Real Time Web Analytics
Начало / ОБЩЕСТВА / Илюминати / ЕФЕКТ АМНЕЗИЯ

ЕФЕКТ АМНЕЗИЯ

Peter Simeonov Black & Wite 200px
Петър Симеонов

Програмата за изтезания на пленници на ЦРУ е напълно изложена днес пред света. Възмущението на милиони хора по целия свят, остана някак си в сянка, прикрито умело от телевизиите, манипулирани от болни мозъци за кариера и с купени души от глобалистите и банкерите днес. Един от тях е Дик Чейни, който все още продава тирания, диктатура и фашизъм на всеки, който ще го изслуша. Всеки път, когато говори пред камерите, изглежда се опитва да говори на вашето съзнание с гласа на мрака и злото. Гласът изглежда вибриращ в тонове от скрита и мрачна музика, която съзнанието не чува, но възприема – “…Злото е нужното добро, око за око, по-силния печели от оцеляващия, печели този, който има най-голям пистолет, печели този, който убива за да не бъде убит, целта оправдава средствата.” Това са негови фрази. Но не сме ли чували това и преди? Кой мисли по този начин? Кой заявява смело, че убийствата и мъченията са честна игра, а този, който проповядва любов и мир е слаб и безполезен. Правилото на силния е било, да си мисли, че живее за да убива врагове? Сега май ще си спомните, кой е той и от кого сте ги чували, същите тези призиви.
Да, това са злодеите във всеки филм, който сте гледали като деца. Това беше злодея във всяко вечерно шоу
, скечът, към който е прикрепен изкуствен смях или всяко ченге-герой говорещо за невидимите врагове, които ви чакат там някъде в тъмният ъгъл на улицата.

Запомнихте ли и лошите момчета, които винаги са загивали в края на филма? Тези, чиито мисии почти успяха с изключение на действията на един супер герой, детектив, агент или следовател в спасяване на целия свят.Спомняте ли си обаче типичните злодеи от още по-стари предавания и филми – Те никога не се чувстваха като длъжници на човечеството. Всичко, което правеха, беше от чист егоизъм. Те са употребени от егоисти, за да цари егоизъм. Злодеите в старите филми и телевизия никога не показват чувства, те не са отговорни за всичко, което са направили и те никога не чувстват никаква вина, когато направят нещо зло. Запомнихте ли тези характерни личностни профили на зли злодеи? Разбира се, защото това е била целта на всички тези филми с които сте израснали.

Д-р Скот Бон, професор и експерт по криминология.
Д-р Скот Бон, професор и експерт по криминология.
В психологията има ясен и категоричен набор от признаци и симптоми, които водят към портрета на психопатично поведение. Д-р Скот Бон, професор и експерт по криминология казва:

Психопатите са много манипулативни и могат лесно да получат довериоето на хората. Те … въпреки тяхната неспособност да чувстват (емоция) … изглеждат напълно нормално пред неподозиращи хора.
Психопатите често са добре образовани и държат стабилни работни места. Някои от тях са толкова добри в манипулирането и мимикрията, че те имат дългосрочни взаимоотношения и стабилни семейства дори, без тези около тях да подозират истинската им природа
.”
Освен това, Бон посочва по-нататък по отношение на психопатите:
…преди да извършат престъпление, психопатите планират внимателно всеки детайл предварително … психопатите престъпници са готини, спокойни и сладкодумни … Интелигентността при психопатите им помага да правят отлични бели якички … поради своите спокойни и харизматични натури.

Дик Чейни
Дик Чейни

Ако забележите, Дик Чейни и много от глобалистите се вписват перфектно в този профил? Поглеждайки назад към стари криминални филми и трилъри, често убиеца е описван като психопат. Заедно с това, те са изобразени като интелигентни хора, които планират своите убийства, манипулират жертвите си и никога не усещат всякаква отговорност или разкаяние за това, което са направили, като през цялото време се вписват като “нормална” личност за външния свят, включително в семейството и приятелите си.
За съжаление, този профил и психопатично поведение далеч не надхвърля и поведението на Дик Чейни. Разсекретените наскоро документи на ЦРУ за изтезания на пленници, предлагат само бегъл поглед към психопатната нагласа, зад цялата концепция на фигурите стоящи зад манията на определени водещи личности към глобално господство. Манията влиза в границите на идеята за “нов световен ред”. В тази концепция влиза всичко свързано с думите, глобалисти гангстери, илюминати, НАТО, Израел и империята на САЩ, военнопромишления комплекс, антихристи, Вавилон, Звяра, Федералния Резерв, банковата тайна организация, като зад всичко това стои организирано движение начело с тъмно съзнание, чиито зъл ум, стана днес на показ чрез разкриването на секретни документи от архивите на ЦРУ. Мощта с която те работят, тиранията и глобалния диктаторски механизъм е на показ. Способността им към психопатичното поведение, за което говори психолога криминалист д-р Скот Бон, е в състояние да нанесат мизерия и страдание на всички свои врагове и цялото човечество.

Истината е, че повечето от човечеството е готово да преклони главата си пред реалността на новия световен ред и пред умовете на психопатичното поведение на управляващия световен елит, които от десетилетия работят в името на сбъдването на тази световна диктатура. Този когнитивен дисонанс пречи на съзнанието да проумеят злите умове на тези психопати, за да изберат всъщност да го игнорират.
Благодарение на разсекретяването на програмите за мъчения на ЦРУ, (Виж тук) вниманието на човечеството се фокусира от изказването на манипулатора Дик Чейни, че тези мъчения са били необходимо зло, доведе до гласно одобрение на американците, които сляпо и предизвикателно подпомагат и защитават идеята за подобни мъчения. Всъщност сега сме в състояние да имаме рядък поглед върху умовете на тези психопати за начините по които се опитват да наложат новия световен ред, което би трябвало да събуди повече хора и да направи по-ясно, колко сериозно е желанието им за осъществяването на техните планове.
Американците са бомбардирани с лъжи на мейнстрийм медиите, чиято пропаганда контролира съзнанието им всеки божи ден. На всичкото отгоре е проектиран и така наречения “амнезия ефект” върху масите. Това е, когато основните медии пускат тема и след два дена я заменят с друга, която повтарят понякога повече от седмица, изкуствено я правят важна, така изведнъж никой не говори за първата но много по-важна от изкуствено създадената. Темата избледнява в критичния поглед на съзнанието, така се създава “амнезия ефект”, който днес се използва доста често от водещи телевизионни новинарски екипи.
Масмедиите внимателно избират най-добрите си истории, които да пробутват в челните редици на съзнанието на зрителите, като те също могат да решават във времето, кои истории да изчезнат и кои да останат в първите редици на паметта им. Виждали сме това с Ебола през последните няколко месеца. световните медии преповтаряха в един глас, използвайки страха на населението, че видите ли този вирус е вече във вашия дом и той ще ви убие. Изведнъж всичко притихна, което е странно.
Всъщност така функционира “амнезия ефекта“. За да се прикрие по голяма новина, която може да взриви общественото мнение се използва точно този психологичен похват. Историята с Ебола, беше замислена , за да прикрие разкритието, че американското правителство е извършвало чудовищен акт от години в Африка, като е стерилизирало жени, за намаляване на населението, особено от черната раса. (Виж тук). Понякога обаче, от медийно пресилените истории излиза, че не се вписват в дневния ред, така че те трябва да го направят още по сензационно, като използват страха и прехвърлят този страх в самите райони, които са под знамената на Новия Световен Ред. Така гражданското общество, което би трябвало да търси някаква отговорност от управляващите, е подведено от самия страх за оцеляването си и медиите, преповтаряйки в централните новини истории, които нямат нищо общо с дадения район( например, какво я интересува баба Пенка , че в двора на баба Пейн в САЩ е влязла кафява мечка и се окъпала в басейна й. Къде е САЩ… и къде е България на картата на света? Този въпрос трябва да зададете на основните български телевизии. Новините им, почти винаги завършват с подобни тъпотии, които не са и случайни.) С цел да се прикрие сензационно глобално престъпление срещу човечеството (като умишлено стерилизиране на милиони жени без тяхно знание), новината още преди да е избухнала се прехвърля в нежелана история за световния елит и за да не излезе в първите страници, се подменя с по-голяма история, както се случи с историята за Ебола.

Няма съмнение, че много хора в Америка най-накрая започнаха да осъзнават как работи пропагандата от правителствата им и поставят под съмнение това, което се представя като сериозно пред нацията им. Репутацията на Америка е изнесена в друга и то много негативна посока, откакто за атентатите от 9.11, стана ясно, че може би са предизвикани под прикритието на ЦРУ и сега се разглеждат от повечето американци, като поредната глобална репресия над съзнанието им, за да се променя умишлено нагласата им към бъдещите планове на световната империя и на глобалистите в Съединените Щати. Впоследствие, днес повече от всякога, хората търсят два пъти лъжата в историите изнесени от западните сили (НАТО) и техните пропагандни машинации от електронните им корпоративни медийни компании. Всички знаят, че Ислямска Държава е създадена от ЦРУ. Така беше и с Ал Кайда. Но никой от средствата за масова информация, няма смелостта да го каже. Това не е ли отново тиха, но много мощна диктатура. Или трябва да припомня думите на Джордж Буш: “С нас или против нас”. (Виж тук)

Същата фраза, но с нов подтекст беше повторена и от Барак Обама: “Америка е най-силната държава в света!” И скрития подтекст е: “Внимавайте! Mожем да си правим каквото поискаме по целия свят!”. Аз лично смятам, че Природата има последната дума по този въпрос. Тя не страда от амнезия.

Това е директна заплаха за свободата на словото или пък личността изобщо ако щете. Но тези думи не бяха тиражирани дълго от медиите и те отново се загубиха някъде в морето от пропаганда. Ефект Амнезия работи успешно нали!
Трябва да
бъдат призовани всички американци и хора от цял свят да разгледат този въпрос много внимателно. Защото имайки предвид колко бързо историите се забравят от съзнанието на всички, може много бързо и просто да ни манипулират, ставайки индивиди с празен поглед в мрака, за да настояват в името на фалшива светлина, да участваме в плановете им за война и глобално господство. Огромната вълна на будното съзнание, скоро ще си отиде. И докато мнозина по-образовани и по-бдителни, го осъзнават по-добре – за съжаление много от тях ще се върнат в съня си от пропагандата, за да забравят например много бързо, че ЦРУ току що умишлено и злонамерено са измъчвали невинни хора.
Ако не започнем да се събуждаме от съня в сънят си, скоро нищо от това няма да има значение, защото днес върху човечеството се води психотронна война, в която главно оръжие са традиционните медии, които ще подготвят чисто нови атаки под фалшив флаг или с други думи фалшиви терористични актове, за да привличат вниманието на всеки мислещ за себе си индивид и от тази слабост на егоизъм, да го отведат далеч от историите, които помагат за дългосрочната програма, единствено и само на Глобалистите.
Затова нека да направим каквото можем, за да помогнем на другите да видят този поглед на реалността, поне докато тя трае в този и видим все още вид, и да се надяваме повече хора най-накрая да подложат крак, за да спрат злото, което е завладяло от десетилетия лидерите в Северна Америка. Осъзнавайки колко психопатични са действията не само на американските но и нашите лидери, ние ще започнем да търсим отговорност от тях и най-вече правосъдие срещу тези, които са нарушили правата на човека и провеждат без общественно знание, но използвайки парите от данъците на всеки един от нас, за неетични и незаконни програми за изтезания.
Да се надяваме, че като цяло, ние (човечеството) можем да възстановим принципите на етиката, морала, човешката почтеност, достойнство, уважение, справедливост, добра воля, отчетността пред обществото за престъпленията на политици и алчни банкери, изправяйки се смело, но заедно пред всеки, който нарушава просперитета не само на отделна нация, а и на цялото човечество! Гледахме последните две президентски администрации на САЩ, как безочливо проповядваха, че Америка е фар на свободата, а всъщност виждаме как се случва точно обратното и САЩ влезе в ролята на един диктаторски глобален агресор и извършва убийства по света без последствия.
Никога не подценявайте силите, които искат да контролират цялото човечество, и никога не губете от поглед начините по които се опитват да вкарат злото във всеки един дом, съзнание на индивидуално ниво. Така ще се убеждавате всеки път, когато се съмнявате, че всичко това наистина е така и ще можете по прецизно да анализирате собственото си поведение и дали всъщност, то е продиктувано от външни сили на подсъзнателно ниво или от самите вас.

П.С. Тази статия бях започнал преди една година в най-стария ми сайт. Прехвърлих я тук, за да не остава непубликувана или да се загуби във времето. Така, че тя заслужава продължение.

Истината е една! Версиите за нея, вече не са истина!
….
СЛЕДВА
автор:
Пешо Симеонов

Относно Петър Симеонов

Автор е на българската документална поредица "Сериозно за НЛО". Занимава се усилено с разпространение на информация свързана с аномални явления. Защитник е на реалните видео документи свързани с НЛО. Изградил е собствен интернет портал специализиран само за българи с идеята за отсяване на истинската от фалшивата информация по темата. НЛО изследовател от 20 години. Пацифист и усърден защитник на природата, истината и вярата в свободата на човешкото въображение.

Вижте също

Жак Фреско в Шоуто на Лари Кинг (1974 г.)

В това забележително интервю отпреди почти 40 години промишленият дизайнер, социален инженер и мултидисциплинарист Жак …

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.