Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / “ПАЦИЕНТ 17” – новият документален филм за извънземните импланти и Д-р Роджър Лиър

“ПАЦИЕНТ 17” – новият документален филм за извънземните импланти и Д-р Роджър Лиър

Предметът на отвличане от извънземни и свързания с тях феномен за извънземни импланти често се осмиват. Въпреки това режисьора на документални филми Джереми Корбъл смята, че извънземните импланти заслужават сериозен преглед. Много хора изпитват трудности да преглътнат твърденията, че чуждоземци са отвличали хора и са ги върнали без тяхно знание. В допълнение към тези твърденията влиза и факта, че в жертвите на отвличането са поставени и импланти. Първоначално Корбел смятал, че документирането на операция за премахване на чужд имплант е далеч от знанията или интересите му. Изглежда прекалено лудо, за да е възможно. Корбъл обаче реши да го направи. Един от главните герои в документалния филм е хирурга Роджър Лиър, който също е и специалист по извънземни имплантанти. Между другото, той вярваше, че идеята за премахване на предполагаеми извънземни импланти е абсурдна, но когато извадил първият си обект, видял нещо, което не бе виждал преди. От тогава започна да смята, че темата е очарователна и рискувайки авторитета си на преуспяващ хирург, премахна десетки подоби предмети от пациенти преди да си отиде от този свят през 2014 г. Корбъл каза, че Лиър е починал, докато е снимал документалния филм. Въпреки това, Джереми Корбел разкри, че не Лиър е бил този, който го е убедил, че феноменът “извънземен имплантант” може да е реален. Според Корбъл пациентът е променил мнението му. Именно на този пациент е кръстил най-новият си документален филм “Пациент 17”. Експертите, които са изследвали данните от извадения непознат обект от тялото му, са публикували резултатите от тестовете, като заключението им е, че този предмет не е със земен произход.  Джереми Корбъл е убеден, че това нещо е странно, но признава, че трябва да се направят още тестове и допълнителни изследвания.

Преди година, бях написал една статия за проучванията на Д-р Лиър. Поставям я тук отново, след трейлъра на този филм. Може би за да стане по-ясно за читателите, които не са запознати с този феномен и най-вече с дейността на покойния вече Д-р Роджър Лиър. Аз лично очаквам с нетърпение този филм. Надявам се много скоро, да го видим и тук на сайта ми. Усмивки от мен и пожелавам на всички мои читатели, чисто и синьо небе.

Пешо Симеонов

Тъй като Д-р Роджър Лиър вече не е сред живите и заслужава дълбок поклон за своята работа, ще започна с кратко пояснение за същността на дейността му и кратък анализ от това, което мога да кажа лично по темата за извънземните импланти. И така! Извънземните импланти са някои от физическите доказателства оставени от биологични същества, посещаващи Земята извън границите на Слънчевата система. Те се откриват предимно при лица, които твърдят, че са били отвлечени. Тези импланти са открити в голяма гама от разнообразни форми и размери. Тези физически микро обекти, са откривани съвсем случайно, дори и в пациенти, които не са подозирали изобщо, още повече, не са вярвали никога в съществуването на извънземни биологични единици. Ето защо те засягат пряко, много хора по целия свят.

implanti peshakoff

Какво са извънземни импланти? Като цяло, това са малки устройства, както механични, така и базирани на органична тъкан, които се инжектират или хирургично са засадени в човешката биологична структура. Има немалко случаи на отвличания, в които по-късно в живота на отвлечения например, е открито малко устройство в текстурата на кожата или в костите, дори и в мозъка. За какво точно се използват имплантите, все още е загадка за изследователите на НЛО, но има много теории за тяхното предназначение. Лекарите, които са отстранявали извънземни импланти, дават много интересни аспекти, включително с открито поле на електромагнитни вълни, съединения, открити преди това само в структурата на метеори паднали на Земята от космоса, механични материали, както и биологични материали.

alien-impanti-1От това, което е установено като основно заключение е, че те могат да бъдат на първо място използвани за проследяване. Извода идва от констатацията, че отвлечените, дори, когато се намират на хиляди километри от домовете си, биват откривани и това продължава във времето до края на живота им. Други теории предполагат, че извънземните импланти могат да бъдат използвани за събиране на информация от лицето, което участва несъзнателно разбира се, в пренос на биологична база данни обратно към извънземните, или пък дори като някакъв вид умствен контрол. Аз пък смятам, че може би всички тези предположения са събрани в едно и импланта включва дори функции, за които дори и не подозираме. От изследванията на тези обекти, след изваждането им, не става нищо по-ясно, защото в съставът им са открити непознати елементи, които не съществуват в менделеевата таблица.


Връзката на тези елементи с органична материя, също е непонятна за съвременната медицина. Въпросите, както винаги стават все повече и повече. Но за тези, които все още си мислят, че това са измишльотини или пък небивалици, трябва да стане съвсем ясно, че това е реален проблем, и това, че не знаем за него, не означава, че не съществува. Този вид извънземна намеса се изследва съвсем задълбочено от години във военни секретни лаборатории, както в САЩ, така и в Русия. Установено е, че повечето хора, които имат извънземни импланти не знаят за тяхното съществуване и дори не си спомнят, дали някога са влизали в контакт с НЛО или извънземни. В сериозните изследвания на психолози по тази тема, се говори за умишлено изтриване на паметта. Или някои извънземни видове, владеят толкова добре телепатията и менталният капацитет на човешкия мозък, че могат да накарат всеки отвлечен от тях , не само да не си спомня преживяването, но дори след това, да стане пълен скептик на тема : “Аз видях НЛО или Извънземни.” Това е реален процес, който можем да владеем и самите ние. Има доста добри хипнотизатори сред нас, които правят “чудеса” с човешкото поведение. Така, че това съвсем не е рожба на болно въображение. Само факта, че съществуват дългогодишни военни и секретни програми за разследвания на тема НЛО, би трябвало да бъде достатъчен. Хвърлени са огромни финансови средства от бюджета на големите икономики, за подобни систематични проучвания от екипи, назначени от много високо ниво. Доказателствата за това днес са в обилно количество. Вече доста държави разсекретиха една част от секретните си файлове за НЛО.
Всъщност, нека започваме по същество. Някои често срещани симптоми на отвличане с хирургично поставен имплант, можем да включим:

  • Необичаен белег или знак върху тялото, които не могат да бъдат обяснени
  • Дълги периоди на изгубено време
  • Проблясъци (Flashbacks) и/или кратки спомени за хирургическа маса, заобиколена от светлини или странни същества
  • Твърди парчета материя или вещества под кожата, които не би трябвало да бъдат там
  • Обратна връзка или бръмчене от високоговорители, когато сте в близост до подобни устройства
  • Неконтролируеми действия при силен шум или непоносимост към шумна среда
  • Болки в носните кухини сякаш нещо е там, което не можете да отстраните, а сте положили усилия за това
  • Главоболие, дължащо се на мозъчен имплант
  • Кървене от носа

Трябва да стане ясно, че извънземните импланти бавно се превръщат в забележима част за сериозно изследване от научната общност, като материално доказателство за реални отвличания от извънземни. Има хиляди случаи на отвличания, но с много малко материални доказателства. Всъщност за това какво се е случило точно и докъде стига преувеличаването от свидетелските показания досега оставаше само в сферата на косвените улики. Но с подобни по-силни физически доказателства, каквито са имплантите, случаите могат да бъдат по прецизно докоснати до истината за извънземните посетители и разбира се за техните намерения, които все още не са напълно ясни за голяма част от изследователите занимаващи се с този проблем на много сериозно ниво.

Д-р Роджър Лиър
Д-р Роджър Лиър

Д-р Роджър Лиър е един от тях. Той е един от водещите изследователи, когато става въпрос за извънземни импланти. Извършил най-малко 19 операции и е отстранил най-малко 16 реални извънземни импланта, чрез своя независима агенция в Калифорния. Тествал е много от тях за извънземни съединения, както и откритието му, че много от тях са биологични по своята същност. Той също е търсил второ становище от много други престижни лекари по света по отношение на намерените материали. Неговата най-голяма заслуга в реалния свят днес е примера, който подаде на младото и бъдещо поколение научни работници. А именно, отказването от престиж, титли и материални блага, в замяна на истината. Преди смъртта си Лиър води дълга битка с корумпираната част на световния научен елит. Той показа, че парите не са движещата сила и пътепоказател в съвременния научен популизъм. Преди да продължим, тук ще поставя видео материал, който качих в YouTube канала ми, преди няколко месеца, именно за Д-р Роджър Лиър и непоколебимият му устрем, малко преди кончината му, тази истина за извънземните импланти, да достигне до повече хора и най-вече до сенатори в Конгреса на САЩ, за да бъде отпусната финансова подкрепа за по-сериозни изследвания на по-високо и обществено ниво. Вижте този видео материал!

Днес, след внезапната смърт на д-р Роджър Лиър, делото му поема Стив Колбърн, той все още продължава да открива странни импланти в човешкото тяло, но опита му като учен все още не може да им даде убедителни отговори. Стив Колбърн е работил с д-р Роджър Лиър в екип. Те са останали и до днес най-добрите специалисти в намирането, извличане, и изучаване на чужди импланти в човешкото тяло. Веднага след като тези мистериозни обекти са извадени от тялото на пациента, се провеждат серия от тестове за идентифициране на неговите свойства и чрез тези тестове те разгадават някои от многобройните им тайни, с които са свързани, тези чужди предмети.

roger-leir-2Едно нещо, което е сигурно, че този, който имплантира тези обекти е извънредно интелигентно същество и знае толкова много за човешкото тяло, колкото науката днес не знае за него. Тези малки обекти се интегрират успешно в човешка тъкан, и се свързват с нея по биологичен начин, без чувство на известен дискомфорт или болка от приемателя и изненадващо трудно се откриват от учените, тъй като самите импланти се “дегизират” в човешката плът и стават на моменти невидими за съвременните технологии. Някои импланти остават скрити във вътрешността на тялото, дори десетилетия, дълго преди да се открият.
В момента Колбърн разследва странна “боя”, намерена по цялото тяло на отвлечени от извънземни, която остава в кожата за около месец. Според наблюдението му, багрилото е много трудно да се измие и може да се види само чрез специално осветление с UV-лъчи, както и , че самата “боя” е невидима за невъоръжено око. Колбърн подозира, че боята е някакъв маркер, за да помогне на “чужденците” да наблюдават своите експерименти с хора.
Преди всичко имплантите са метални и много от тези обекти се разглеждат като устройства за проследяване. Имплантантите притежават мрежа от нано тръби със специализиран въглерод, който се смята помощен за излъчване на радиосигнали.”…Тези сложни устройства дават на субектите възможност, да чуят и видят неща, които само те приемат в даден диапазон от реалността, за разлика от нормалния човек.”…изтъква доктор Лиър. Тези устройства “живеят” в симбиоза с клетките на човешкия организъм.

alien-implanti-3 peshakoff

Скорошен пациент на екипа на Д-р Колбърн, един възрастен човек на 50 год. разказал, че бил отвлечен от хуманоидни същества на 10 годишна възраст в къмпинг в гората. Той си спомня, че Те добавили нещо в лявата му китка. 40 години по-късно той все още е с този извънземен имплант, докато д-р Лиър и екипът му, не го извличат от него. Обектът е изключително нечуплив, дори диамантени режещи инструменти не могат да го пробият. Има много извадени импланти от тези проучвания, които Колбърн и д-р Лиър пазят в лабораторията си за бъдещи изследвания. Те заявяват, че такива случаи трябва да се вземат на сериозно от научната общност, както и че е световен въпрос за цялото човечество, да осъзнае факта, че ние не сме сами на този свят. Чуждите обекти, които Колбърн и д-р Лиър са премахнали от множество пациенти са достатъчно солидни доказателства, че сме обект на изследвания от посетители извън пределите на нашата планета. Поклон пред светлата памет на Д-р Роджър Лиър.

alien-impankt-4 peshakoffstudio


Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Жак Фреско в Шоуто на Лари Кинг (1974 г.)

В това забележително интервю отпреди почти 40 години промишленият дизайнер, социален инженер и мултидисциплинарист Жак …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.