Начало / ИЗВЪНЗЕМИЕ / ЕКИП НА ТВ CBS 6 ЗАСНЕ НЛО В НЕБЕТО НАД ЩАТА ВИРДЖИНИЯ

ЕКИП НА ТВ CBS 6 ЗАСНЕ НЛО В НЕБЕТО НАД ЩАТА ВИРДЖИНИЯ

Жителите на градчето McKinney в щата Вирджиния стават свидетели на странни светлини в нощното небе, на 28 срещу 29 май, 2016 г. Произхода им бил непонятен. Много от тях започнали да звънят на държавните институции в областта. Някои жители се обадили и на местните телевизионни екипи като твърдели, че това е може би апарат от друга планета. Ето защо, телевизия CBS 6 изпратила веднага екип към мястото на наблюдението, за да интервюира свидетелите и разследва автентичността на докладите за летящ над града НЛО. Когато пристигнали, за тяхна изненада, светлините били все още там. Те блестели с много ярка червена светлина. Освен това, не е имало звуци от двигател, или какъвто и да е допълнителен шум. Свидетелите въодушевени коментирали пред телевизионният екип на CBS 6, че те вярват, че това е извънземен космически кораб в небето над Вирджиния.

Докато предполагаемият летящ обект може да остане неизвестен поне за сега, главния метеоролог на CBS 6, Зак Даниел, има две предположения за произхода на светлините. Той казва, че те са най-вероятно от сателит или от друга планета от Слънчевата система. Чудно е що за метеоролог, ще твърди, че под облаците летят сателити или още повече планети. Което е смешно. Но той признава, че може и да греши. Защото по-нататъшни разследвания може да хвърлят малко повече светлина дали светлините са от сателити, планети, обекти от земен произход обикалящи около Международната космическа станция или НЛО. Според мен, ако светлините се придвижвали, над и под облаците, каквито са показанията на свидетелите, нито едно от по-горните твърдения е възможно. Даже нещо повече, звучи много несериозно от “сериозна” институция, каквато би трябвало да бъде всяка една метеорологична компания. Има и друго. В САЩ се води медийна политика за омаловажаване на подобни доклади. Това е видимо на пръв поглед, как напудрените водещи, споделят с насмешка тази новина в ефир. Вижте краткия репортаж на телевизията, въпреки, че свидетелите от града, пишат в социалните мрежи, че екипа е заснел близо час, невероятни кадри на светкавично придвижване по небето на НЛО, а не само статично и безшумно поведение. А в репортажа виждаме само една малка част от записа, и то някаква статична червена светлина. Вижте го и вие:

Информацията подготви: Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

ОБРАТНО БРОЕНЕ ДО РАЗКРИТИЕТО / Извънземни в древността Еп21/С14

Правителствата по света подготвят ли човечеството за най-стряскащото събитие в човешката история – официалното разкриване …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.