Начало / ВИДЕОТЕКА / Древните извънземни (еп.4, сезон 12)

Древните извънземни (еп.4, сезон 12)

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ АРХИТЕКТИ

Много от архитектурните чудеса на древния свят носят удивителни прилики една с друга, въпреки че са били построени от цивилизации, разделени на хиляди километри и за които се смята, че нямат контакт помежду си. Разделени с повече от 7500 мили, пирамидата в Гиза, Египет и Алеята на мъртвите в Теотиуакан, Мексико, съдържат пирамиди, които са подравнени със съзвездието на пояса на Орион. Един древен пирамиден храм в Камбоджа, известен като Басей Чамкронг, е почти идентичен с Храма на Ягуара в Гватемала. Много от тези структури, са построени с каменни плочи, тежащи над сто тона. Но как примитивните хора постигат такива изключителни подвизи? И защо виждаме подобни прилики? Могат ли тези места да са проектирани от чужди архитекти?

„Древните извънземни” проучва противоречива теория, според която извънземните посещават Земята от милиони години. От епохата на динозаврите, до древен Египет; от ранните пещерни рисунки, до неспирните масови сведения от очевидци в САЩ; всеки епизод в тази поредица придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, автентичните доклади и обоснованите теории съпътстващи този вековен дебат. Дали интелигентни същества от космоса са посещавали Земята преди хиляди години?

За български превод, използвайте менюто, долу в дясно на плеъра!
Специални благодарности към Красимир Петков за труда по превода и на този сезон!

ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 1
ЕПИЗОД 2
ЕПИЗОД 2
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 3
ЕПИЗОД 5
ЕПИЗОД 6
ЕПИЗОД 6
ЕПИЗОД 7
ЕПИЗОД 7
ЕПИЗОД 8
ЕПИЗОД 8
ЕПИЗОД 9
ЕПИЗОД 9
ЕПИЗОД 10
ЕПИЗОД 10
ЕПИЗОД 11
ЕПИЗОД 11
ЕПИЗОД 12
ЕПИЗОД 12
ЕПИЗОД 13
ЕПИЗОД 13
ЕПИЗОД 14
ЕПИЗОД 14
ЕПИЗОД 15
ЕПИЗОД 15
ЕПИЗОД 16
ЕПИЗОД 16

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ПРОЕКТ “СИНЯ КНИГА” /3E / 2С (БГ превод)

ЗОНА 51 Епизод 3 / Сезон 2 Хайнек и Куин разследват съобщение за войник, за …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.