителствени конспирации и тайни …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.